Slovensko – Česko 1:2 (kon.) | Irsko – Dánsko 0:0 (kon.)
konec
Slovensko
1:2 (0:0)
Česko
Sobota 13.10.2018, 15:00 • Štadión Antona Malatinského, Trnava • Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    83
    Milan Škriniar v útočném snažení ztratil míč a pak šel tvrdě do zákroku. Odnesl to Filip Novák. Obránce slovenského celku inkasuje žlutou kartu.
     
    75
    Theodor Gebre Selassie těsně bránil Weisse, který je ale rychlý a dostal se před něj. Český obránce tahal za záchrannou brzdu a oprávněně vidí žlutou kartu.
     
    38
    Čtvrtá žlutá karta prvního poločasu. Stanislav Lobotka pronikal středem hřiště, kde šel do skluzu Tomáš Souček. Bylo to ovšem pozdě a trefil jen patu středopolaře Slovenska. Zasloužená karta.
     
    29
    Martin Škrtel v dalším souboji s Krmenčíkem, který je hodně nepříjemným hráčem. Plzeňský kanonýr upadl a Češi mají standardku. Bývalý bek Liverpoolu pronesl i nějaké slovíčka a vidí žlutou kartu.
     
    27
    Po výkopu od branky Slovenska šel loktem do vzduchu Tomáš Hubočan. jenž hodně nepříjemně trefil Pavla Kadeřábka a inkasuje žlutou kartu. Český křídelní bek se zvedá hodně pomalu.
     
    22
    Bořek Dočkal se nyní rozčílil poté, co byl míč přidělen slovenskému celku. Český kapitán pronesl nějaké slovíčka a zahodil míč. Slovinský sudí mu toto neodpustil a dává mu první žlutou kartu.

    David Panuška

    Branky: 62. Hamšík – 52. Krmenčík (Dočkal), 76. Schick (Dočkal)

    Karty:   27. Hubočan (SVK), 29. Škrtel (SVK), 83. Škriniar (SVK) – 22. Dočkal (CZE), 38. Souček (CZE), 75. Gebre Selassie (CZE)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:18.
    Slovensko: Dúbravka – Pekarík (46. Sabo), Škriniar, Škrtel, Hubočan (80. Hancko) – Lobotka, Hamšík – Kucka (54. Weiss), Duda, Mak – Nemec.
    Náhradníci: Šulla, Jakubech – Šatka, Gyömbér, Greguš, Weiss, Bero, Rusnák, Hrošovský, Hancko, Sabo, Mráz.

    Česko: Vaclík – Kadeřábek (63. Novák), Čelůstka, Brabec, Gebre Selassie – Souček, Pavelka – Vydra (89. Jankto), Dočkal, Zmrhal – Krmenčík (73. Schick).
    Náhradníci: Koubek, Pavlenka – Coufal, Kúdela, Novák, Barák, Jankto, Masopust, Trávník, Schick, Josef Šural, Stronati.

    Rozhodčí: Vinčić – Klačnik, Kovačič

    Diváci: 17 251
    bahis siteleri