Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Minsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 07.09.2018, 18:00 • Nagorny Arena, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:51
    Domácí zbytek utkání dohrají ve čtyřech. Za sekání je na trestnou lavici odsouzen Vladimir Galuzin (NNO), autor třetího gólu Torpeda.
     
    47:23
    Novgorod dostává perfektní příležitost dost možná definitivně rozhodnout o svém vítězství. S dvouminutovým trestem za podražení opouští hrací plochu Jevgenij Katičev (VTZ).
     
    39:08
    Novgorod si do statistik připisuje další dvě trestné minuty. Tentokrát jde ven Jurij Sergijenko (NNO), který za vlastní brankou zahákoval jednoho z protihráčů.
     
    34:53
    S vyloučením se v druhé půli prostřední části roztrhl pytel, tentokrát se otevírají dvířka lavice domácích. Mat Bodie (NNO) je znovu vyloučen, opět za sekání.
     
    34:02
    A hosté jdou do tří! Gólman Alexandr Samonov (VTZ) dostává dvouminutový trest za sekání a následující sekundy budou pro Viťaz hodně nepříjemné.
     
    32:39
    Z jednoho oslabení do druhého, Čechov čekají další chvilky ve čtyřech. Stanislav Romanov (VTZ) je z kluziště vykázán na dvě minuty za hrubost.
     
    29:39
    Poměr sil na ledě se vyrovná, Grennadij Stoljarov (VTZ) se provinil držením a na dvě minuty tak opouští hrací plochu. Nějakou dobu uvidíme hru ve čtyčech na obou stranách.
     
    28:05
    Jurij Sergijenko (NNO) zahákoval Katičeva, což bystrému oku sudích neuniklo. Domácí útočník dostává dvouminutový trest, Čechov čeká přesilovka.
     
    23:20
    Borna Rendulić (VTZ) nezvládl včas dobrzdit svůj nájezd před brankoviště a vrazil do domácího gólmana, za což jej sudí potrestali dvouminutovým trestem.
     
    15:00
    Ilja Šinkevič (VTZ) se dopustil podražení a jede zpytovat svědomí na lavici hříšníků, Torpedo čeká další dvouminutová přesilová hra. Přetaví jí tentokrát v branku?
     
    11:57
    Halou se nese hlasitý pískot, Čechov si vyzkouší hru v početní výhodě. Za sekání odchází na trestnou lavici Mat Bodie (NNO).
     
    02:07
    Novgorod si zahraje přesilovku. Danila Mojsejev (VTZ) u mantinelu velmi nevybíravě sestřelil Urakova a půjde za to na dvě minuty pykat na trestnou lavici.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Varnakov (Galuzin, Paršin), 35. Varnakov (Barancev), 46. Galuzin (Varnakov), 55. Holm (D. Iljin, Verjajev) – 20. M. Aaltonen (Hrivík)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Barancev, Orlov, Bodie, Holm, Sergijenko, Volčenkov, Rodionyčev – Galuzin, Varnakov, Paršin – Miele, Sabolič, Calof – Makarenko, Šenfeld, Žafjarov – Smolin, D. Iljin, Urakov – Verjajev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Šinkevič, Golovkov, Stasenko, Jevsejenkov, Katičev, Mozík, S. Romanov – Kokarev, N. Komarov, Švec-Rogovoj – A. Sjomin, P. Černov, Makejev – Hrivík, M. Aaltonen, Rendulić – Dvurečenskij, Stoljarov, Mojsejev.

    Rozhodčí: Olenin, Rogačjov – Ponamarenko, Maitak
    bahis siteleri