Litvínov – Studénka Sledge 1:5 (kon.) | Karlovy Vary – Zlín sledge 1:2 (kon.) | SHK Mustangové – SOHO Olomouc 6:3 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
6:3 (1:1, 3:1, 2:1)
SOHO Olomoučtí Kohouti
Neděle 23.09.2018, 13:25Česká para hokejová liga • 2. kolo
Partner:
     
    40:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohoutům se ale zjevně nelíbí skóre na světelné tabuli, chvíli po pardubickém gólu se totiž také oni prosazují! Po delší době se Olomoučtí dostali před domácího gólmana a své pozice využil SLÁVO FERENČÍK, jenž snížil stav utkání na 6:3. Asistence: Miloš Večeřek.
     
    39:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Na tuhle situaci už byl ale brankář krátký a Pardubice vedou 6:2! PAVEL KUBEŠ již potřetí v zápase překonal hostujícího gólmana a kromě šestého gólu svého týmu má tak ještě další důvod k radosti – završil totiž hattrick. Asistence: Bernhard Herning.
     
    30:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubickým se povedl vstup do třetí části, je z toho pátá branka v olomoucké síti! Pavel Kubeš nahodil z pravé strany puk do brankoviště, kde ho nejrychleji našel BERNHARD HERNING, jenž doklepl puk do sítě – 5:2. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    28:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Radost z kontaktní branky ale nevydržela hostům dlouho, pár vteřin po ní si totiž domácí vzali dvougólový náskok zpět! Bernhard Herning parádně našel od levé tyče na druhé straně si najíždějícího PAVLA KUBEŠE, který si poradil s dotírajícím obráncem a prosadil se střelou na bližší tyč – 4:2. Asistence: Bernhard Herning.
     
    28:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Pardubičtí sice ještě chvíli diskutovali se sudími, branka ale platí! V přesilové hře vznikla nepřehledná situace u domácí branky, kterou v prospěch svého týmu gólově využil ZDENĚK KLÍMA. Bez asistence.
     
    26:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubičtí hokejisté jdou do dvoubrankového náskoku! Od Pavla Kubeše se puk dostal kousek nad brankoviště k LUKÁŠI ŠTĚPJÁKOVI, jenž i s trochou štěstí dokázal překonat hostujícího brankáře. Asistence: Pavel Kubeš, Bernhard Herning.
     
    21:29
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Početní výhoda je využita, domácí se poprvé v zápase ujímají vedení! Pavel Kubeš na sebe upoutal pozornost obránců a když už to vypadalo, že bude zakončovat, poslal kotouč skrz brankoviště na hůl BERNHARDA HERNINGA. Tomu stačilo jen nastavit hokejku a usměrnit puk do brány – 2:1. Asistence: Pavel Kubeš, Lukáš Kořínek.
     
    12:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už se ale domácí mohou radovat, máme vyrovnáno! PAVEL KUBEŠ zpracoval puk v mezikruží a i přesto, že byl těsně bráněn, dokázal zamířit nad brankářovu lapačku do horní části hostující klece – 1:1. Asistence: Bernhard Herning, Pavel Doležal.
     
    08:44
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Polovina první třetiny je za námi a máme tu první branku, vedení se ujímají hosté z Olomouce! MILOŠ VEČEŘEK získal kotouč na polovině hřiště, poradil si s obráncem Pardubic a nakonec z pravého kruhu zamířil přesně mezi bližší tyč a brankáře – 0:1. Bez asistence:

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 13. P. Kubeš (Herning, Doležal), 22. Herning (P. Kubeš, Kořínek), 27. Štěpják (P. Kubeš, Herning), 29. P. Kubeš (Herning), 31. Herning (P. Kubeš), 40. P. Kubeš (Herning) – 9. Večeřek, 29. Klíma, 41. Ferenčík (Večeřek)


    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Štěpják, Kvoch, J. Kubeš, P. Kubeš (C) – Michalec, Horníček, Buhr, Hering, Doležal (A), Kořínek, Chudomský.
    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch (Švrček) – Jedlička (C), Buriánek, Kardoš, Ferenčík – Mikuš, Korman, Večeřek, Klíma.

    Rozhodčí: Mariánus, Špulák
    bahis siteleri