Štrasburk – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Toulouse – Bordeaux 2:1 (kon.) | Nîmes – Marseille 3:1 (kon.)
konec
Nîmes Olympique
3:1 (1:0)
Olympique Marseille
Neděle 19.08.2018, 21:00 • Stade des Costières, Nîmes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký nedělní večer u utkání francouzské Ligue 1. Její druhé kolo uzavírá právě tento souboj mezi Nîmes a Olympiquem Marseille. Dá se očekávat atraktivní ofenzivní podívaná, oba týmy v prvním kole vyhrály a vstřelily shodně čtyři branky.
     
    Nîmes Olympique

    Celek z jihofrancouzského města Nîmes hrál v minulé sezoně druhou ligu, v níž se umístil na postupové druhé příčce za suverénním Reims. Nîmes však mělo nejlepší útok celé soutěže v čele s dvojicí Umut Bozok – Rachid Alioui. Ti dohromady nastříleli 41 ligových branek a obsadili první dvě místa v pořadí střelců.

    A myšlenky na útok neopustily nováčka ani v konfrontaci s elitou, v prvním kole fotbalisté Nîmes ovládli divokou přestřelku na půdě Angers a brali tři body po výhře 4:3. Díky tomu se po prvním kole zařadil do horní poloviny tabulky.
     
    Olympique Marseille

    Slavný tým z přístavního města prožil loni relativně vydařený ročník. V domácí soutěži uhrál hezké čtvrté místo, ale hlavně se probil až do finále Evropské ligy. V něm už sice nestačil na Atlético Madrid, i tak byla ovšem pohárová pouť velmi úspěšná.

    Vstup do nového ročníku OM zvládl na jedničku, když na vlastní půdě rozstřílel nebohé Toulouse 4:0. Pod vysokou výhru se dvěma góly podepsal kapitán Dimitri Payet, na nějž v závěru zápasu navázali ještě útočníci Germain s Thauvinem. Výsledkem byla jasná výhra a po úvodním kole také první místo v tabulce, kam se díky krásnému skóre Marseille vyšvihla. Payet byl také jediným hráčem, jenž v prvním kole vstřelil víc než jednu branku, a vedl tak průběžné pořadí ligových střelců.
     
    Úvodní sestavy:

    Nîmes Olympique: Bernardoni – Alakouch, Briancon (C), Landre, Paquiez – De. Bouanga, Diallo, Savanier, Thioub – Ripart, Bozok.
    Náhradníci: Valette – Lybohy, Bobichon, Valls, Depres, Vlachodimos, Guillaume.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Rami, Ćaleta-Car, Amavi – M. Sanson, Gustavo – Thauvin, Payet (C), Ocampos – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Kamara, B. Sarr, Sertic, Maxime López, Mitroglu, N'Jie.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hráči obou celků už vstupují na hrací plochu a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O výkop se postarali fotbalisté domácího celku a už s míčem na svých kopačkách poprvé směřují před hostující branku.
     
    1
    Nakonec se museli vracet zpět, balon sebral Paul Bernardoni a odkopl ho daleko od své branky.
     
    2
    Po ztrátě míče se dopředu drali hráči Olympique Marseille a i když se ke střele nedostali, vybojovali na levé straně autové vhazování. To odehrál Sakaj a jeho tým tak pokračuje ve svém útočném tažení.
     
    2
    Po faulu Morgana Sansona padl po úderu do obličeje Téji Savanier a domácí budou zahrávat volný přímý kop ze slibné vzdálenosti. Sanson si také vyslechl napomenutí hlavního sudího.
     
    3
    Mandanda musel dávat pozor, neboť před ním hlavičkoval Renaud Ripart, míč však poslal jen nad jeho branku. Nicméně to nebyla vůbec špatná šance domácího týmu.
     
    4
    Další autové vhazování pro hosty, tentokráte to bylo už na polovině domácího celku. Poté tak hráči Marseille budou moci projít blíže brankáři Bernardonimu.
     
    5
    A bude si muset dávat pozor, Payet bude zahrávat nebezpečný volný přímý kop.
     
    6
    Tohle byla tutovka pro hosty. Po zahrání volného přímého kopu se k odraženému balonu dostal Luiz Gustavo, který hlavičkoval u levé tyče z pohledu domácího brankáře, trefil ale tyčku. Moc nechybělo a hosté mohli jít do vedení!
    6. Gustavo hlavičkoval po standardní situaci a trefil tyčku domácí branky.
     
    7
    Hned na to založili další akci na druhé straně domácí, kteří stříleli z pravé strany, ovšem celou situaci si dobře pohlídal Steve Mandanda a nedovolil, aby před jeho brankou vzniklo nebezpečí.
     
    8
    Steve Mandanda po další slibné akci na straně domácího celku bere míč do svých rukou a odkopne ho daleko od své branky. Pošle tak své spoluhráče do další útočné akce.
     
    9
    Hiroki Sakaj krásně prošel podél pravé postranní čáry a dostal se i za obranu domácích, jenže hned na to byl faulován. Bylo to na hranici žluté karty, ovšem sudí ji zatím nevytáhl. Hosté budou zahrávat další volný přímý kop.
     
    10
    Paul Bernardoni následně pak dokázal lapit pokus hlavou od Germaina a podržel svůj tým. Hned na to ho pak odkopl od své branky a domácí jdou do útoku.
     
    11
    Dlouhý nákop od Briancona se dostal až ke Stevemu Mandandovi, jenž tak neměl sebemenší problém dostat míč pod kontrolu.
     
    12
    Hráči Olympique Marseille museli zakopnout míč za zadní čáru a zahrávali rohový kop. Po něm musel Mandanda rukou zasáhnout a poslal ho opět na roh.
     
    13
    Anthony Briancon šel hlavou do míče před odkrytou hostující brankou, jenže ten minul. Kdyby byl míč jen o něco málo níže, zřejmě by z toho byla úvodní branka zápasu. I domácí tak měli obrovskou šanci z kategorie těch tutových!
    13. Briancon šel do hlavičky, balon ale minul.
     
    14
    Hráči Nîmes Olympique šli drze do další útočné akce a operovali před hostující brankou. Mandanda však nemusel zasahovat, balon totiž skončil jen vedle jeho branky. Následuje tak další odkop.
     
    15
    Úvodní patnáctiminutovka tohoto duelu zatím rozhodně nenudila. K vidění byly dvě velké šance na obou stranách, hraje se fotbal nahoru dolů a to by především nezaujatého diváka mělo těšit.
     
    16
    Hosté jsou nyní pod tlakem, domácí se dostali znovu na jejich polovinu, kde se k přízemnímu pokusu dostal Sada Thioub, ale ten skončil jen vedle hostující branky.
     
    17
    Pěkné sólo nyní předvedl Morgan Sanson, který se proháčkoval obranou domácích až před Paula Bernardoniho, ale ten mu balon sebral přímo z kopačky. Ke střele se tak Sanson vůbec nedostal.
     
    18
    Denis Bouanga otočil hru a opět z toho byla pohledná akce, které poté diváci v hledišti zatleskali. Bouanga střílel, ale Steve Mandanda bez problémů chytá míč do rukavic.
     
    19
    Akce střídá akci a v té další se ocitl hostující Florian Thauvin, ten dostal přihrávku do běhu a z hranice velkého vápna vyslal jedovku, kterou ovšem srazila obrana Nîmes do bezpečí.
     
    21
    Po další akci domácích už si míč rovnají na své kopačky také hosté a jdou směrem dopředu. Pokusí se tak opět ohrozit Bernardoniho branku.
     
    22
    Jenže došlo k sérii nepřesných přihrávek a to znamenalo jediné, hosté ztrácejí balon a bude se tak jen odkopávat od branky Nîmes. Odkop provede Paul Bernardoni.
     
    23
    Domácí fanoušci neustále povzbuzují svůj tým a svými hlasivkami ho ženou dopředu. Nicméně také hosté se nenechávají zahanbit a také oni jsou určitě slyšet.
     
    24
    Hosté to zatím nemají vůbec jednoduché co se týče přechodu na polovinu domácích. Ti hrají velmi dobře v obraně a navíc jsou nebezpeční i směrem dopředu. Zatím sledujeme parádní podívanou. Doufejme, že se ještě v prvním poločase dočkáme nějaké branky.
     
    25
    Nyní hráči Nîmes Olympique neprošli do blízkosti hostující branky a fotbalisté Marseille toho využili. Rozehráli balon na své polovině a následně pak prošli do postupného útoku.
     
    26
    Sofiane Alakouch to nyní přehnal s tvrdostí, když loktem srazil Ocampose k zemi. Ten s bolestivou grimasou zůstal chvíli ležet, nakonec je ale v pořádku a hosté budou mít další volný kop. Alakouch za tento tvrdý zákrok vyvázl bez trestu.
     
    27
    Poté se před domácí brankou dostali dva hráči hostů do zakončení, ale obrana Nîmes balon srazila za zadní čáru. Rohový kop pro Olympique Marseille.
     
    28
    Jenže ani z této standardní situace nezapršelo a u míče tak jsou už opět domácí hráči, kteří spěchají do další útočné akce na opačném konci hřiště.
     
    29
    Dimitri Payet si seběhl před malé vápno, jeho pokus však skončil mimo tři tyče. Paul Bernardoni tak bude mít další odkop od svého zařízení.
     
    30
    Hiroki Sakaj ukořistil míč pro sebe a opět rozvinul další pohlednou akci. Při ní byl však faulován domácí hráč Ocamposem a Marseille tak balon ztrácí.
     
    31
    Agilní obránce Hiroki Sakaj opět spěchal za míčem, ale kousek od pravé postranní čáry kopl kolenem Denise Bouangu, kterého to rozhodně mohlo bolet. Ani po tomto tvrdém zákroku sudí neuděluje žlutou kartu.
     
    32
    Steve Mandanda pak dostal míč pod kontrolu, když chytil střelu domácích do rukavic. Hned na to bez čekání poslal balon zpět do hry a Olympique Marseille jde útočit.
     
    33
    Znovu z toho však byla nepřesnost a ztráta míče. Domácí tak otáčejí hru a hosté se musejí vracet zpátky do obrany, aby pomohli svému brankáři.
     
    34
    Nîmes právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Thioub dobře uvolnil na levé straně nabíhajícího DENISE BOUANGU. Ten se dostal až do pokutového území, kde přešel přes Sakaje a pravačkou pak stočil míč, který skončil u vzdálenější tyče – 1:0. Hosté tak budou muset dohánět jednobrankové manko. Asistence: Mustapha Diallo.
    34. Denis BOUANGA - 1:0
     
    36
    Střelec úvodní branky dostává za nešetrný faul žlutou kartu a hosté budou zahrávat další volný přímý kop.
     
    37
    Z něho se ale opět před domácí brankou hosté neprosadili a míč tak má ve své moci Paul Bernardoni. Ten ho také odkopne od své branky.
     
    38
    Hosté zvýšili aktivitu a čím dál více se tlačí před domácí branku. Rádi by ještě do konce prvního poločasu srovnali. Zatím se jim to ale proti dobře hrajícímu domácímu celku nedaří.
     
    39
    Paul Bernardoni opět bez větších problémů chytá míč do rukavic a může tak poslat zase hosty do akce.
     
    40
    Hosté vybojovali autové vhazování na pravé straně. To zahrál Florian Thauvin a jeho celek pak prošel před domácí branku. Žádnou střelu však hráči Marseille na Bernardoniho nevyslali.
     
    42
    Sanson poslal do úniku Floriana Thauvina, který proskočil kolem obrany domácích. Nic z toho ale nebylo. Navíc na zemi zůstal ležet jeden z domácích hráčů, kterého atakoval Ocampos.
     
    43
    Nicméně hosté vybojovali rohový kop a ten za malou chvílli rozehraje Dimitri Payet.
     
    43
    Opět z toho nic nebylo a bude následovat pouze odkop od branky Paula Bernardoniho. Ten nijak nespěchá, diriguje si své spoluhráče. Domácí v závěru první části hry stále drží jednobrankový náskok.
     
    44
    Umut Bozok zakončoval na levé straně pokutového území. Střela mu však nesedla a míč skončil jen za zadní čárou. Hosté tak získali míč a ještě spěchají směrem dopředu.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní sudí nenastavil ani minutu navíc, nebylo potřeba a první poločas zápasu je tak za námi. Ten nabídl skvělou podívanou, akce střídala akci a nutno podotknout, že mírně navrch zatím má nováček Nîmes Olympique, který se ve čtyřiatřicáté minutě ujal nad favoritem z Marseille vedení. Denis Bouanga se dokázal trefit mezi tři tyče a hosté tak mají těžký úkol, ve druhém poločase, který začne přibližně ve 22:05, dohnat ztrátu a pokusit se otočit zápas na svou stranu. Houževnatý domácí celek ale nehraje vůbec špatně a bude chtít své vedení buď pojistit nebo aspoň uhájit. Čeká nás tak ještě zajímavá část zápasu.
     
    Střely na branku: 2 – 2
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého poločasu nastoupily oba celky ve stejných sestavách, jako tomu bylo na začátku zápasu. Ani jeden trenér tak zatím nesáhl ke střídání.
     
    46
    Hosté se hned vrhli do útoku, kde se pokusil o střelu Adil Rami, ovšem opět tomu chybělo více přesnosti. Hráči Marseille míč udrželi a jsou stále na polovině Nîmes.
     
    47
    Nyní to už neplatí, domácí jim sebrali míč a hned se přesunuli na polovinu Marseille. Tam už kombinují před Stevem Mandandou.
     
    48
    Jordan Amavi špatně odhadl přihrávku od spoluhráče a na míč se nedostal. Další možná akce Marseille tak končí už v jejím začátku.
     
    49
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno jest. Krásná akce hostů a ti tak mažou své manko. Po nepřesné rozehrávce domácích získal balon Morgan Sanson a unikl na levé straně. Poté přesnou přihrávkou našel v pokutovém území FLORIANA THAUVINA, který nádherně přeloboval Bernardoniho a umístil míč přesně pod břevno jeho branky – 1:1. Asistence: Morgan Sanson.
    49. Florian THAUVIN - 1:1
     
    51
    Hned se hraje hostům lépe a dostali se do další šance před domácí brankou. Nicméně střelu Thauvina zastavila obrana Nîmes a poslala ho pryč od vlastní branky.
     
    53
    Germain nyní hlavou poslal do bezpečí střelu domácích a pomohl tak brankáři Mandandovi, jenž nemusel vůbec zasahovat.
     
    54
    Sanson znovu dobře unikl, tentokráte po pravé straně a snažil se hledat přihrávkou Payeta. Nakonec domácí srazili míč za zadní čáru a právě Payet bude zahrávat rohový kop.
     
    55
    Z toho nic nebylo a po zisku míče míří zase na opačnou stranu domácí fotbalisté, kteří už jsou nastěhováni na polovině Marseille.
     
    56
    Luiz Gustavo hlavičkoval těsně před brankou domácích, ale jeho pokus mezi tři tyče nezamířil.
     
    57
    Na druhé straně vybojovali rohový kop hráči Nîmes, když pokus Thiouba zakopla obrana Nîmes za zadní čáru. Jenže hosté z této standardní situace neohrozili Bernardoniho a u míče tak budou znovu domácí.
     
    58
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Bouna Sarr.
     
    59
    Bouna Sarr se hned dostal do kontaktu s míčem a potáhl akci středem hřiště. Následně pak vybojoval autové vhazování, takže hosté u balonu zůstanou.
     
    60
    Sarr poslal z pravé strany nadýchaný centr do pokutového území, kde si na něj naběhl Lucas Ocampos. Jeho pokus hlavou však skončil mimo tři tyče.
     
    61
    Vysoký nákop Bozoka z výskoku ukryl Mandanda do svých rukavic a podržel tak svůj tým. Následuje tak odkop od jeho branky.
     
    62
    Germain zabojoval u branky domácích a je z toho další rohový kop pro Olympique Marseille. Ten zahraje kdo jiný než Dimitri Payet.
     
    62
    Domácí akci zvládli a okamžitě jdou do rychlého protiútoku...
     
    62
    Nîmes právě vstřelil branku!
    A hned je z toho druhá branka domácích. Nîmes opět strhávají vedení na svou stranu. Bouanga se přes obranu hostů nedostal ke střele, nahradil ho ale SADA THIOUB, jenž poté špičkou kopačky zakončoval prakticky do prázdné branky – 2:1.
    62. Sada THIOUB - 2:1
     
    63
    Brankář Mandanda má nějaký zdravotní problém a bude potřeba jeho ošetření. Vypadá to, že dokonce bude muset střídat.
     
    65
    S Mandandou to nevypadá dobře a náhradní brankář se už rychle rozcvičuje. Brankář Marseille tak bude muset nedobrovolně střídat.
     
    66
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Steve Mandanda, přichází Yohann Pelé.
     
    67
    Bouna Sarr se dostal středem hřiště před velké vápno a byl faulován. Hosté tak budou zahrávat volný přímý kop.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Loïck Landre (Nîmes Olympique).
     
    69
    Po zahrání volného přímého kopu si na centrovaný míč naběhl Dimitri Payet, jeho zakončení ale chybělo více přesnosti. Nicméně hosté vybojovali ještě rohový kop.
     
    70
    Germain zakončoval hlavou těsně před Bernardonim a domácí brankách skvěle útočníka Marseille vychytal. Domácí tak stále drží svůj těsný náskok.
     
    72
    Sanson se tvrdě opřel nohou do soupeře, který se okamžitě skácel k zemi. Hlavní sudí k němu hned spěchá a uděluje žlutou kartu.
     
    73
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Kostas Mitroglu.
     
    73
    Thioub se dostal do zakončení před Pelém, novic mezi třemi hostujícími tyčemi však jeho pokus pokryl. Následuje tak jeho odkop od branky.
     
    74
    Agilní domácí celek se hnal znovu do další akce a před Pelém vzniklo další nebezpečí. Jenže Diallo potáhl zezadu za dres Amaviho a dostává za to žlutou kartu.
     
    75
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Umut Bozok, přichází Baptiste Guillaume.
     
    76
    Domácí ubránili další útok hostů, ti se snažili o vyrovnání, jenže proti dobře hrající domácí obraně se jim to opět nepovedlo.
     
    78
    Blíží se poslední desetiminutovka zápasu a hráči Nîmes Olympique udržují své těsné vedení nad silným týmem z Marseille. Nutno podotknout, že se jim to zatím daří.
     
    79
    Dimitri Payet zahrával další rohový kop, před Bernardonim zakončoval hlavou Luiz Gustavo, ale to byla pro brankáře Nîmes Olympique lahůdka. Míč chytil do rukavic a odkopl daleko od své branky.
     
    80
    Na druhé straně musel zasahovat Pelé, který srazil střelu Thiouba, jenž střílel po zemi. Také brankář hostů odkopne balon od své branky.
     
    81
    Hosté neustále buší do vrat domácí obrany, ta je neprostupná a dobře hráče Marseille pokrývá.
     
    82
    Thioub se dobře uvolnil na pravé straně pokutového území, poté se obtočil kolem obránce hostů a zakončil z úhlu, přesto musel Pelé zasahovat.
     
    83
    Luiz Gustavo vyslal ze středu hřiště přízemní centr na Jordana Amaviho, ten ale na balon nedosáhl. Nicméně Bouna Sarr ano a na druhé straně vybojoval rohový kop.
     
    84
    Opět z toho nic nebylo a Paul Bernardoni tak v pohodě balon ukrývá do rukavic a odkopává ho od své brány.
     
    85
    Rodící se akci hostů zastavila opět včas obrana Nîmes Olympique a hned na to domácí hráči otáčejí hru zase na druhou stranu.
     
    86
    Hosté však dokázali ustát tuto situaci a vrací tak balon na polovinu Nîmes. Jeho hráči se tak bleskově přesouvají zpět na svojí polovinu.
     
    87
    Nîmes právě vstřelil branku!
    A je zřejmě hotovo. Domácí hráči jdou do dvoubrankového trháku a nutno podotknout, že naprosto zaslouženě. Dlouhý nákop poslal před hostující branku Diallo a v pokutovém území se k balonu dostal, ač byl tísněn, RENAUD RIPART a pohotovou střelou překonal Pelého – 3:1. Mustapha Diallo.
    87. Renaud RIPART - 3:1
     
    88
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Denis Bouanga, přichází Theo Valls.
     
    88
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Mustapha Diallo, přichází Clément Depres.
     
    89
    Hosté vrhají všechny své poslední síly do útoku, ovšem zatím se jim zase nedaří projít přes zhuštěnou obranu domácího celku.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby se bude nastavovat ještě šest minut navíc.
     
    90+2
    V první minutě nastavení měli míč na kopačkách domácí hráči a výborně ho drželi daleko od své branky. Hostům naopak začíná čas ubíhat a na nějaký zvrat to nevypadá.
     
    90+3
    Clément Depres vyslal střelu na branku hostů, Pelé byl ale připraven. Pak bez čekání poslal balon mezi své spoluhráče a ti míří do útoku.
     
    90+4
    Sakaj nezvládl centr z pravé strany a je sám na sebe naštvaný. Mohla to být dobrá příležitost, jak ohrozit branku domácích a dostat se na dostřel jediného gólu.
     
    90+5
    Domácí výborně brání svůj prostor před brankou a hosty nepouštějí k žádné střele. Zatím to tedy vypadá, že o své vedení už hráči Nîmes nepřijdou.
     
    90+6
    Mitroglu hlavičkoval před Bernardonim, ovšem domácí brankář v pohodě balon chytá do rukavic. Ještě tak odkopne míč na opačnou stranu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Nováček Ligue 1 Nîmes Olympique senzačně poráží favorita z Marseille 3:1 a domácí jdou na druhé místo v tabulce. Hosté se snažili v závěru utkání se zápasem ještě něco udělat, ovšem výborně hrající fotbalisté Nîmes si výsledek už pohlídali.
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:11.
     
    Utkání sledovalo 15 285 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (22:56:21)

    Vendula Zdražilová

    Branky: 34. De. Bouanga (Diallo), 62. Thioub, 87. Ripart (Diallo) – 49. Thauvin (M. Sanson)

    Karty:   36. De. Bouanga (NOQ), 68. Landre (NOQ), 74. Diallo (NOQ) – 72. M. Sanson (OMA)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:11.
    Nîmes Olympique: Bernardoni – Alakouch, Briancon (C), Landre, Paquiez – De. Bouanga (88. Valls), Diallo (88. Depres), Savanier, Thioub – Ripart, Bozok (75. Guillaume).
    Náhradníci: Valette – Lybohy, Bobichon, Valls, Depres, Vlachodimos, Guillaume.

    Olympique Marseille: Mandanda (66. Pelé) – Sakaj, Rami, Ćaleta-Car, Amavi – M. Sanson, Gustavo – Thauvin (58. B. Sarr), Payet (C), Ocampos (73. Mitroglu) – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Kamara, B. Sarr, Sertic, Maxime López, Mitroglu, N'Jie.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani

    Diváci: 15 285
    bahis siteleri