Jokerit – Minsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 0:2 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:3 (3:2 po s.n.)
Soči – Viťaz 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
5:3 (3:2, 1:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 08.10.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    A krátce před koncem vyprovokoval bitku Kosticyn a tohle již viselo ve vzduchu. Kosticyn zcela nevybíravě srazil Mosese a dostává 2+10 za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    58:47
    Oleg Jevenko opět řádí na ledě a vyhledává další potyčky a to již měl být dávno v kabinách, za předchozí zákrok. Opět dostává jen dvě minuty za krosček.
     
    57:32
    Andrej Kosticyn zakončil, Kalninš měl puk pod svou kontrolou a následně jej zbytečně sekl a hosté neunášejí emoce. Další faul, který by si zasloužil rozhodně větší trest. Následně jeho bratr, Sergej Kosticyn, se dostal do mely před brankou a je také vyloučen, dokonce utkání.
     
    56:05
    Jesse Joensuu podrazil soupeře za brankou a smířlivě sprintuje na trestnou lavici. Uvidíme hru čtyři na čtyři.
     
    55:51
    Jevenkovi asi vytekly nervy a sekl svého protihráče. Další zcela zbytečný zákrok a Jevenko může být rád, že dostal jen dvě minuty.
     
    52:49
    Volkov zcela zbytečně nyní fauloval hráče, který neměl ani kotouč a Jokerit má třetí přesilovku. Obě předchozí dokázal využít!
     
    50:05
    Sami Lepistö za držení dostává menší trest a šance pro Dinamo se vrátit ještě do zápasu.
     
    44:17
    Andrej Stěpanov podržel protihráče a je tu druhá přesilovka pro domácí celek! Ten svou první využil...
     
    41:09
    Karl Stollery fauluje ve středním pásmu Pavloviče a jde sedět za nedovolené bránění.
     
    32:16
    Norman hákuje soupeře a Dinamo Minsk bude mít k dispozici svou druhou přesilovku. Tu první nezvládli zrovna nejlépe. Tak uvidíme jak se popasuje s druhou možností.
     
    28:44
    A nakonec je tu první přesilovka pro Jokerit, kdy to ukrytí puku Enrotha vyhodnotili rozhodčí jako zdržování hry. Tohle nové pravidlo je poměrně hodně nešťastné. To zní, že brankář nesmí přerušit hru, pokud to není nezbytně nutně, avšak těžko říci co je nutné a co ne?
     
    22:02
    Viktor Lööv fauluje Bujnického, který byl podražen a uvidíme první vyloučení!

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. Manninen (Lööv, Mäki), 8. Mäki (Moses, Manninen), 18. Norman, 31. Norman (O'Neill, A. Grant), 45. Joensuu (O'Neill) – 4. Bujnickij (Pavlovič, D. Osipov), 20. Chenkel (A. Kosticyn), 50. Chenkel (A. Kosticyn, Drozdov)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Kivistö, Lepistö (C), Stollery, A. Grant, Jensen Aabo, Lööv – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Platt, H. Ikonen, Nicklas Jensen – Moses, Mäki, Manninen – Anttila, Niemi, Pihlström.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Chochlov, Jevenko – Kazjonov, Pulkkinen, Q. Howden (A) – Pavlovič, S. Kosticyn (C), Bujnickij – A. Kosticyn (A), An. Stěpanov, Kovyršin – Drozdov, Kitarov, A. Volkov.

    Rozhodčí: O. Konstantin, D. Naumov – E. Judin, M. Bersenjov
    bahis siteleri