Dunajská Streda – Trenčín 0:3 (kon.) | Žilina – Ružomberok 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Prešov 4:0 (kon.)
Michalovce – Senica 1:2 (kon.) | Podbrezová – Nitra 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:3 (0:2)
AS Trenčín
sk Sobota 28.04.2018, 14:45 • MOL Aréna • Niké liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC DAC Dunajská Streda a AS Trenčín. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 14:45.

    Fortuna liga sa presúva do svojej ďalšej časti, v skupine o titul ostáva dohrať už len štyri zápasy a ešte je tak v hre 12 bodov. MOL Aréna bude hostiť veľmi dôležité stretnutie domáceho celku proti súperovi z Trenčína.

    FC DAC Dunajská Streda:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 54 bodov a tak sa nachádzajú na druhom mieste. Na lídra z Trnavy strácajú domáci sedem bodov a tak potrebujú v každom ostatnom zápase vyhrať, ak ešte pomýšľajú na prvú priečku, budú to však mať veľmi náročné. Veľmi dôležitý krok spravili domáci v dvoch posledných kolách, keď zdolala Žilinu 3:1 a 3:2 a udržali sa tak ešte v hre o titul.

    AS Trenčín:
    Hosťujúci futbalisti naopak už takéto starosti nemajú. Na svojom konte majú momentálne 42 bodov a tak sa nachádzajú na 5. mieste. Trenčín však ešte môže bojovať o Európsku ligu, ale takisto teda potrebuje zbierať veľmi dôležité body. V posledných dvoch kolách zaznamenali hostia jedno víťazstvo 3:1 nad Slovanom, čím ešte poriadne zamiešali boj o titul. Potom však v odvete prišla domáca prehra 1:3.

    Do úlohy favorita tohto zápasu stavajú papierové predpoklady domáci celok. DAC je stále v hre o titul a tak potrebuje z tohto zápasu víťazstvo. Trenčín však určite nepríde do MOL Arény len z povinnosti. Určite nás tak teda čaká veľmi zaujímavé stretnutie, ktoré vám z pozície komentátora tohto prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    FC DAC Dunajská Streda: Macej – Huk, Šatka, Záhumenský – Živković, Pambou, Ljubicić (C), Davis – Bayo, Kalmár, K. Vida

    Náhradníci: Jedlička – Koné, Mervo, Herc, Koštrna, Divković, Kontár

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Šulek, Kleščík (C), Skovajsa – El Mahdioui – Gong, Paurr, Ubbink, Azango – Mance

    Náhradníci: Chovan – Keston, Beridze, van Arnhem, Čataković, Omar, Kvocera

    Rozhodca: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Gabriel Ádám – Pavol Chmura
     
    Príjemné sobotné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku nadstavbového zápasu Fortnua ligy o titul medzi mužstvami FC DAC Dunajská Streda a AS Trenčín už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov.

    Už dnes môžme byť rozhodnuté o titule. Ak sa podarí Trnave zvíťaziť o 20:45 na Pasienkoch nad Slovanom a súčasne toto stretnutie Dunajská Streda prehrá, tak sa v Trnave môže začať oslavovať titul. V prípade víťazstva Dunajskej Stredy však ešte nebude o všetkom rozhodnuté a futbalisti Dunajskej Stredy si naopak zaručia účasť v pohárovej Európe po 25 rokoch.

    Je tak veru o čo v tomto stretnutí hrať, pretože aj Trenčín bojuje o Európsku ligu. Určite nás teda čaká zaujímavý zápas, pri ktorého sledovaní by sme sa nudiť nemali. Z pozície rozhodcov ho povedú páni Patrik Hrčka – Erik Weiss, Gabriel Ádám – Pavol Chmura.

    MOL Arena je už tradične zaplnená a pripravená na toto veľmi dôležité stretnutie, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime, už teraz vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Trenčína. MOL Aréna je do posledného miesta zaplnená, čaká nás tak určite veľmi dobrá atmosféra.
     
    2
    Hostia sa ihneď pustili do útočenia, Azango sa snažil potiahnuť loptu do pokutového územia domácich, ale od lopty ho včas odstavil Záhumenský. Dopredu tak už môže ísť Dunajská Streda.
     
    3
    Ďaleko sa však domáci nedostali, nepodarilo sa im usadiť sa na útočnej polovici. Opäť sa tak do útoku dostali hostia a podarilo sa im odcentrovať z pravej strany, ale táto lopta bola pridlhá a tak sa domáci do nebezpečenstva nedostali.
     
    4
    Boli sme už aj svedkami prvého rohového kopu v tomto zápase, ktorý si vybojovali zatiaľ aktívnejší hostia. Ani centrovaná lopta od rohovej zástavky nič zaujímavého nepriniesla a tak sa domáci bez problémov ubránili.
     
    5
    Aktivita hosťujúceho celku pokračovala ďalej. Pred bránu domácich si nabehol útočník Mance a išiel tak za centrovanou loptou z ľavej strany, ale pri nej bol skorej brankár Macej a tak snahu hostí prerušuje.
     
    6
    Veľká šanca domáceho celku! Z ničoho nič sa do útoku dostali domáci futbalisti, pred bránu hostí prišiel úspešný prízemný center na Bayoa, ktorý si ideálne prevzal loptu, ale v stopercentnej šanci poslal loptu len do Šemrincovich nôh!
    6. Bayo mohol otvoriť skóre zápasu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    7
    A opäť sa do veľkej šance dostával Bayo, ktorý už postupoval sám na brankára hostí a aj zakončoval, ale lopta mierila mimo bránu hostí. Jednalo sa však o ofsajd a tak bolo vzrušenie domácich zbytočné.
     
    8
    Zanedlho zahrávala Dunajská Streda rohový kop a pred bránou súpera bolo opäť veselo. Futbalisti AS Trenčín však dokázali loptu upratať do bezpečia. Úvod prvého polčasu prináša zatiaľ veľa zaujímavých momentov.
     
    9
    Hostia prečkali veľký tlak domácich futbalistov a už sa pokúšajú postupnými prihrávkami preraziť smerom dopredu. Domáci si tak teraz budú musieť dávať pozor v defenzíve.
     
    10
    Útočné výpady sa však už znova striedajú na oboch stranách, takže obrany oboch celkov teraz majú plné ruky práce. Momentálne sa do útoku dostávajú domáci futbalisti.
     
    11
    Dunajská Streda sa úspešne usadila na útočnej polovici a po nedovolenom zákroku získavajú domáci futbalisti priamy kop. Hostia tak teraz budú čeliť veľmi nebezpečnej situácii.
     
    12
    Trenčín však túto situáciu úspešne ustál, hostia získali centrovanú loptu na svoje kopačky a už sa hostia snažia založiť rýchly útočný výpad. Domáci sa vracajú späť na svoje územie.
     
    13
    K lopte sa dostal Mance a pokúšal sa o prihrávku do pokutového územia domácich, ale jeho snahu zachytili domáci futbalisti a loptu úspešne upratali do bezpečia. Trenčín však ostáva na útočnej polovici.
     
    14
    No a napokon prišla aj prvá zaujímavejšia situácia hosťujúceho celku. V pokutovom území sa do zakončenia dostal Gong a Macej musel jeho pokus vyrážať do bezpečia. Odrazenú loptu následne obrana domácich odvrátila na rohový kop.
     
    15
    Rohový kop nám napokon nič zaujímavého neponúkol, centrovaná lopta preletela okolo domácej brány a doputovala za čiaru. K výkopu od svojej brány sa tak už chystá brankár Macej.
     
    16
    Ofenzívne snaženie aj naďalej sledujeme na oboch stranách, obrany aktérov tohto zápasu tak majú čo robiť. Zatiaľ môžme byť teda s vývojom stretnutia spokojní, pri jeho sledovaní sa určite nenudíme.
     
    17
    Pri lopte je teraz hosťujúci celok, ktorý sa postupnými prihrávkami snaží presunúť na útočnú polovicu. Davis si postrážil prihrávku od Gonga a loptu posiela za postrannú čiaru.
     
    18
    Následne sa Gong dopustil nedovoleného zákroku a tak už hostia loptu strácajú. Domáci sa už snažia upokojiť hru na svojej polovici a realizujú svoje krátke a presné prihrávky.
     
    19
    Ani domácim sa však nepodarilo teraz nič zaujímavého vymyslieť, Šulek nepostil Baya k lopte a bude z toho len odkop od brány hostí a vezme si ho na starosť brankár Šemrinec.
     
    20
    To na druhej strane sme už sledovali koncovku hosťujúceho mužstva. Paur si prebral úspešnú prihrávku a prenikol s loptou až do pokutového územia, ale jeho pokus smeroval len do stredu domácej brány a tak mal Macej ľahkú robotu.
     
    21
    Dunajskej Strede sa nevydaril prechod na útočnú polovici a tak rýchlo strácajú loptu. Dopredu to tak už opäť skúšajú hostia, čiže sa budú musieť domáci opäť brániť.
     
    22
    Mancemu sa podarilo preniknúť až do pokutového územia, ale cez Živkovića sa mu už prejsť nepodarilo a domáci futbalista upratal loptu za postrannú čiaru. Trenčín tak ešte ostáva v útoku.
     
    23
    Do rýchleho protiútoku sa však dostali domáci futbalisti a po zrazenom centri získava Dunajská Streda rohový kop. K bráneniu sa tak už chystá hosťujúci celok.
     
    24
    Center od rohovej zástavky smeroval na vzdialenejšiu žrď a tam si ju postrážil brankár Šemrinec. Po jeho zákroku tak získavajú domáci druhý rohový kop za sebou.
     
    25
    Táto centrovaná lopta už bola oveľa nebezpečnejšia, pretože smerovala priamo do brány hostí a Šemrinec sa tak musel mať na veľkom pozore. Loptu dokázal vyraziť do bezpečia, bol však faulovaní a tak rozhodca prerušuil aktivitu domácich.
     
    26
    Dunajská streda sa znova presúva na útočnú polovicu a snaží sa tak niečo zaujímavé vymyslieť. Hostia sa však teraz úspešne bránia a domácich do žiadnej šance nepúšťajú.
     
    27
    Hostia čelili ďalšiemu rohovému kopu a opäť bolo pred ich bránou veľmi rušno. K centrovanej lopte sa dostal dnes veľmi aktívny Bayo, ale jeho zakončenie smerovalo len do rukavíc brankára Šemrinca.
     
    28
    Trenčín dal gól!

    Je tu prvý gól tohto zápasu a dávajú ho hostia! Trenčín úspešne ustál nápor domácich futbalistov a po založení rýchleho protiúotku sa dostal až na útočnú polovicu, do pokutového územia prišiel úspešný center od El Mahdio na hlavu JAKUBA PAURA a ten úspešne prekonáva brankára Maceja – 0:1!
    28. Jakub PAUR - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    29
    Žltú kartu dostáva Tomáš Huk (FC DAC Dunajská Streda).
     
    30
    Po 30 minútach hry sa teda už skóre menilo. Sledujeme však stále vyrovnaný zápas a stať sa môže ešte čokoľvek. Trenčín sa však teraz snaží držať svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    31
    Trenčania sa však aj naďalej dostávajú do útočných akcií a tak sa domáci musia aj brániť a vyvarovať sa chybám, po ktorej už jeden gól inkasovali.
     
    32
    Trenčín dal gól!

    Prichádza druhý gól hosťujúceho celku! To je teda parádny prvý polčas v podaní Trenčína, ktorý sa dostáva do vedenia o dva góly. Opäť prišlo zaváhanie domácej obrany, keď Ubbink našiel presnou prihrávkou v pokutovom území nepokrytého ANTONIA MANCEHO a ten dostáva loptu do brány domácich – 0:2!
    32. Antonio MANCE - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    34
    Domáci tomu stále nemôžu veriť, ale prehrávajú už v prvom polčase o dva góly. Takto si to futbalisti Dunajskej Stredy určite nepredstavovali, z domácich tribún už prichádza aj piskot.
     
    35
    Ubbink sa dostal k odrazenej lopte a skúsil to strelou spoza pokutového územia. Macej sa musel mať na pozore a loptu teda vyráža do bezpečia. Poriadne sa však hnevá na svojich spoluhráčov.
     
    36
    Paur ostáva ležať na trávniku po kontakte s Ljubicićom. Obaja futbalisti sú však v poriadku a mali by v hre pokračovať. K lopte sa dostávajú domáci futbalisti, ktorý sa dostali do veľmi zložitej situácie.
     
    37
    Dunajská Streda sa presúva na útočnú polovicu a snaží sa ešte pred koncom prvého polčasu niečo vymyslieť. Hostia sa však úspešne bránia a domácich do ničoho nepúšťajú.
     
    38
    Budú mať však teraz na to príležitosť. Po faule od hosťujúceho tímu získavajú domáci veľmi zaujímavý priamy kop v tesnej blízkosti pokutového územia. Uvidíme, ako s touto situáciou domáci naložia.
     
    39
    Realizáciu priameho kopu si zobral na starosť Davis, ale jeho dlhý center do pokutového územia len doputoval za postrannú čiaru. Bude to tak odkop od brány hostí a postará sa oň brankár Šemrinec.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva približne 5 minút. Hostia aj naďalej vyhrávajú o dva góly a tak sú bližšie k zisku troch bodov. Sledujeme však vyrovnané stretnutie a stať sa môže ešte čokoľvek.
     
    41
    Trenčín zahrával ďalší rohový kop, ale aj s touto centrovanou loptou si domáci futbalisti poradili. Dopredu sa tak už pokúša preniknúť Dunajská Streda, ale má to cez pozornú obranu hostí veľmi ťažké.
     
    42
    Domácim sa vydaril prechod na útočnú polovicu a po nedovolenom zákroku získavajú domáci futbalisti priamy kop a opäť to je z nebezpečnej vzdialenosti. Zrejme budeme svedkami priamej strely na bránu.
     
    43
    Mohlo byť znížené! Napokon sa k priamej strele na bránu hostí odhodlal Kalmár a jeho pokus skončil na brvne! Domáci futbalista to vymyslel naozaj skvelo, proti však bola konštrukcia hosťujúcej brány.
     
    44
    Stále však pretrváva v závere prvého polčasu tlak domáceho celku. Hostia sa tak ku koncu prvého dejstva musia brániť, ale pri súčasnom skóre im to až tak prekážať nemusí.
     
    45
    Napokon sa ešte nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Po rýchlom prechode na útočnú polovicu získali domáci ešte jeden priamy kop a opäť musel hostí zachraňovať brankár Šemrinec! K centrovanej lopte pred bránu hostí sa dostal kapitán Ljubicić, ale jeho hlavičku famízne zneškodnil brankár Trenčína a tak stav zápasu ostáva aj naďalej 0:2!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo tohto veľmi dôležitého stretnutia sa napokon už skončilo, videli sme v ňom už dva góly. Sledovali sme veľmi vyrovnanú hru na oboch stranách, ale prišili dve zaváhania v domácej obrane a tie potrestali gólmi Paur a Mance. Dunajská však mala v prvom polčase tri veľké šance, dve z nich zneškodnil Šemrinec a priamy kop od Kalmara skončil na brvne. Určite nás tak ešte čaká zaujímavé druhé dejstvo, na ktorého sledovanie vás srdečne pozývam.

    Druhý polčas sa začne približne o 15:47.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Timotej Záhumenský, prichádza Christián Herc.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti, ktorých čaká veľmi náročná úloha a to vyrovnať dvojgólové manko. Preto tréner domácich už spravil aj jednu zmenu v zostave.
     
    48
    No a domáci futbalisti vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne, ihneď sa presunuli na útočnú polovicu a snažili sa niečo vymyslieť. Napokon však zo strany Dunajskej prišiel len nedovolený zákrok a tak lopta pripadá na kopačky hosťujúceho celku.
     
    49
    Útočnú akciu sa snažili teraz rozvinúť aj hostia, ale dlhá nakopnutá lopta do pokutového územia domácich smerovala len do rukavíc brankára Maceja. Domáci tak na nič nečakajú a pokúšajú sa o ďalší útočný výpad.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Martin Šulek (AS Trenčín).
     
    51
    Po nedovolenom zákroku mali domáci možnosť usadiť sa na útočnej polovici, ale aj z ich strany napokon iba prišiel faul na Paura. Hosťujúci futbalista ostáva ležať na trávniku a prichádza tak lekársky tím.
     
    52
    Jakub Paur odchádza za postrannú čiaru a tam bude prebiehať jeho ošetrenie ďalej. Vyzerá však byť v poriadku a tak by sa do hry mal vrátiť. K lopte sa už dostáva domáci celok.
     
    53
    V pokutovom území sa dostal k odrazenej lopte Kalmár, ale jeho strela končí len na bočnej sieti hosťujúcej brány. Paur sa už stihol vrátiť do hry, ale na trávniku teraz ostáva ležať Kleščík, čo sa domácim priaznivcov vôbec nepáči.
     
    54
    Momentálne sledujeme veľký tlak domáceho tímu! Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Ljubicić, keď využil menšie zaváhanie Šemrinca, ale loptu do brány nedostal a bude z toho len ďalší rohový kop DAC.
    54. Ljubicić v nádejnej príležitosti
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Napokon až dva rohové kopy za sebou zahrával domáci celok. Oba však dokázali hostia úspešne ubrániť a tak držia čisté konto. To však už dlho platiť nemusí, DAC hrá teraz veľmi aktívne.
     
    56
    K lopte sa už dostávajú hostia a pochopiteľne sa nemajú kam ponáhľať. Domáci však na nič nečakajú a okamžite sa pokúšajú o vysoké napádanie a prebrať tak loptu späť na svoje kopačky.
     
    57
    Sledovali sme ďalší rohový kop domáceho celku, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Dopredu tak prenikajú futbalisti Trenčína, ale zvolili postupnú rozohrávku.
     
    58
    Do pokutového územia domácich smeroval veľmi nebezpečný center, na ktorý naskakoval Azango, ale jeho pokus letí len tesne vedľa domácej brány. Macej si tak mohol vydýchnuť.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Ubbink (AS Trenčín).
     
    59
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Kristopher Vida, prichádza Marko Divković.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Jakub Paur (AS Trenčín).
     
    61
    Hodina z tohto stretnutia už uplynula, hostia aj naďalej vyhrávajú o dva presné zásahy. Trenčín sa tak nikam neponáhľa a snaží sa čo najdlhšie hrať s loptou na svojich kopačkách a ďaleko od svojej brány.
     
    62
    Trenčínu sa darí držať hru niekde v okolí stredového kruhu, čo pre domácich nie je vôbec dobré. Ak by sa zápas skončil víťazstvom Trenčína, tak Trnava má dnes šancu rozhodnúť o svojom titule.
     
    63
    Dunajskej Strede sa teraz nedarí v prieniku na útočnú polovicu, hostia tak stále držia hru ďaleko od svojej brány. Uvidíme teda, či ešte prídu nejaké zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    64
    Na útočnú polovicu však teraz prenikajú práve hostia, ale do zakončenia sa moc nehrnú. Domáci sa teda snažia o vysoké napádanie a získať tak loptu na svoje kopačky.
     
    65
    Ubbink sa snažil niečo zaujímavé vymyslieť a pri svojej snahe bol faulovaní. Trenčín tak získava zaujímavý priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti a tak sa domáci budú musieť brániť.
     
    66
    Centrovaná lopta však doputovala len do rukavíc brankára Maceja, ktorý ju tak už rýchlo rozohral na svojich spoluhráčov. Dunajskej sa však opäť nedarí v prechode do útoku.
     
    67
    Dnešné stretnutie sleduje 8866 divákov.
     
    68
    A opäť prišlo len zo strany domácich k nedovolenému zákroku a tak Dunajská Streda poľahky stráca loptu. Hostia rozohrali priamy kop nakrátko a snažia sa tak naťahovať čas.
     
    69
    Trenčín sa postupne presunul pred pokutové územie domácich, z pravej strany prišiel nebezpečný center pred bránu DAC a obrana domáceho tímu odvracia loptu na rohový kop.
     
    70
    Lopta od rohovej zástavky doputovala iba do rukavíc brankára Maceja. Hostia sa tak rýchlo vracajú späť na svoje územie, domáci sa už pokúšajú o útočný výpad.
     
    71
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Hilary Gong, prichádza Giorgi Beridze.
     
    72
    Hostia vysokým napádaním vyhnali domácich na stred ihriska. Čas sa domácim futbalistom začína postupne krátiť a predbežné skóre hovorí v ich jasný neprospech.
     
    73
    DAC získalo po nedovolenom zákroku priamy kop, ale ani táto situáciu domácemu celku nič zaujímavého neponúkla. Šemrinec sa tak s rozohrávkou lopty nikam neponáhľa.
     
    74
    Do pokutového územia hostí smeroval nebezepčný center, Skovajsa atakoval Divković a domáci futbalista padá na zem. DAC sa dožaduje pokutového kopu, ale ten sa nepíska.
     
    75
    Trenčín sa postupnou kombináciou dostal až na útočnú polovicu, Mance našiel presnou prihrávkou Beridzeho, ten loptu usmernil do domácej brány, ale bolo to z ofsajdu.
     
    76
    Domáci sa snažia o útočný výpad, ale hostia dobre bránia svoje územie a DAC k ničomu nepúšťajú. Nuž, čas sa domácim čoraz viac kráti a hostia sú stále vo vedení o dva góly.
     
    77
    Dunajská Streda sa však drží momentálne na útočnej polovici, ale nemá dostatok priestoru na zakončenie. Trenčín sa však musí mať na pozore a vyvarovať sa každej jednej chybe.
     
    78
    Po faule od hosťujúceho celku zahrávali domáci priamy kop, ale aj túto situáciu Trenčín zvládol a tak Šemrinec stále drží čisté konto a hostia smerujú za troma bodmi z tohto stretnutia.
     
    79
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yves Simon Pambou, prichádza Bence Mervo.
     
    80
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Antonio Mance, prichádza Hamza Čataković.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    82
    Pred bránu hosťujúceho celku smeroval nebezpečný center, lopta padla na hlavu Bayoa, ale ten si pri zakončení pomohol faulom na brankára a tak tento gól domáceho futbalistu pochopiteľne neplatí.
     
    83
    Hra je momentálne prerušená, pretože Šemrinec si vyžiadal ošetrenie. To sa divákom v MOL Aréne nepáči a dávajú tu hlasitým piskotom najavo.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Peter Čögley (AS Trenčín).
     
    85
    Trenčínu sa darí držať hru ďaleko od svojej brány, momentálne sa hosťom darí kombinovať na útočnej polovici. Domáci to však ešte nevzdávajú a snažia sa o vysoké napádanie.
     
    86
    Navyše sa hostia dostávajú aj do zaujímavých streleckých príležitostí a tak sa domáci musia aj brániť. Zatiaľ to teda vyzerá, že sa zrodí víťazstvo hosťujúceho AS Trenčín.
     
    87
    Obraz hry sa stále nemení, hostia kombinujú na útočnej polovici. Trenčín tak zrejme zaznamená ďalšie víťazstvo v MOL Aréne, čo sa len tak hocikomu v tejto sezóne nepodarilo.
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Philipp van Arnhem.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Sme tak ešte zvedaví, koľko ešte hlavný rozhodca tohto zápasu Patrik Hrčka nadstaví.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú až 4 minúty!
     
    90+1
    Po nedovolenom zákroku zahrávali hostia priamy kop, ale centrovaná lopta do pokutového územia domácich napokon opustila len hraciu plochu. Dopredu tak už ide DAC.
     
    90+2
    Útok domácich je však opäť zastavený, Bayo sa ocitol v postavení mimo hru. Trenčín sa tak nikam neponáhľa a pohodlne kontroluje záver zápasu.
     
    90+3
    Trenčín dal gól!

    Napokon ešte prišiel jeden presný zásah zo strany hosťujúceho celku a tak sa zrodilo víťazstvo Trenčína rozdielom triedy. Hostia vpadli do otvorenej obrany domáceho celku, v pokutovom území si presnú prihrávku prebral HAMZA ČATAKOVIĆ a peknou strelou prekonáva Maceja – 0:3!
    90+3. Hamza ČATAKOVIĆ - 0:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase už toho veľa zaujímavého neudali, domáci mali prakticky len jednu šancu, ale tú nevyužili. Hostia tak bezpečne kontrolovali dianie v druhom polčase a v nadstavenom čase ešte pridal jeden gól striedajúci Čatakovič. Zápas sa teda končí z pohľadu domácich 0:3 a to znamená, že Trnava dnes môže rozhodnúť o svojom titule, keď zvíťazí na bratislavských Pasienkoch.

    To je už z mojej strany všetko, prajem vám všetkým ešte pekný zvyšok soboty. Program Fortuna ligy pokračuje však ďalej, všetky zápasy nájdete v našej ponuke. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (16:43:40)

    Miroslav Revaj

    Branky: 28. Paur (El Mahdioui), 32. Mance (Ubbink), 90+3. Čataković

    Karty:   29. Huk (DUN) – 50. Šulek (TRE), 59. Ubbink (TRE), 60. Paur (TRE), 81. Šemrinec (TRE), 84. Čögley (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Huk, Šatka, Záhumenský (46. Herc) – Živković, Pambou (79. Mervo), Ljubicić (C), Davis – Bayo, Kalmár, K. Vida (59. Divković).
    Náhradníci: Jedlička – Koné, Mervo, Herc, Koštrna, Divković, Kontár.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Šulek, Kleščík (C), Skovajsa – El Mahdioui – Gong (71. Beridze), Paur (88. van Arnhem), Ubbink, Azango – Mance (80. Čataković).
    Náhradníci: Chovan – Keston, Beridze, van Arnhem, Čataković, Omar, Kvocera.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Gabriel Ádám – Pavol Chmura

    Diváci: 8866
    bahis siteleri