Vltavín – Domažlice 3:1 (kon.) | Vyšehrad – Zápy 1:3 (kon.) | Čížová – Ústí n/O 0:2 (kon.)
Dobrovice – Litoměřicko 2:3 (kon.)
konec
Loko Vltavín
3:1 (2:1)
TJ Jiskra Domažlice
Sobota 28.04.2018, 10:15 • Loko Vltavín • Česká fotbalová liga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Hezký den, milí diváci, rád bych Vás přivítal u zápasu mezi Loko Vltavínem a Jiskrou Domažlice, půjde o souboj mezi tými z popředí tabulky, tudíž se můžeme těšit na vynikající podívanou.
     
    Loko Vltavín

    Loko Vltavín má na jaře výbornou formu, když se k tomu přidá ztrácení vedoucí Chrudimi, tak jsou rázem opět v boji o postup do FNL. Z posledních 5 zápasů prohráli pouze jediný a to právě s vedoucí Chrudimí v poměru 4:1.

    V tomto utkáním bude Vltavín mírným favoritem a určitě dá do toho úplně všechno, protože do konce ligy zbývá ještě docela dost zápasů, navíc Doamažlicím už o nic moc nepůjde, jelikož jejich ztráta na Chrudim je již dost výrazná.
     
    Jiskra Domažlice

    Domažlice si oproti loňsku o něco polepšili, jelikož loni skončili na 9. místě. Letos prozatím po 24 odehraných kolech okupují 4. místo. V tomto utkání budou podle sázkových kanceláří mírnými outsedery.

    V posledních 5 utkáních si Domažlice připsali 3 výhry, 4:3 s Královo Dvorem, 4:1 s Převýšovem a 2:1 po pokutových kopech nad Nymburkem. Prohráli 2 utkání, 3:1 se Zápy a v posledním utkání 2:1 s Ústí nad Orlicí.
     
    Úvodní sestavy:

    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček, Růžička, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Šípek, Abena, Rada, Láncz, Císařovský
    Náhradníci: Roušal, Melichar, Macháč, Pozníček, Maione, Todorovič, Tichý

    Jiskra Domažlice: Šiman, Chocholoušek, Hrubý, Bauer, Mlynařík, Mužík (C), Braun, Pfeifer, Došlý, Vais, Matějka
    Náhradníci: Hájovský, Bezdička, Hejda, Teršl, Blažek, Švihořík

    Rozhodčí: Martínek – Mrkáček, Řeháček.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měli domácí, Šípek poslal míč do běhu Pejšovi, tomu ale míč vzal jeden z obránců Domažlic.
     
    2
    Po levé straně se snažil uniknout Hrubý, Abena ho ale zastavil dobrým obranným zákrokem, hosté budou vhazovat.
     
    3
    Po pravé straně unikl Hrubý a snažil se nacentrovat míč do vápna. Jeho snahu mu překazil Rada, který odvrací na rohový kop.
     
    4
    Z následného rohového kopu se žádná gólová šance neurodila, domácí obráncí odkopávají do bezpečí.
     
    6
    Po delší době se k šanci dostali také domácí, Abena zakombinoval s Pejšou, druhý jmenovaný se snažil zpoza vápna vystřelit, domažlický obránce míč ale zblokoval a domácí budou tak vhazovat.
     
    7
    Z levé strany se do protiútoku řítil Došlý, do jeho střely vložil nohu Rada, věškeré vzrušení bylo ale zbytečné, jelikož Došlý se nacházel v ofsajdu.
     
    9
    Došlý je velice aktivní, tentokrát se mu povedlo poslat centr do vápna, Rada (Vltavín) se dostal ale k hlavičce jako první a odvrací tak míč do hloubi pole.
     
    11
    Hra se momentálně přelévá z jedné strany na druhou a můžeme vidět hodně vzdušných soubojů, jelikož se oba týmy zatím uchylují k dlouhým nákopům na své útočníky, zatím jsou ale obránci obou týmů pozorní.
     
    12
    Abena přihrál Císařovskému, ten mu míč prostrčil kolem obránce Domažlic zpět, Abenu ale zradilo zpracování a k míči se tak dostávají domažličtí.
     
    14
    Domácí převzali iniciativu v zápase a v posledních minutách jsou aktivnějším týmem, z levé strany se pokoušel nacentrovat míč Císařovský, Chocholoušek byl ale připraven.
     
    15
    A opět dlouhý nákop na útočníky Vltavínu, tentokrát centr našel pouze rukavice Šimana.
     
    17
    Obrovská šance domácích! K odraženému míči ve vápně se dostal Růžička, na kterého zývala odkrytá brána, dal střele ale moc velkou razanci a přestřelil tak břevno o dobrý metr!
     
    19
    Domácí mají rychlý přechod do útočného pásma, většinou využívají Abeny, který míč dále posílá buď na Růžičku, nebo na Pejšu. Ti se ale poté nedokážou zatím prosadit přes obránce Domažlic.
     
    20
    Na středu hřiště fauloval Uvíra, který zajel do Brauna, rozhodčí to nechává zatím bez karty, ale napomíná hráče.
     
    22
    Domácí zahrozili z rohového kopu, rozehráli ho nakrátko, Uvíra přihrál Růžičkovi, který se dokázal dostat přes obránce Domažlic a z úhlu postupoval na golmana ŠImana, na vápně se hlásil o míč úplně volný Pejša, Růžička se rozhodl ale pro střelu, proti golmanovi Domažlic ale neuspěl.
     
    24
    A opět pěkná kombinace domácích, Abena poslal míč na levou stranu, kam si naběhl Růžička, ten zkusil obstřelit obránce Domažlič, jeho střela ale končí hodně vedle pravé tyče.
     
    26
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Na centrovaný míč si naskočil Abena, jeho střelu gólman Šiman pouze vyrazil, k míči se nejrychleji dostal ONDŘEJ ŠÍPEK, který poslal míč za domažlického brankaře.
    26. Ondřej ŠÍPEK - 1:0
     
    27
    Domácí po vstřeleném gólu polevili hlavně v obranné fázi, na dlouhý nákop si nabíhal Došlý, včasným výběhem nebezpečí ale zažehnal Koblenc.
     
    28
    Domažlice právě vstřelily branku!
    Tentokrát šance Domažlic už končí gólem! LUKÁŠ MATĚJKA si naběhl na pěknou přihrávku na levou stranu velkého vápna a střelou na zadní tyč prostřelil Koblence! Míč se ještě otřel o pravou tyč brány!
    28. Lukáš MATĚJKA - 1:1
     
    30
    Hosté jsou po vstřeleném gólu aktivnějším týmem. Pfeifer na levé straně poslal míč pod sebe na vápno, kde na něj čekal Braun, Rada ale dobře do přihrávky vložil nohu a zabránil tak nebezpečí.
     
    32
    Došlý prostrčil míč na Pfeifera, ten poslal dlouhý míč na naběhnutého Matějku, ten ale míč už nestihl na hřišti a bude se tak odkopávat od brány.
     
    33
    Domácí jsou teď pod velkým tlakem a dělají chyby při rozehrávce, Došlý se dostal do velké šance, když byl tváří v tvář brankařovi Koblencovi, ten ho ale ve veliké šanci vychytal.
     
    36
    Po levé straně unikl Růžička, dostal se až do vápna, kde našel úplně volného PETRA PEJŠU, který už měl lehkou práci a doklepl míč do brány!
    36. Petr PEJŠA - 2:1
     
    37
    Valíček na půli sestřelil hostujícího kapitána Mužíka, rozhodčí hráče opět pouze napomíná a karty rozdávat nebude.
     
    39
    Láncz nahrál na velké vápno Uvírovi a ten se patičkou pokoušel prostrčit míč na nabíhajícího Pejšu, obránce Domažlič byl ale proti.
     
    40
    Uvíra našel krásným pasem na pravé straně Láncze, ten se ale míče zalekl a na chvíli ucuknul a poté už míč na hrací ploše nestihl.
     
    41
    Šiman řeší dlouhý nákop na Matějku, ten si ale v souboji počínal nedovoleně, tudíž budou rozehrávat domácí.
     
    43
    Abena vybojoval na středu hřiště míč, dostal se až na velké vápno, poslal míč obloučkem na Valíčka, který trefil míč hned z první, byla to povedená střela, k jeho smůle letěla ale moc vysoko.
     
    44
    Valíček na středu hřiště čistě odebral míč Pfeiferovi, poté ale nedokázal poslat přesný centr na Pejšu, míč tak končí v zámezí.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    V prvním poločase jsme mohli vidět 3 góly a velice svižný fotbal až na pár momentů. Domažličtí byli aktivnějším týmem hlavně po svém vstřeleném gólu, kde měl další šanci na vstřelení gólu Došlý.

    Domácí poté udeřili z pěkné individuální akce Růžičky, který poslal pěkný pas na Pejšu. Druhý poločas začně přibližně v 11:23.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    O úvodní výkop druhého poločasu se postarali hostí, jejich snaha ale končí hned v zárodku, když Braun poslal nepřesný míč na Matějku.
     
    48
    Abena poslal míč na levou stranu na nabíhajícího Císařovského, tomu se ale centr na nabíhajícího Pejšu nepovedl a končí v rukavících Šimana.
     
    49
    Na druhé straně centroval Pfeifer, našel ale také pouze rukavice Koblence.
     
    51
    K odražené střele se dostal hostující Braun, střelu nártem ale napálil přímo do předním stojícího stopera Rady.
     
    52
    Hosté se teď pokoušejí o postupnou rozehrávku, ta se jim ale nedaří.
     
    54
    Hostující stoper nakopl míč do atakujícího Láncze tak dobře, že od hráče Vltavínu končí míč v zámezí a rozehrávat tak bude Šiman.
     
    56
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Láncz, přichází Tichý.
     
    57
    Domácí teď nepřesně rozehráli na své vlastní půlce, toho využil Došlý, který poslal míč na Matějku, ten přes obránce ale nedokázal vystřelit.
     
    58
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce Pejšy! Ten si pohrál s domažlickým obráncem, počkal až mu naběhne FILIP CÍSAŘOVSKÝ, tomu poslal nádherou přihrávku a on už zakončoval do prázdné brány.
    58. Filip CÍSAŘOVSKÝ - 3:1
     
    58
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Vais, přichází Hejda.
     
    59
    Pfeifer dostal míč na levé straně a poslal měkoučký centr na Matějku, Rada ale byl proti a dostává míč do bezpečí.
     
    61
    Na druhé straně nebezpečně pálil Pfeifer (Domažlice), jeho střela zpoza vápna ale končí mimo.
     
    62
    Z přímého kopu nebezpečně pálil Pejša, jeho střelu ale Šiman vyrazil a k odraženémý míči se dostal nejrychleji stoper Domažlic, který odkopává do bezpečí.
     
    63
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Císařovský, přichází Pozníček.
     
    65
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Uvíra, přichází Macháč.
     
    66
    Mužík se pokusil překvapit golmana Koblence, jeho pokus se mu víbec nepovedl a končí vysoko nad.
     
    68
    Hrubý si teď vyměnil párkrát míč s Pfeiferem, poté našel volného Mužíka. Ten ale nedokázal prostčit míč zpátky na nabíhajícího Hrubého a míč tak končí v zámezí.
     
    69
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Braun, přichází Teršl.
     
    70
    Matějka využil laxnosti obránců Vltavínu a řítil se tak sám na golmana Koblence, ten ale proti němu dobře vystoupil, zmenšil mu střelecký úhel a vychytal ho!
     
    72
    Z otočky tentokrát pálil zpoza velkého vápna Pfeifer, jeho střelu zblokoval jeden z obránců Vltavínu do autu, hosté tak budou vhazovat.
     
    74
    Na druhé straně se k nakopnutému míči řítil Pejša, Bauer ale nezazmatkoval a poslal míč hlavičkou na Šimana, ten míč bere do náručí.
     
    75
    Na rohový kop si naskočil jeden z domažlickýh hráčů a nemířil vůbec špatně! Jeho střela jenom těsně minula pravou tyčku.
     
    76
    Domácí měli možnost rozehrávat rohový kop, ten rozehrál Pejša, trefil ale pouze rukavice Šimana.
     
    77
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Mlynařík, přichází Blažek.
    Střídání v týmu Jiskra Domažlice: ze hřiště odchází Bauer, přichází Bezdička.
     
    79
    Mužík unikl po pravé straně, bál se ale souboje jeden na jednoho, proto se pokoušel najít na levé straně nabíhajícího spoluhráče, centr se mu ale vůbec nepovedl a končí na druhé straně v zámezí.
     
    81
    V obrovské šanci byl domácí Pejša, který obdržel krásný míč do vápna, vltavínský hráč ale nemířil přesně a minul levou tyč o pár centimetrů! Poté si vybil zlost na reklamním baneru za bránou.
     
    83
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Valíček, přichází Melichar.
     
    84
    Šípek poslal míč na Hovorku na levou stranu, ten poté poslal pěkný centr do vápna, k jeho smůle míč ale trefil hlavu jednoho ze stoperů Domažlič.
     
    85
    Ve středu hřiště při výskoku fauloval Matějka soupeře a Vltavín tak bude mít k dispozici volný kop.
     
    86
    Hrubý na levé straně přešel přes Pozníčka a poslal míč do vápna, tam si ho ale v poklidu stáhnul Koblenc.
     
    87
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Pejša, přichází Maione.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Hejda (Jiskra Domažlice).
     
    90
    Šípka fauloval před vápnem hostující kapitán Mužík, domácí tak budou mít šanci k jednomu z posledních ohrožení branky Šimana.
     
    90
    Domácí rozehráli nakrátko a drží míč u rohového praporku, zápas se tam nejspíše dohraje.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Vltavín si připsal v tomto zápase 3 důležité body a stáhnul tak manko na vedoucí Chrudim na pouheé 3 body, která ještě toto kolo neodehrála. V druhém poločase se předvedla kvalita Vltavínu a byli lepším týmem než soupeř, 3 body si připisují zaslouženě, pro tuto chvíli je to vše, zase někdy, nashledanou! (12:30:13)

    Lumír Mistr


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Jiskra Domažlice. Více informací zde.

    Branky: 26. Šípek, 36. Pejša, 58. Císařovský – 28. Matějka

    Karty:   88. Hejda (DOM)


    Loko Vltavín: Koblenc – Valíček, Růžička, Hovorka, Pejša, Uvíra (C), Šípek, Abena, Rada, Láncz, Císařovský
    Náhradníci: Roušal, Melichar, Macháč, Pozníček, Maione, Todorovič, Tichý

    TJ Jiskra Domažlice: Šiman, Chocholoušek, Hrubý, Bauer, Mlynařík, Mužík (C), Braun, Pfeifer, Došlý, Vais, Matějka
    Náhradníci: Hájovský, Bezdička, Hejda, Teršl, Blažek, Švihořík

    Rozhodčí: Martínek – Mrkáček, Řeháček
    bahis siteleri