Chabarovsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Kunlun – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Barys – Viťaz 3:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 4:3 (po pr.) | Riga – Petrohrad 1:2 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 0:9 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
0:9 (0:4, 0:3, 0:2)
CSKA Moskva
Pátek 26.10.2018, 18:30 • Erste Bank Arena, Vídeň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:31
    Lars Johansson se vydal za branku a chtěl vyhodit středem! Jenže trefil pouze Jeffa Taffeho, který okamžitě pálil. Ovšem puk místo do prázdné branky nasměřoval do bránícího hráče.
     
    58:09
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Nikita Nestěrov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    57:26
    Z levého vrcholu kruhu okamžitě vypálil Casey Bailey, jehož pokus mířil mezi ruku a tělo švédského brankáře. Ovšem Lars Johansson mezeru rychle ucpal a dál drží naději na čisté konto.
     
    57:12
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Alexej Marčenko – 2 min., nedovolené bránění).
    54:20 Anton SLEPYŠEV - 0:9
     
    54:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    To je příděl, který bych snad žádnému celku nepřál. Michail Grigorenko zády ke spoluhráči přihrál, mezi kruhy se ocitl ANTON SLEPYŠEV, jehož pokus zamířil přesně pod horní tyčku slovenského celku. Asistence: Michail Grigorenko a Alexej Marčenko.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Andrej Světlakov – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Mário Lunter – 2 min., nedovolené bránění).
     
    50:53
    Tak to byla další velká šance! Zprava přihrával před branku Sergej Kalinin, jenž hledal na hranici brankoviště spoluhráče. Tomu chybělo pár centimetrů k usměrnění černé gumu do prostoru tří tyčí.
     
    49:11
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Matúš Sukel' – 2 min., držení).
    45:41 Jannik HANSEN - 0:8
     
    45:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další branka v oslabení a Jakub Štěpánek tahá z branky osmý kousek! Eric Gelinas přihrával zpátky, kde byl JANNIK HANSEN. Ten v samostatném úniku zvolil střelu na lapačku, což se vyplatilo. Bez asistence.
     
    44:04
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Sergej Andronov – 2 min., podrážení).
     
    42:53
    Zpoza branky mezi kruhy dostal přihrávku Tomáš Hrnka, který si puk nejdříve srovnal a poté zakončil. Ovšem jeho pokus mířil nad branku, která po souboji dvou hráčů nezůstala ve standardním postavení.
     
    40:16
    Slovan posunu hru do útočného pásma, kde dvakrát střílel Eric Gelinas. První jeho střela skončila na brankáři a druhá zazvonila na brankovou konstrukci CSKA.
     
    37:23
    Slovan rozehrál přesilovou dobře. Od modré čáry vypálil Michal Sersen, jehož pokus vyrazil brankář před sebe. Ke kotouči se dostal Rudolf Červený, jehož dorážky zlikvidoval Lars Johansson.
     
    37:03
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mat Robinson – 2 min., držení).
    33:51 Linden VEY - 0:7
     
    33:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to není možné, slovenský tým je zralý na deset inkasovaných gólů. LINDEN VEY oklamal Tomáše Hrnku, čímž se dostal mezi kruhy. Z tohoto prostoru vyslal svižnou střelu zápěstím do bližší šibenice. Asistence: Michail Grigorenko.
    33:29 Maxim ŠALUNOV - 0:6
     
    33:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Sotva jsem to dopsal, inkasuje Slovan pošesté! Přihrávku do levého kruhu dostal MAXIM ŠALUNOV, který s obrovskou dávkou štěstí propálil českého brankáře. Asistence: Konstantin Okulov.
     
    30:04
    Přihrávku přes celou šířku dostal Michail Grigorenko, jehož pokus z pravého kruhu pro vhazování mířil do horní části branky. Český brankář se výborně přesunul a zasáhl ramenem.
     
    28:59
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Michal Řepík – 2 min., podrážení).
     
    28:35
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Adam Jánošík – 2 min., hrubost).
     
    27:19
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Ivan Tělegin – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:38
    Vyloučení v týmu HC Slovan Bratislava (Mário Grman – 2 min., podrážení).
     
    22:40
    Před branku ruského celku se natlačil Kyle Chipchura, který si tělem odstavil bránícího hráče. Ovšem jeho pokus se díky zákroku mezi tři tyče nevešel.
    21:09 Sergej ANDRONOV - 0:5
     
    21:09
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Slovan už inkasoval nepopulárního bůra! Jannik Hansen nabral velkou rychlost, čímž se dostal až před Štěpánka. Puk se od českého brankáře odrazil a kotouč zůstal ležet před brankou. Jako první k němu dojel SERGEJ ANDRONOV, jenž přes velký důraz dává další gól ruského mužstva. Asistence: Jannik Hansen a Sergej Kalinin.
     
    17:26
    Ani po zmatku před hostující brankou se Slovan neraduje. Z levé strany vypálil Adam Jánošík, který trefil spoluhráče do nohy. Od něj puk směřoval do branky, ale brankář CSKA si připisuje další zákrok.
     
    17:09
    Mezi kruhy se ocitl Matúš Sukel', jenž z otočky vypálil. Ovšem jeho střela zamířil jen těsně nad břevno. Slovan se zvedá, což se pro fanoušky slovenského celku dobrá zpráva.
     
    16:50
    Na přihrávku před brankou číhal Michal Řepík, který s pukem zamíchal a už ho směřoval do horní části branky. Jenže českému útočníkovi v posledním momentu vložil hůl do střely obránce.
    09:06 Andrej SVĚTLAKOV - 0:4
     
    09:06
    CSKA právě vstřelilo branku!
    I v oslabení se CSKA dostalo do přečíslení. ANDREJ SVĚTLAKOV a Ivan Tělegin si vyměnili kotouč, čímž vymíchali i Jakuba Štěpánka. První jmenovaný poté střílel do prázdné branky. Asistence: Ivan Tělegin.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., sekání).
     
    06:45
    Střídání v týmu HC Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Marek Čiliak, přichází Jakub Štěpánek.
    06:45 Mat ROBINSON - 0:3
     
    06:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruský celek jel ve dvou na jediného obránce. Jannik Hansen z levé strany vystřelil do ramene brankáře. Ten puk vyrazil a jako první se k němu dostal MAT ROBINSON. Hostující útočník předvedl kličku a následně přidává tří hřebík do rakve Slovanu. Asistence: Jannik Hansen.
     
    06:30
    Ilja Sorokin nevěděl, kde je puk ale se štěstím drží čisté konto. Z kruhu vypálil Jeff Taffe, který trefil před branku najíždějícího Patrika Virtu. Od jeho nohy se kotouč odrazil těsně vedle levé tyče. Puk se od zadního mantinelu odrazil zpátky před branku, odkud přišla dorážka do brankáře. Poté se před brankovištěm strhla mela, do které se pustily celé pětky.
    03:01 Kirill KAPRIZOV - 0:2
     
    03:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Slovan je zralý na ručník, domácí jsou totiž hodně pasivní! Linden Vey objel branku, odkud zadovkou přihrál mezi kruhy. Tam si najel KIRILL KAPRIZOV, jehož pokus nad lapačku doputoval za brankovou čáru. Asistence: Linden Vey.
    00:25 Linden VEY - 0:1
     
    00:25
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod od nejlepšího celku KHL jako hrom! Přihrávku před branku neodpálil Adam Jánošík, od něhož se kotouč odrazil mezi kruhy. Marek Čiliak dělal co mohl, ale puk posunul jen k LINDENU VEYOVI. Ten nezazmatkoval a poslal černou gumu do horní části branky. Asistence: Klas Dahlbeck.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Vey (Dahlbeck), 4. Kaprizov (Vey), 7. M. Robinson (Hansen), 10. Světlakov (Tělegin), 22. Andronov (Hansen, Kalinin), 34. Šalunov (Okulov), 34. Vey (Grigorenko), 46. Hansen, 55. Slepyšev (Grigorenko, Marčenko)


    HC Slovan Bratislava: Čiliak (7. Štěpánek) – Sersen, Jánošík, Klok, Grman, Gelinas, Bačik, Švarný – Řepík, Taffe, Virta – Liška, Sukel', Červený – Lamper, C. Bailey, Lunter – Hrnka, Chipchura, Rau.
    CSKA Moskva: L. Johansson (I. Sorokin) – Dahlbeck, M. Robinson, Naumenkov, Nestěrov, Marčenko, Blažijevskij, Romanov – Grigorenko, Vey, Kaprizov – Okulov, Slepyšev, Šalunov – Hansen, Andronov, Kalinin – Tolčinskij, Tělegin, Světlakov.

    Rozhodčí: Ščenjov, Sojn – Viljugin, Palej

    Diváci: 5543
    bahis siteleri