Jokerit – Minsk 5:3 (kon.) | Čerepovec – Kazaň 0:2 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:3 (3:2 po s.n.)
Soči – Viťaz 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
5:3 (3:2, 1:0, 1:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 08.10.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:01 Kristian CHENKEL - 5:3
     
    49:01
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Rázem je tu branka soupeře, kdy dobrou práci odvedl Kosticyn, který zavezl puk za branku, šikovně ji objel a přihrál na KRISTIANA CHENKELA, který dává svou druhou branku v tomto zápase. Asistence: Andrej Kosticyn a Ivan Drozdov.
    44:30 Jesse JOENSUU - 5:2
     
    44:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A přesilovka domácích je velmi brzy využitá a k tvrdé ráně napřáhl JESSE JOENSUU a puk jen prosvištěl kolem uší Enrotha! Asistence: Brian O'Neill.
    30:23 John NORMAN - 4:2
     
    30:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit si vrací své dvou brankové vedení a střela JOHNA NORMANA přece jen končí v síti a Enroth poprvé kapituluje. Asistence: Brian O'Neill a Alex Grant.
    19:07 Kristian CHENKEL - 3:2
     
    19:07
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk krátce před přestávkou snižuje na rozdíl jedné branky a taky využili zaváhání v obraně Jokeritu a trefuje se KRISTIAN CHENKEL. Asistence: Andrej Kosticyn.
    17:59 John NORMAN - 3:1
     
    17:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit odskakuje do dvou brankového vedení, kdy se po zmatcích v obraně Minsku trefuje JOHN NORMAN. Bez asistence.
    07:28 Tomi MÄKI - 2:1
     
    07:28
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Moses chtěl původně přihrávat na střed kluziště před branku, ale jeho přihrávku tečuje obránce Minsku. A tak nešťastně, že se puk dostal k brance a TOMI MÄKI jej u tyčky zasunul do branky. Asistence: Steve Moses a Sakari Manninen.
    03:56 Dmitrij BUJNICKIJ - 1:1
     
    03:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    A velmi brzy máme srovnaný stav, kdy si od mantinelu nabruslil DMITRIJ BUJNICKIJ a pěknou střelou vyrovnává stav zápasu. Asistence: Alexandr Pavlovič a Denis Osipov.
    01:56 Sakari MANNINEN - 1:0
     
    01:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je tu brzká první branka, kdy SAKARI MANNINEN vystřelil a střela byla hodně vysoká a přepadla za brankářova záda. Michail Karnauchov byl hodně překvapený, jak se puk najednou zjevil v jeho brance. Asistence: Viktor Lööv a Tomi Mäki.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 2. Manninen (Lööv, Mäki), 8. Mäki (Moses, Manninen), 18. Norman, 31. Norman (O'Neill, A. Grant), 45. Joensuu (O'Neill) – 4. Bujnickij (Pavlovič, D. Osipov), 20. Chenkel (A. Kosticyn), 50. Chenkel (A. Kosticyn, Drozdov)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Kivistö, Lepistö (C), Stollery, A. Grant, Jensen Aabo, Lööv – Joensuu (A), O'Neill (A), Norman – Platt, H. Ikonen, Nicklas Jensen – Moses, Mäki, Manninen – Anttila, Niemi, Pihlström.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Gotovec, Wiercioch, Lisovec, Chenkel, D. Osipov, Chochlov, Jevenko – Kazjonov, Pulkkinen, Q. Howden (A) – Pavlovič, S. Kosticyn (C), Bujnickij – A. Kosticyn (A), An. Stěpanov, Kovyršin – Drozdov, Kitarov, A. Volkov.

    Rozhodčí: O. Konstantin, D. Naumov – E. Judin, M. Bersenjov