Trnava – Slovan Bratislava 1:2 (3:4 po pen.) | Žilina – Ružomberok 0:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina
0:0 (0:0)
MFK Ružomberok
sk Středa 18.04.2018, 17:30 • Pod Dubňom, Žilina • Slovenský pohár - Slovnaft cup • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    89
    Posledné striedanie dnešného zápasu. Na záverečné minúty sa dostane na trávnik aj Nermin Haskić. Naopak, na lavičku náhradníkov už smeruje v druhom polčase neviditeľný Štefan Gerec.
     
    84
    Norbert Hrnčár posiela na trávnik ďalšieho čerstvého hráča. Je ním Jozef Menich, ktorý na záverečné minúty nahradí Petra Gála-Andrezlyho, Z pohľadu Ružomberka je to jasné posilnenie defenzívy.
     
    82
    Po faule na Filipa Balaja trošku splanuli emócie na oboch stranách. Rozhodca Kamil Horváth to vyriešil šalamúnsky a za protesty udelil žltú kartu Františkovi Kubíkovi a Petrovi Maslovi.
     
    81
    Posledné striedanie na strane domáceho celku. Adrián Guľa posilňuje ofenzívu, keď namiesto Juraja Chávala prichádza na hraciu plochu bývalý nitriansky útočník Filip Balaj.
     
    81
    Ďalším potrestaným hráčom dnešného zápasu je domáci obranca Jakub Holúbek. Tomu hlavný arbiter ukazuje žltú kartu po nevyberanom zákroku na prenikajúceho Petra Masla.
     
    71
    Spomínané striedanie domáceho tímu je realitou. František Kubík prichádza na trávnik na približne dvadsať minút. Naopak, pre dnešok má odohrané Miroslav Káčer.
     
    68
    Krátko po striedaní Žiliny registrujeme aj zmenu v ružomberskom kádri. Namiesto Róberta Gešnábela prichádza na ihrisko macedónsky záložník Tihomir Kostadinov.
     
    65
    Prvé striedanie dnešného zápasu. Adrián Guľa pomerne prekvapujúco sťahuje z ihriska Lukáša Jánošíka, ktorý bol veľmi aktívny počas celého doterajšieho priebehu. Na jeho miesto prichádza Vahan Bichakhchyan.
     
    57
    Mládežnícky reprezentant Dávid Hancko predviedol peknú individuálnu akciu. Napokon ju zakončil pohotovou strelou ľavačkou z hranice šestnástky, no brankár Matúš Macík dokázal loptu vytesniť na rohový kop.
     
    45
    Po následnom rohovom kope sa hostia do zakončenia nedostali. Naopak, rýchly brejk sa snažil rozbehnúť Ivan Diaz, no taktickým faulom ho zastavil Peter Gál-Andrezly.
    44. Ďalší dôležitý zákrok Volešáka.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    44
    Domáci futbalisti chybovali v rozohrávke, za čo takmer pykali. K lopte sa dostal Erik Daniel, obstrelil brániaceho Dávida Hancka, ale Miloš Volešák vytiahol výborný reflexívny zákrok.
     
    41
    Ďalším potrestaným hráčom dnešného zápasu je domáci Ivan Diaz. Ten fauloval približne 25 metrov od vlastnej brány, a tak bude mať Ružomberok k dispozícii nádejnú štandardnú situáciu.
    34. Koncovka Mráza z blízkosti išla nad bránu Macíka.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    34
    Domáci futbalisti sa mohli dostať do vedenia. Jakub Holúbek výborným centrom z ľavej strany našiel v nebezpečnom priestore Samuela Mráza, ale ten zakončoval nad bránu Matúša Macíka.
    26. Žltá karta pre Gešnábela.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    26
    Róbert Gešnábel išiel dôrazne do súboja s Ivanom Diazom, no bolo to úplne zbytočné. Navyše, za zákrok na súperovej polovici dostáva ružomberský útočník kartové napomenutie.
    17. Po strele Mihalíka sa otriasala konštrukcia brány Macíka.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    17
    Matúš Macík mal teraz veľké šťastie, že neinkasoval. Lukáš Jánošík centrom z pravej strany našiel Jaroslava Mihalíka. Ten pohotovo vystrelil zo šestnástky, no trafil len pravú žrď ružomberskej brány.
    15. Zakončenie Gereca a reflexívny zákrok Volešáka.


    Zdroj: livestream.com/futbalnet
     
    15
    Na konci štvrťhodiny hry mal veľkú šancu na otvorenie skóre Ružomberok. Po peknej akcii z pravej strany Róbert Gešnábel pristavil loptu pre Štefana Gereca, ale jeho strelu z vnútra šestnástky stihol zneškodniť Miloš Volešák.
     
    12
    Matúš Macík teraz predviedol veľmi dobrý zákrok. Z priestoru ľavého krídla prudko vystrelil Jakub Holúbek a jeho projektil musel ružomberský brankár vyrazil na roh.

    Miroslav Kováčik

    Branky:

    Karty:   41. Diaz (ZIL), 81. Holúbek (ZIL), 82. Kubík (ZIL) – 26. Gešnábel (RUZ), 45. Gál-Andrezly (RUZ), 82. Maslo (RUZ)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 0:1. Rohy: 3:7.
    MŠK Žilina: Volešák – Chvátal (81. Balaj), Kaša, Hancko, Holúbek – Káčer (71. Kubík), Diaz, Škvarka (C) – Jánošík (65. Bichakhchyan), Mráz, Mihalík.
    Náhradníci: Mandous – Králik, Kubík, Bichakhchyan, Pečovský, Vallo, Balaj.

    MFK Ružomberok: Macík – Pikk, Jonec, J. Maslo (C), P. Maslo – Daniel, Ľupták, Qose, Gešnábel (68. Kostadinov), Gál-Andrezly (84. Menich) – Gerec (89. Haskić).
    Náhradníci: Urminský – Čapek, Menich, Kostadinov, Kupec, Takáč, Haskić

    Rozhodčí: Kamil Horváth – Gabriel Ádám, Radoslav Bobko

    Diváci: 2284
    03.04.2018
    Ružomberok - Žilina 2:1

    Branky: 17. Pikk, 70. Daniel – 13. Králik

    Karty:   13. Maslo (RUZ), 55. Maslo (RUZ) – 60. Chvátal (ZIL)

    bahis siteleri