Řisuty – Mostečtí Lvi 6:7 (kon.) | Sokolov – Klatovy 2:3 (kon.) | Kobra – Děčín 3:2 (kon.)
Jablonec n/N – Trutnov 5:1 (kon.) | Nymburk – Dvůr Králové n. L. 5:3 (kon.) | Kolín – Letňany 4:0 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:1 (2:0, 3:1, 0:0)
HC Trutnov
Středa 24.10.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:37
    A další obrovská šance Jablonce. Po senzační přihrávce přes střední pásmo mířil úplně sám na branku kapitán Tomáš Plíhal, který šestý gól nepřidal. Mířil totiž mimo prostor branky!
     
    45:40
    A další skvělý Jechkeho zákrok! Mladý Tomáš Nezbeda hraje skvělý zápas. Nyní vyzval ke skórování Marka Frka, jenž si z pravého kruhu sjel až před branku, nicméně gólmana nepropálil.
     
    43:52
    Kamil Bříška vyšťoural kotouč na obranné modré a předal jej Tomáši Plíhalovi. Tito dva hráči se tak dostali do přečíslení, první jmenovaný obdržel přihrávku před poloodkrytou klec, avšak Jeschke se zaskvěl! Jablonec už je v plném počtu.
     
    42:01
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., podrážení).
     
    37:03
    Jen to zazvonilo! Zprvu nenápadná střela Suka prosvištěla přes blokující těla, načež se ztichlým jabloneckým stadionem ozvalo cinknutí brankové konstrukce.
     
    34:49
    Jakub Tatar se mohl prosadit podruhé v utkání! Puk se k němu trošku šťastně zatoulal přímo na pravý kruh, odkud hostující forvard vystřelil těsně mimo tři tyčky.
     
    32:25
    Střídání v týmu HC BAK Trutnov: ze hřiště odchází Ašenbrenner, přichází Jeschke.
     
    32:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jabloneckým to dnes zkrátka lepí a vedou už 5:1! Tomáš Plíhal získal puk po buly v útočném pásmu. Nedlouho poté nelezl mezi kruhy připraveného LUKÁŠE TONDRA, jenž už se ve velké šanci nemýlil. Pro Patrika Ašenbrennera to už pro dnešek byla poslední kapka! Asistence: Plíhal.
     
    30:31
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Východočeši odčarovali kouzlo Jelínka a snižují. Karel Šefl vyslal do samostatného úniku JAKUBA TATARA. Ten se z levého křídla protáhl až před gólmana, kterého si pohybem ramen roztáhl, načež mu bekhendem zametl kus černé gumy do skuliny mezi betony. Pěkný gól! Asistence: Šefl.
     
    29:18
    Vlci právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další gól a vedou již 4:0. Opět to byla krásná akce, tentokráte se v roli zakončujícího hráče objevil u levé tyčky osamocený JIŘÍ BABEC, jenž bezezbytku zužitkoval pobídku od Tomáše Nezbedy. Pro BAK to už malinko začíná smrdět debaklem! Asistence: Nezbeda, Frk.
     
    26:46
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Šefl – 2 min., podrážení).
     
    23:13
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to byla výstavní týmová souhra, 3:0 pro Jablonec! Kamil Bříška poslal puk za branku Lukáši Tondrovi. Ten na nic nečekal a bez přípravy jej nabídl mezi kruhy, odkud stejným způsobem zakončil mezi nohy Ašenbrennera TOMÁŠ MRKVIČKA. Asistence: Tondr Lukáš, Bříška.
     
    22:08
    Jablonečtí nechtěli na dlouho zůstat pozadu. Střelu Tomáše Nezbedy jeden z obránců zpomalil, ale k puku se přímo před brankou dostal Jakub Mulač! Ten z bezprostřední blízkosti vypálil do Ašenbrennerova břicha.
     
    21:17
    Domácí propadli ve středním pásmu, díky čemuž se Daniel Svoboda řítil z levé strany úplně sám na branku. Jelínka zkoušel překvapit střelou nad rameno, nicméně kotouč přelétl horní tyčku!
     
    19:16
    Na tahu byl znovu Jablonec. Abraham si byl dobře vědom provozu před brankou, tudíž nahodil od modré čáry. Výbornou tečí se prezentoval Tomáš Plíhal, nicméně Ašenbrenner reflexivně zasáhl a významně podržel své barvy!
     
    18:28
    Veliká dvojšance Trutnova! Nejprve si Kalla krásně najel až mezi kruhy, odkud nechal vyniknout beton Jakuba Jelínka. K dorážce se ještě dostal Yaroslav Ukhin, bohužel pro BAK ovšem nasměroval černou gumu pouze do tyčky!
     
    16:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Po nádherné individuální akci svátečního střelce MICHALA PAVLŮ zvyšují Jablonečtí svůj náskok! Obránce s číslem 12 využil zkoprnělosti hostující defenzivy, od modré lajny si dlouhým obloukem najel přímo před branku, načež vše vyšperkoval ukázkovým zakončením pod horní tyčku. Asistence: Brokeš.
     
    11:31
    Ale pozor! BAK se utrhl do přečíslení tří proti jednomu. Po přihrávce se před odkrytou částí klece natahoval Jan Semorád, k obrovské smůle hostů mu ovšem chybělo pár centimetrů.
     
    10:06
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., hákování).
     
    08:28
    A už to mohlo být o dvě branky. Na strážce hostující svatyně se jako blesk z čistého nebe vyřítil Jakub Mulač! Velká škoda pro domácí, že své zakončení poslal pouze do gólmanovy vyrážečky.
     
    07:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí svoji první přesilovku bleskově využívají! Prakticky sám se o to postaral TOMÁŠ PLÍHAL. Ten si totiž zkušeně vyjel od pravého mantinelu, a zápěstím zamířil nechytatelně nad rukavici Patrika Ašenbrennera. 1:0! Asistence: Bříška, Abraham.
     
    07:28
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    05:59
    Tomáš Mrkvička se z pozice beka zapojil do kombinace až za Ašenbrennerem. Výborně pak našel mezi kruhy Lukáše Tondra, který pohotovou ranou bez přípravy těsně minul trutnovskou pokladnici!
     
    03:28
    Východočeši neměli daleko k otevření skóre. Yaroslav Ukhin si v přečíslení dobře počkal na Jaroslava Kallu. Ten pálil bez přípravy, Jakub Jelínek ovšem zřejmě pomohl touši do ochranné sítě!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 8. Plíhal (Bříška, Abraham), 17. Pavlů (Brokeš), 24. Mrkvička (L.Tondr, Bříška), 30. Babec (Nezbeda, Frk), 33. L.Tondr (Plíhal) – 31. Tatar (Šefl)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Abraham, Šuráň, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (C).
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) – Špetla, Vácha (A), Pražák, Šefl, Fedulov, Suk, Bezděk – Chytráček, Kmošek, Martinec, Ukhin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Gabriel, Janoušek, Tatar.

    Diváci: 274
    bahis siteleri