Řisuty – Mostečtí Lvi 6:7 (kon.) | Sokolov – Klatovy 2:3 (kon.) | Kobra – Děčín 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 5:1 (kon.) | Nymburk – Dvůr Králové n. L. 5:3 (kon.) | Kolín – Letňany 4:0 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
HC Trutnov
Středa 24.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    32:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jabloneckým to dnes zkrátka lepí a vedou už 5:1! Tomáš Plíhal získal puk po buly v útočném pásmu. Nedlouho poté nelezl mezi kruhy připraveného LUKÁŠE TONDRA, jenž už se ve velké šanci nemýlil. Pro Patrika Ašenbrennera to už pro dnešek byla poslední kapka! Asistence: Plíhal.
     
    30:31
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Východočeši odčarovali kouzlo Jelínka a snižují. Karel Šefl vyslal do samostatného úniku JAKUBA TATARA. Ten se z levého křídla protáhl až před gólmana, kterého si pohybem ramen roztáhl, načež mu bekhendem zametl kus černé gumy do skuliny mezi betony. Pěkný gól! Asistence: Šefl.
     
    29:18
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další gól a vedou již 4:0. Opět to byla krásná akce, tentokráte se v roli zakončujícího hráče objevil u levé tyčky osamocený JIŘÍ BABEC, jenž bezezbytku zužitkoval pobídku od Tomáše Nezbedy. Pro BAK to už malinko začíná smrdět debaklem! Asistence: Nezbeda, Frk.
     
    23:13
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to byla výstavní týmová souhra, 3:0 pro Jablonec! Kamil Bříška poslal puk za branku Lukáši Tondrovi. Ten na nic nečekal a bez přípravy jej nabídl mezi kruhy, odkud stejným způsobem zakončil mezi nohy Ašenbrennera TOMÁŠ MRKVIČKA. Asistence: Tondr Lukáš, Bříška.
     
    16:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Po nádherné individuální akci svátečního střelce MICHALA PAVLŮ zvyšují Jablonečtí svůj náskok! Obránce s číslem 12 využil zkoprnělosti hostující defenzivy, od modré lajny si dlouhým obloukem najel přímo před branku, načež vše vyšperkoval ukázkovým zakončením pod horní tyčku. Asistence: Brokeš.
     
    07:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí svoji první přesilovku bleskově využívají! Prakticky sám se o to postaral TOMÁŠ PLÍHAL. Ten si totiž zkušeně vyjel od pravého mantinelu, a zápěstím zamířil nechytatelně nad rukavici Patrika Ašenbrennera. 1:0! Asistence: Bříška, Abraham.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Bříška, Abraham), 17. Pavlů (Brokeš), 24. Mrkvička (L.Tondr, Bříška), 30. Babec (Nezbeda, Frk), 33. L.Tondr (Plíhal) – 31. Tatar (Šefl)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (C).
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) – Špetla, Vácha (A), Pražák, Šefl, Fedulov, Suk, Bezděk – Chytráček, Kmošek, Martinec, Ukhin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Gabriel, Janoušek, Tatar.

    Diváci: 274
    bahis siteleri