Česko – Rusko 0:3 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 0:5 (kon.) | USA – Finsko 6:2 (kon.)
Kanada – Slovensko 4:2 (kon.) | Finsko – Česko 3:4 (po pr.) | Slovensko – Švýcarsko 5:3 (kon.)
konec
USA
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Finsko
Středa 08.08.2018, 03:00Hlinka Gretzky Cup • Skupina B
Partner:
    57:29 Luke TOPOROWSKI - 6:2
     
    57:29
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Simontaival měl velmi blízko ke gólu, Wolf ale jeho střelu vyrazil těsně vedle své svatyně. Ke kotouči se pak dostal LUKE TOPOROWSKI, který mířil přesně do prázdné branky Finů. Bez asistence.
     
    45:30
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Po nečekaném odrazu puku posunul Toporowski puk před branku a JACKSON JUTTING prokázal před brankou svou pohotovost střílí pátou branku USA! Asistence: Luke Toporowski, Josh Groll
    45:13 John FARINACCI - 4:2
     
    45:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Mastrosimone se protlačil mezi kruhy a přihrál k pravé tyči volnému kapitánu JOHNU FARINACCIMU, který střílel do odkryté branky. Asistence: Robert Mastrosimone.
    24:59 Anton LUNDELL - 3:2
     
    24:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové přesilovku bleskově využívají a znovu snižují náskok Američanů, když ANTON LUNDELL dostal puk na pravou stranu a od modré čáry střílel. Americký brankář neměl přes clonící hráče šanci cokoliv vidět. Asistence: Leevi Aaltonen, Veeti Miettinen.
    21:30 Aaron HUGLEN - 3:1
     
    21:30
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané znovu uskakují Finům do dvoubrankového náskoku, když tvrdou střelou z těsné blízkosti překvapil Taponena ARTHUR KALIYEV. Asistence: Nicholas Robertson, Josh Nodler.
    18:36 Aku RÄTY - 2:1
     
    18:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ale bleskově odpovídají a snižují náskok USA na jediný gól, když se mezi betony Wolfa trefil AKU RÄTY. Asistence: Kalle Loponen, Anton Lundell.
    18:17 Sam COLANGELO - 2:0
     
    18:17
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané vedou už o dva góly! SAM COLANGELO se rychle protáhl do útoku a bekhendem dokázal najít prostor ve výstroji finského brankáře. Asistence: Luke Reid, Cade Webber.
    09:53 Luke TOPOROWSKI - 1:0
     
    09:53
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Těsně po vypršení první početní výhody se americký výběr prosazuje! LUKE TOPOROWSKI dokázal využít střely od vrcholu levého kruhu a kotouč bleskově tečoval za finského brankáře. Asistence: Michael Feenstra, Jackson Jutting.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 10. Toporowski (Feenstra, Jutting), 19. Colangelo (Reid, Webber), 22. Kaliyev (Robertson, Nodler), 46. Farinacci (Mastrosimone), 46. Jutting (Toporowski, Groll), 58. Toporowski – 19. Räty (Loponen, Lundell), 25. Lundell (Aaltonen, Miettinen)


    USA: Wolf (Mullahy) – Koster, Miller, Webber, Reid, Davies, Feenstra, LaCombe – Silianoff, Farinacci, Mastrosimone – Robertson, Nodler, Kaliyev – Groll, Jutting, Toporowski – Huglen, Mancinelli, Colangelo – Paquette.
    Finsko: Taponen (Piiroinen) – Kokkonen, Loponen, Räsänen, Holtinkoski, Heinola, Koskenkorva, Sedoff – Räty, Lundell, Aaltonen – Puistola, Nikkanen, Simontaival – Petman, Pärssinen, Miettinen – Tuomaala, Intonen, Lahnaviik.

    Rozhodčí: Campbell, Iarets – Huseby, Berseněv

    Diváci: 785
    bahis siteleri