Trnava – Slovan Bratislava 1:2 (3:4 po pen.) | Žilina – Ružomberok 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
MFK Ružomberok
sk Středa 18.04.2018, 17:30 • Pod Dubňom, Žilina • Slovenský pohár - Slovnaft cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    89
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na záverečné minúty sa dostane na trávnik aj Nermin Haskić. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje v druhom polčase neviditeľný Štefan Gerec.
     
    84
    Norbert Hrnčár posiela na trávnik ďalšieho čerstvého hráča. Je ním Jozef Menich, ktorý na záverečné minúty nahradí Petra Gála-Andrezlyho, Z pohľadu Ružomberka je to jasné posilnenie defenzívy.
     
    81
    Posledné striedanie na strane domáceho celku. Adrián Guľa posilňuje ofenzívu, keď namiesto Juraja Chávala prichádza na hraciu plochu bývalý nitriansky útočník Filip Balaj.
     
    71
    Spomínané striedanie domáceho tímu je realitou. František Kubík prichádza na trávnik na približne dvadsať minút. Naopak, pre dnešok má odohrané Miroslav Káčer.
     
    68
    Krátko po striedaní Žiliny registrujeme aj zmenu v ružomberskom kádri. Namiesto Róberta Gešnábela prichádza na ihrisko macedónsky záložník Tihomir Kostadinov.
     
    65
    Prvé striedanie dnešného zápasu. Adrián Guľa pomerne prekvapujúco sťahuje z ihriska Lukáša Jánošíka, ktorý bol veľmi aktívny počas celého doterajšieho priebehu. Na jeho miesto prichádza Vahan Bichakhchyan.

    Miroslav Kováčik

    Branky:

    Karty:   41. Diaz (ZIL), 81. Holúbek (ZIL), 82. Kubík (ZIL) – 26. Gešnábel (RUZ), 45. Gál-Andrezly (RUZ), 82. Maslo (RUZ)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 0:1. Rohy: 3:7.
    MŠK Žilina: Volešák – Chvátal (81. Balaj), Kaša, Hancko, Holúbek – Káčer (71. Kubík), Diaz, Škvarka (C) – Jánošík (65. Bichakhchyan), Mráz, Mihalík.
    Náhradníci: Mandous – Králik, Kubík, Bichakhchyan, Pečovský, Vallo, Balaj.

    MFK Ružomberok: Macík – Pikk, Jonec, J. Maslo (C), P. Maslo – Daniel, Ľupták, Qose, Gešnábel (68. Kostadinov), Gál-Andrezly (84. Menich) – Gerec (89. Haskić).
    Náhradníci: Urminský – Čapek, Menich, Kostadinov, Kupec, Takáč, Haskić

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Gabriel Ádám, Radoslav Bobko

    Diváci: 2284
    03.04.2018
    Ružomberok - Žilina 2:1

    Branky: 17. Pikk, 70. Daniel – 13. Králik

    Karty:   13. Maslo (RUZ), 55. Maslo (RUZ) – 60. Chvátal (ZIL)

    bahis siteleri