Třemošná – Liberec 3:3 (kon.) | MHKM Skalica – Sparta 3:15 (kon.) | Slavia – Třemošná 4:3 (kon.)
Liberec – MHKM Skalica 2:1 (kon.)
konec
MHKM Skalica
3:15 (1:5, 1:6, 1:4)
HC Sparta Praha
Sobota 07.04.2018, 11:15Memoriál Jiřího Baráka
Partner:
     
    56:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Straka s Theimerem ujeli do přečíslení. První jmenovaný našel právě OTA THEIMERA prudkou přihrávkou, kterou druhý jmenovaný z první usměrnil do sítě. Asistence: David Straka.
     
    53:24
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané však ihned odpovídají. Hamara našel v přečíslení MICHALA VITOUCHA, který se nemýlil a pohotovou ranou zakončil rychlou akci Sparty. Asistence: Tomáš Hamara.
     
    52:19
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Skalica snižuje! Staňka našel před brankou volného DAVIDA KOČKU, jenž vložil do prudké přihrávky hůl a usměrnil puk do sítě za záda bezmocného brankáře. Asistence: Martin Staňka a Lukáš Kuba.
     
    49:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Theimer nakonec našel na pravém kruhu TOMÁŠE HAMARU, jenž se nemýlil a propálil Žurku ranou z první. Sparťané tak bleskově využili přesilovou hru. Asistence: Oto Theimer a Michal Vitouch.
     
    44:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání JANA KRUPIČKY! Ten vybojoval puk za vlastní klecí, nabral rychlost a sám se dostal středem hřiště až k zakončení z levého útočného kruhu, odkud propálil brankáře Žurka. Bez asistence.
     
    36:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tu další gól pražské Sparty. FILIP ČÁP dostal na pravém kruhu dobrou přihrávku zpoza branky a střelou z první zakončil mezi betony domácího brankáře. Asistence: Jan Krupička.
     
    35:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta střílí desátou branku! ADAM PÍRS dostal mezi kruhy trestuhodně velký prostor, takže si mohl nikým neobtěžován připravit puk ke střele bekhendem a propálit Heska. Bez asistence.
     
    32:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    Exhibice pokračuje. DAVID STRAKA se zmocnil kotouče na středovém kruhu a nasadil ke strhujícímu sólu, v němž obešel tři protihráče a z vrcholu levého kruhu zamířil přesně nad lapačku gólmana Heska. Asistence: Oto Theimer.
     
    29:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rudí se nezastavují a chtějí dál střílet góly! DAVID STRAKA si našel kotouč mezi kruhy, nic nevymýšlel a z první propálil skrumáž těl před Heskem. Asistence: Michal Vitouch a Oto Theimer.
     
    28:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ale vzápětí na gól domácích odpovídají a byla to v jejich podání parádní akce na jeden dotek. Brůna posunul z mezikruží puk na levou stranu k Němcovi, který následně nahrál před branku JANU HAMRŠMÍDOVI, jenž už bez potíží doklepl puk do odkryté sítě. Asistence: Richard Němec a Patrik Brůna.
     
    28:07
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Dvojnásobnou přesilovku sice Skalica neproměnila, ale o pár sekund později už se prosadila. DAVID KOČKA si našel puk na brankovišti a nekompromisně zakončil. Bez asistence.
     
    23:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    OTO THEIMER se nakonec dokázal dostat do zakončení a pohotovou střelou překonal ležícího a bezmocného brankáře Heska, který neudržel čisté konto dlouho. Asistence: Michal Vitouch.
     
    19:48
    Tým MHKM Skalica právě vstřelil branku!
    Zničehonic je sníženo! DAVID NOVÁK se dostal ke kotouči ve střední třetině, protáhl se do pásma podél pravého mantinelu a z ostrého úhlu zakončil střelou po ledě přesně mezi betony Potapova. Bez asistence.
     
    13:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    To už zavání debaklem. Čáp se natlačil s kotoučem před Žurku, kterého sice nepřekonal, ale následně předal puk ADAMU PÍRSOVI, jenž udělal pár kroků zpět na pravý kruh a dostal puk za záda ležícího gólmana. Asistence: Filip Čáp.
     
    10:42
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané si začínají budovat nedostižitelný náskok. RICHARD NĚMEC zavezl puk do útočné třetiny podél pravého mantinelu, najel si na vrchol kruhu a odtud přesně zamířil do bližší šibenice. Asistence: František David.
     
    04:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se záhy dočkali i třetí trefy! OTO THEIMER se zmocnil kotouče v předbrankovém prostoru a bez potíží překonal rozhozeného gólmana Žurka. Asistence: Michal Vitouch a David Straka.
     
    03:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta už vede o dvě branky. Rychlý kontr hostů sice napoprvé Žurek vyřešil, jenže vyrazil puk jen k volnému FILIPU ČÁPOVI, který zavěsil přesně pod horní tyč. Asistence: Jan Krupička a Adam Pírs.
     
    00:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    MICHAL VITOUCH se ale nakonec přece jen dočkal gólu! Najel si na brankoviště z pravé strany a pohotovou ranou propálil gólmana slovenského týmu. Asistence: Tomáš Hamara.

    Michal Toman

    Branky a nahrávky: 20. Novák, 29. Kočka, 53. Kočka (Staňka, Kuba) – 1. Vitouch (Hamara), 4. Čáp (Krupička, Pírs), 5. Theimer (Vitouch, Straka), 11. Němec (David), 14. Pírs (Čáp), 24. Theimer (Vitouch), 29. Hamršmíd (Němec, Brůna), 30. Straka (Vitouch, Theimer), 33. Straka (Theimer), 36. Pírs, 37. Čáp (Krupička), 45. Krupička, 50. Hamara (Theimer, Vitouch), 54. Vitouch (Hamara), 57. Theimer (Straka)


    MHKM Skalica: Žurek (21. – 41. Hesek) – Cagaň, Hladký, Funtek, Zelenka, Zaňát, Mikula – Kočka (A), Kuba, Balát, Staňka, Novák, Lipovský, Kučera, Jančík, Lašák, Chocholáček, Duban (C), Brenkus
    HC Sparta Praha: Potapov (Dlouhý) – Procházka, Mašek, Ludvík, Brůna, Pražák, Hamara – Theimer, Vitouch (C), Straka, Němec, Hamršmíd, David, Čáp, Pírs, Krupička
    bahis siteleri