Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
5:6 (2:3, 2:1, 1:1 - 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 20.10.2018, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Petr VAMPOLA - 5:6
     
    60:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    PETR VAMPOLA se dostal za obránce a následně bekhendem zakončil k levé tyči Hamerlíkovy branky. Rytíři tak v dnešním zápase vítězí! Asistence: Ladislav Zikmund a Martin Kehar.
    50:30 Rostislav MARTYNEK - 5:5
     
    50:30
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 5:5! ROSTISLAV MARTYNEK se dostal s kotoučem za obránce a posléze zakončil přesně k pravé tyči a zkompletoval hattrick! Asistence: Dan Przybyla, Jan Bartko.
    41:35 Ladislav ZIKMUND - 4:5
     
    41:35
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dnes padají góly hlavně z dorážek a Kladno jde už poněkolikáté do vedení! LADISLAV ZIKMUND se před bránou zorientoval nejlépe po vyražené střele Zajíce a dává gól do poloprázdné branky. Asistence: Josef Zajíc a Tomáš Kaut.
    26:11 Rostislav MARTYNEK - 4:4
     
    26:11
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je to gól a Frýdek-Místek srovnává na 4:4! Adam Raška vypálil ze středu útočné třetiny, ovšem Cikánek vyrazil kotouč jen před sebe, kde se nacházel ROSTISLAV MARTYNEK a ten opět zvedl domácí diváky ze sedadel, když usměrnil kotouč do odkryté brány. Asistence: Adam Raška.
    25:32 Šimon JELÍNEK - 3:4
     
    25:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté si berou vedení zpět na svou stranu po chybě domácího brankáře! Hamerlík si myslel, že má kotouč ve své moci, ovšem ten se nacházel pouze vedle něj, čehož si jako první všiml ŠIMON JELÍNEK a dorazil ho do frýdeckomístecké svatyně. Rychlé odpovědi na vstřelené góly trápí Frýdek-Místek od začátku sezóny skoro v každém zápase. Bez asistence.
    24:20 Rostislav MARTYNEK - 3:3
     
    24:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 3:3! Na samostatný nájezd se postavil ROSTISLAV MARTYNEK, který blafákem do bekhendu překonal Cikánka!
    16:09 Ladislav ZIKMUND - 2:3
     
    16:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčejí utkání ve svůj prospěch a vedou 3:2! Kubík zabojoval aby se nepískalo zakázané uvolnění, ovšem domácí si nepohlídali LADISLAVA ZIKMUNDA, který se ocitl před bránou sám a zakončil do horní části branky. Brendon Nash si opět připsal asistenci a nasbíral tak během dvanácti minut hattrick. Asistence: Adam Kubík, Brendon Nash.
    15:07 Adam KUBÍK - 2:2
     
    15:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I dnes je to v hale Polárce gólový den, jelikož Kladno podruhé srovnává a využívá přesilovou hru! Po chumlu hráčů před domácí svatyní se nejlépe zorientoval ADAM KUBÍK a procedil kotouč za záda Hamerlíka. Asistence: Brendon Nash, Tomáš Redlich.
    06:10 Adam RAŠKA - 2:1
     
    06:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Rysi si berou vedení zpět na svou stranu a zatím vidíme velice atraktivní a pohledný hokej! Jiří Krisl vypálil další tvrdou ránu, se kterou si Cikánek dvakrát dobře neporadil a ADAM RAŠKA dorazil kotouč do brány! Asistence: Jiří Krisl, Rostislav Martynek.
    04:37 Štěpán BLÁHA - 1:1
     
    04:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají na 1:1! Nash vypálil střelu pouze do zadního mantinelu, odkud se kotouč odrazil před bránu, kde byl pohotový ŠTĚPÁN BLÁHA a vstřelil tak gól do odkryté brány. Asistence: Brendon Nash, Josef Zajíc.
    02:17 Milan MIKULÍK - 1:0
     
    02:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku 5 na 4 a jdou do vedení! Kofroň poslal precizní přihrávku k pravé tyči, kde se nacházel MILAN MIKULÍK a ten z první zakončil za záda Cikánka! Asistence: David Kofroň.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 3. Mikulík (Kofroň), 7. Raška (Krisl, Martynek), 25. Martynek (TS), 27. Martynek (Raška), 51. Martynek (Przybyla, Bartko) – 5. Bláha (Nash, Zajíc), 16. Kubík (Nash, Redlich), 17. Zikmund (Kubík, Nash), 26. Jelínek, 42. Zikmund (Zajíc, T. Kaut), 61. Vampola (Zikmund, Kehar)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (Hlaváč) – Žovinec, Husák, Haman, Zahradníček, Bartko, Krisl, Matyáš – Hladonik, Mikulík (C), Kofroň – Peterek, Novotný, Rudovský – Martynek (A), Przybyla, Raška – Christov, Klimša (A), J. Kalus.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Nash, Zajíc, P. Hořava (A), Zelingr, Kehar, J. Říha – Kubík, Vampola (C), Zikmund – Jelínek, T. Kaut, Redlich – Hajný, Svedlund, Bláha – Vildumetz.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Vojtěch Fiala – Karel Lukš, Jiří Novák

    Diváci: 1852
    bahis siteleri