Čerepovec – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Jaroslavl – Magnitogorsk 3:2 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 23.10.2018, 18:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Igor GERASKIN - 4:0
     
    56:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Obránce Isajev na modré neustál nápor Sergeje Lapina a ztratil kotouč. U toho byl nejrychleji IGOR GERASKIN, který přešel do rychlého úniku, v němž překonal Děmčenka bekhendovým blafákem. Asistence: Sergej Lapin.
    41:25 Jevgenij GRIGORENKO - 3:0
     
    41:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Skvělý nástup domácích do závěrečné části, ve které navyšují své vedení na rozdíl tří branek. Korotkov po přihrávce vrátil puk JEVGENIJ GRIGORENKOVO, který klepnutím do kotouče vyslal přesnou střelu na vzdálenější tyč! Moc hezká trefa. Asistence: Jevgenij Korotkov a Vladislav Kodola.
    39:12 Ivan ZACHARČUK - 2:0
     
    39:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Branka, s kterou asi nikdo nepočítal. Po přejetí středního pásma a překonání útočné modré se IVAN ZACHARČUK napřáhl k tvrdé střele, kterou zastavila až branková síť za Děmčenkem. Asistence: Ivan Lekomcev a Konstantin Kornějev.
    29:12 Konstantin KORNĚJEV - 1:0
     
    29:12
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ve hře čtyři na čtyři do vedení. Většího prostoru využil KONSTANTIN KORNĚJEV, který se dostal do úniku. Kličku do bekhendu Děmčenko ještě udržel před sebou, ale proti následně dorážce už nemohl nic dělat. Trochu zaváhal vracející se Borodkin, který Kornějeva nechal v klidu dorážet. Asistence: Jurij Trubačjov a Ivan Lekomcev.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 30. Kornějev (Trubačjov, Lekomcev), 40. I. Zacharčuk (Lekomcev, Kornějev), 42. J. Grigorenko (Korotkov, Kodola), 57. Geraskin (Lapin)


    Severstal Čerepovec: Furch (Magarilov) – V. Vasiljev, Kornějev, A. Kulda, Kuljaš, Kudako, Kalašnikov, Syčuškin, Lekomcev – Boychuk, Trubačjov, Rybin – Juňkov, Geraskin, Lapin – J. Grigorenko, Kodola, Korotkov – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Sudnicin) – Bailen, Šinin, Rjasenskij, A. Petrov, Isajev, Borodkin, Želdakov – Szczechura, Enlund, Kravcov – Glinkin, Šarov, Polygalov – Gubarev, Rybakov, Kokujov – Stoa, Senťurin, Tridčikov – Šolochov.
    bahis siteleri