Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.) | Kazaň – Barys 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Viťaz 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Minsk 2:1 (kon.) | Soči – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 1:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 07.09.2018, 18:00 • Nagorny Arena, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:12 Philip HOLM - 4:1
     
    54:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že je rozhodnuto! Verjajev nahrál před branku Iljinovi, který si nabídku zpracoval. Následně kotouč poslal za ním stojícímu PHILIPU HOLMOVI a ten se nemýlil. Hostující gólman tak musí z branky lovit už čtvrtý kotouč. Asistence: Daniil Iljin, Danil Verjajev.
    45:18 Vladimir GALUZIN - 3:1
     
    45:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí se v šestačtyřicáté minutě dostávají do dvoubrakového vedení! I na třetím gólu domácích se podílel Michail Varnakov, který předal kotouč VLADIMIRU GALUZINOVI. Ten si povyjel na zadní hranici kruhu a poslal pryž do horního rohu soupeřovy branky – 3:1! Asistence: Michail Varnakov.
    34:30 Michail VARNAKOV - 2:1
     
    34:30
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A Torpedo ví využívá, MICHAIL VARNAKOV se prosazuje podruhé v zápase! Barancev se místo střely nakonec rozhodl nahrát za levý kruh domácímu kapitánovi, jehož následná rána se štěstím proskákala za čechovského brankáře. Asistence: Denis Barancev.
    24:19 Michail VARNAKOV - 1:1
     
    24:19
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí přetavují třetí přesilovku v krásný vyrovnávací gól! Paršin našel před brankou volného Galuzina, který obratem předal kotouč k opačné tyči najíždějícímu MICHAILU VARNAKOVI a ten se z první nemýlil. Samonov zakončení neměl šanci čelit. Asistence: Vladimir Galuzin, Denis Paršin.
    19:51 Miro AALTONEN - 0:1
     
    19:51
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak nakonec uvidíme, Čechov v závěrečných sekundách první části naprosto rozebral domácí obranu a jde do vedení! Marek Hrivik pronikl do pásma a zakončil, Galimov jeho ránu vykryl vyrážečkou. Odraženého kotouče se o pár sekund později ujal MIRO AALTONEN a ten jej usměrnil za naprosto bezmocného gólmana – 0:1! Asistence: Marek Hrivik.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 25. Varnakov (Galuzin, Paršin), 35. Varnakov (Barancev), 46. Galuzin (Varnakov), 55. Holm (D. Iljin, Verjajev) – 20. M. Aaltonen (Hrivík)


    Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Barancev, Orlov, Bodie, Holm, Sergijenko, Volčenkov, Rodionyčev – Galuzin, Varnakov, Paršin – Miele, Sabolič, Calof – Makarenko, Šenfeld, Žafjarov – Smolin, D. Iljin, Urakov – Verjajev.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Samonov (Ortio) – Šinkevič, Golovkov, Stasenko, Jevsejenkov, Katičev, Mozík, S. Romanov – Kokarev, N. Komarov, Švec-Rogovoj – A. Sjomin, P. Černov, Makejev – Hrivík, M. Aaltonen, Rendulić – Dvurečenskij, Stoljarov, Mojsejev.

    Rozhodčí: Olenin, Rogačjov – Ponamarenko, Maitak
    bahis siteleri