Řisuty – Jablonec n/N 5:2 (kon.) | Klatovy – Letňany 4:2 (kon.) | Sokolov – Nymburk 2:6 (kon.)
Bílina – Vrchlabí 5:6 (po pr.) | Mostečtí Lvi – Trutnov 5:3 (kon.) | Děčín – Dvůr Králové n. L. 4:3 (po pr.)
Kobra – Kolín 3:7 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:2 (2:2, 0:0, 3:0)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 06.10.2018, 17:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:57
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je rozhodnuto, Řisuty poráží favorizovaný Jablonec! MICHAL ŠÍMA se zmocnil puku ve vlastní třetině a přes téměř celé hřiště trefil prázdnou branku! Bez asistence.
     
    54:28
    Řisuty právě vstřelily branku!
    ONDŘEJ HAMPL podruhé! Domácí centr si převzal puk ve středním pásmu, prosmýkl se mezi dvěma obránci a prostřelil Hrstku mezi betony! Asistence: David Chládek.
     
    42:49
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí znovu vedou! Velká část gólu patří Jakubu Kučerovi, který nenechal puk vyletět ze třetiny a poté rozehrál na MICHALA FORTELKU. Ten si najel na střed a vystřelil přesně k levé tyči! Asistence: Jakub Kučera.
     
    19:22
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je znovu srovnáno! David Vyskočil sice trochu prohnal Matěje Kosa, ten se ale nakonec dostal k puku. Domácí kapitán ho poté posunul na ONDŘEJE KRPATU, který se dostal přes protihráče a zakončil mezi betony brankáře! Asistence: Matěj Kos a David Vyskočil.
     
    16:22
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu! K odraženému puku po střele od modré čáry se dostal TOMÁŠ NEZBEDA, který prostřelil Stahla dorážkou mezi betony. Asistence: Petr Melovič.
     
    14:42
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jablonec vyrovnává! KAMIL BŘÍŠKA zůstal osamocený na levé straně a jel sám na brankáře. Najel si před něj a zakončil do pravé horní části domácí sítě. Asistence: Michal Pavlů.
     
    05:03
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Vlci sice měli ze začátku zápasu navrch, jsou to ale Buldoci, co dávají první gól! Jiří Kalla v rohu vybojoval puk a posunul ho na ONDŘEJE HAMPLA, který trochu se štěstím prostřelil brankáře! Asistence: Jiří Kalla.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 6. Hampl (Kalla), 20. Krpata (Kos, Vyskočil), 43. Fortelka (Kučera J.), 55. Hampl (Chládek), 59. Šíma – 15. Bříška (Pavlů), 17. Nezbeda (Melovič)


    HC Řisuty: Stahl (Matuna) – Kučera J., Chládek, Potěchin, Kolářík, Šíma, Novák, Rudovský – Kos (C), Patyk, Urbanec, Krpata (A), Vyskočil, Fortelka, Piovarči, Hampl, Kučera M., Rod (A), Kalla
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hrstka (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr, Brokeš, Plíhal (C), Nevyhoštěný, Mulač, Maďar (A), Bříška

    Rozhodčí: Beránek – Schopf, Štěpánek

    Diváci: 71
    bahis siteleri