Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Buffalo – Montreal 4:3 (kon.) | New Jersey – Nashville 3:4 (po pr.)
St. Louis – Columbus 4:7 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 4:1 (kon.) | Chicago – NY Rangers 4:1 (kon.)
Dallas – Anaheim 5:2 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:9 (kon.) | Edmonton – Washington 4:1 (kon.)
Arizona – Vancouver 4:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Washington Capitals
Pátek 26.10.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:43 Connor MCDAVID - 4:1
     
    58:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se dostali k odraženému puku před svou brankou. Akci táhl Ryan Nugent-Hopkins. Ten ve finální fázi přihrávkou oslovil CONNORA MCDAVIDA, který zpracoval kotouč a trefuje prázdnou branku. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins s Cam Talbot.
    49:16 Alex CHIASSON - 3:1
     
    49:16
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Krátce před polovinou třetí třetiny navyšuje domácí celek své veden. ALEX CHIASSON dostal kotouč do útočného pásma. Jeho rána prakticky od modré čáry zapadla přesně do horního růžku branky, Braden Holtby nemohl s tímto pokusem nic udělat. Asistence: Tobias Rieder a Adam Larsson.
    32:21 André BURAKOVSKY - 2:1
     
    32:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dokázal nyní op rychlé akci prosadit. Nic Dowd měl kotouč za brankou, našel zcela volného spoluhráče, tím byl ANDRÉ BURAKOVSKY. Jeho rána zapadla přesně do odkryté části branky Asistence: Nic Dowdn a John Carlson.
    30:06 Ryan NUGENT-HOPKINS - 2:0
     
    30:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    John Carlson rozehrával od své branky, jenže ve středním pásmu přišel o puk. Získal ho RYAN NUGENT-HOPKINS. Ten se dostal do střelecké pozice a rychlou střelou překonal brankáře soupeře. Toto se hostům vůbec nepovedlo.
    16:28 Evan BOUCHARD - 1:0
     
    16:28
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a domácí celek vede 1:0. Ránou od modré čáry se i díky skvělé cloně spoluhráče před brankou prosazuje EVAN BOUCHARD. Jeho první branka v NHL. Asistence: Kailer Yamamoto a Tobias Rieder.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 17. Bouchard (Yamamoto, Rieder), 31. Nugent-Hopkins, 50. Chiasson (Rieder, A. Larsson), 59. McDavid (Nugent-Hopkins, Talbot) – 33. Burakovsky (Dowd, Carlson)


    Edmonton Oilers: Talbot (Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, Russell, Bouchard, Garrison – Nugent-Hopkins, McDavid, Yamamoto – Rieder, Draisaitl, Chiasson – Lucic, R. Strome, Caggiula – Marody, Brodziak, Khaira.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Orlov, Niskanen, Kempný, Carlson, Orpik, Djoos – Ovečkin, Kuzněcov, Smith-Pelly – Stephenson, Bäckström, Oshie – J. Vrána, Eller, Connolly – Jaškin, Dowd, Burakovsky.

    Rozhodčí: Walsh, Joannette – Barton, Gibbons

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri