Králův Dvůr – Olympia Radotín 0:0 (2:3 po pen.) | Benešov – Litoměřicko 1:4 (kon.)
konec
FK Benešov
1:4 (0:3)
FK Litoměřicko
Pátek 07.09.2018, 17:00Česká fotbalová liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
    75. BALATA - 1:4
     
    75
    Benešov právě vstřelil branku!
    Už je to zase jen o čtyři branky! Na přihrávku si naběhl LUBOŠ BALATA, jenž byl v šestnáctce úplně sám. Nejdříve se mu sice míč zamotal mezi nohy, ale nakonec poslal míč k tyči a překonal Plachého.
    72. ZDRŽÁLEK - 0:4
     
    72
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A krátce po ně vidíme čtvrtou branku v síti Benešova! Kop rozehraný nakrátko, po kterém se k míči dostal DOMINIK ZDRŽÁLEK. Ten si navedl míč až na hranici šestnáctky, odkud parádní ranou vymetl šibenici!
    41. PEDRO - 0:3
     
    41
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Po rychlé akci měli hosté možnost rohového kopu, po kterém zvyšují své vedení na tři góly! DOMINIK PEDRO chtěl míč odvrátit, jenže místo toho trknul do míče tak, že nedal svému gólmanovi nejmenší šanci zasáhnout.
    14. VERNER - 0:2
     
    14
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Místo toho ale znovu inkasují poté, co naprosto propadli v obraně! MIROSLAV VERNER si skvěle naběhl za obranu, zpracoval si míč prsama a v pohodě překonal domácího gólmana, navíc vstřelil druhou branku v dnešním utkání!
    4. VERNER - 0:1
     
    4
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A hosté se dostávají do vedení, takže svou převahu přetavili ve vedoucí branku. Dva domácí obránci se nedomluvili a míč se od nich jen odrazil na hranici šestnáctky. Tam se do něj opřel MIROSLAV VERNER, jenž střelou k tyči nedal gólmanovi šanci.

    Denisa Józsová

    Branky: 75. Balata – 4. Verner, 14. Verner, 41. Pedro (vla.), 72. Zdržálek

    Karty:   51. Engelmann (BNS), 74. Balata (BNS), 76. Filip (BNS) – 32. Verner (LTM), 76. Chábera (LTM), 77. Zdržálek (LTM)   83. Hampl (BNS)


    FK Benešov: Rotbauer – Vosáhlo (59. Rataj), Filip, Pedro, Zákostelský, Engelmann (59. Vrňák), Turek (90. Srb), Švantner (90+1 Srb), Hampl, Brokeš, L. Balata (80. V. Balata).
    Náhradníci: Rataj, Kratochvíl, Laštovka, Vrňák, Srb, V. Balata, Tetour.

    FK Litoměřicko: Plachý – Šustr, Šimkovský, Chábera, Verner, Surmaj (85. Lauricella), Macháček (46. Zdržálek), Husenský, Valenta, Štanců, Štefko.
    Náhradníci: Ordelt, Zdržálek, Karvánek, Lauricella, Luong.

    Rozhodčí: Ježek – Novotný, Slavíček

    Diváci: 175
    bahis siteleri