Poruba 2011 – Kadaň 8:2 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:6 (po pr.) | Litoměřice – Havířov 3:0 (kon.)
Jihlava – Přerov 5:0 (kon.) | Vsetín – Prostějov 6:3 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:0 (0:0, 3:0, 0:0)
AZ Havířov
Sobota 20.10.2018, 17:00Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:48 Martin HAVELKA - 3:0
     
    28:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A Stadion už vede o tři góly. Před Bláhovou klecí si skvěle počkal MARTIN HAVELKA a po přihrávce od Strejčka z pravé strany a takřka od mantinelu propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Strejček a Jaroslav Dvořák.
    27:12 Jan KLOZ - 2:0
     
    27:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí dvojnásobnou přesilovku ihned využívají. Po pěkné kombinaci se podruhé trefil JAN KLOZ. Ten využil přihrávku přesnou přihrávku z levého kruhu a z oblasti mezi brankovištěm a pravým kruhem se nemýlil. Asistence: Lukáš Rousek a Markus Korkiakoski.
    23:43 Jan KLOZ - 1:0
     
    23:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Krásná akce ze strany Stadionu končí gólem v havířovské síti. Rousek přihrál křižně z levého kruhu na pravý JANU KLOZOVI, jenž z první propálil Bláhu. Asistence: Lukáš Rousek a Markus Korkiakoski.
    Marken.cz

    Martina Kramerová

    Branky a nahrávky: 24. J. Kloz (Rousek, Korkiakoski), 28. J. Kloz (Rousek, Korkiakoski), 29. M. Havelka (Strejček, J. Dvořák)


    HC Stadion Litoměřice: Michajlov (D. Dvořák) – Marcel, Gaspar, Smetana (C), D. Málek, Jebavý (A), Strejček, Dajčar – Korkiakoski, J. Kloz, Rousek – Voženílek, Flynn, Řehoř – Machala, M. Zadražil, Jirásek – J. Dvořák, M. Havelka, Šik.
    AZ Havířov: Bláha (Dufek) – Chroboček, Matai, Bořuta (A), Dudek, Rutar, Mrowiec – R. Veselý, F. Seman (A), Rehuš – Maruna (C), Haas, Jergl – Gřeš, Pořízek, Kotala – L. Bednář, Cihlář, O. Procházka.

    Rozhodčí: Luczków, Doležal – Hejl, Podrazil
    bahis siteleri