Dvůr Králové n. L. – Klatovy 6:4 (kon.) | Letňany – Kobra 1:5 (kon.) | Nymburk – Řisuty 4:5 (po pr.)
Kolín – Sokolov 0:2 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 8:3 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 7:1 (kon.)
Trutnov – Děčín 3:6 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:3 (4:1, 3:1, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 03.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž pokračuje rychlým tempem dále. My se společně zaměříme na utkání, ve kterém nebude složité najít papírového favorita.

    HC Vlci Jablonec jsou ve formě. Vysoko porazili Trutnov, Dvůr Králové a naposledy také Letňany, které v defenzivou nespoutaném utkání přestříleli poměrem 8:6. Šelmy tím začínají prokazovat své stále vysoké cíle a v tabulce skupiny Střed se usadily na druhé příčce, a to s vůbec nejvyšším počtem nastřílených branek. Bílina patří mezi soupeře, se kterými by si měly poradit, jenže hokej, a zvláště ten druholigový, je mnohdy absolutně nevyzpytatelný.

    HC Draci Bílina jsou vůbec nejgólovějším mužstvem v soutěži! Jsou to neskutečná čísla. V průměru totiž disponují 4,33 nastřílenými brankami na zápas, a co je alarmující, 6,16 inkasovanými. Průměrný výsledek 4:6 je pro diváky vskutku atraktivní, avšak Drakům tato bilance stačí ve skupině Sever pouze na předposlední pozici. Po nepopsatelné prohře 6:11 v Mostu se dali trošku do sebe a doma přetlačili Klatovy 3:2. Dokáží, že se nejednalo jen o bezvýznamnou vlaštovku?

    To se začneme dozvídat od sobotních 18 hodin, kdy bude na zimním stadionu v Jablonci nad Nisou vhozeno úvodní buly. Tak u toho nezapomeňte být s námi!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).

    HC Draci Bílina: Krejčí (Běhula) – Cikánek, Kochkarev, Delmarche, Heinzl, Pajk, Novák, Vošta, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Procházka (A), Keszi, Gevorkian, Urban (C), Mašek, Sýkora, Baránek, Kučera, Šmejc..
     
    Hráči obou mužstev již vstupují na ledovou plochu. Jablonečtí oblékli modré dresy, Draci se představí v bílé barvě. Utkání započne za několik málo minut.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:09
    Na úvodním vhazování získali kotouč do své moci hokejisté Jablonce. Ti se poté nicméně nedostali z vlastního obranného pásma. Puk vyjel přímo před Jelínka a ten přerušuje hru.
     
    00:35
    Procházka pronikl do ofenzivní zóny. Tam se Draci neusadili a domácí se mohli vydat do brejku. Ten ale skončil už blízko středového kruhu.
     
    01:10
    Vlci právě vstřelili branku!
    Gól, který téměř nikdo neviděl, znamená rychlé otevření skóre! TOMÁŠ BROKEŠ se zmocnil puku v rohu útočného pásma a okamžitě jej poslal na branku. Nepochopitelný zkrat předvedl gólman Krejčí, jemuž černá guma někudy prošla až za záda. Asistence: Jakub Mulač, Patrik Maďar.
     
    01:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., sekání).
     
    01:52
    Jablonečtí se hned zkraje oslabení po dobré práci Kamila Bříšky osvobozují, ale vypadá to, že domácí celek půjde do tří! To bude zajímavé.
     
    02:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., sekání).
     
    02:18
    Draci uzamkli soupeře před jeho klecí. Posléze z pravé strany centroval Martin Baránek na brankoviště, avšak Jelínek včasným zásahem nepustil Šmejce do zakončení.
     
    02:55
    Na ledě se začíná pořádně přiostřovat, a to hned v úvodu! Bílina půjde do čtyř, avšak Procházkovi se to také úplně nelíbí.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Procházka – 2 min., podrážení).
     
    03:21
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Bílina využívá početní převahu čtyř proti třem! Vincent Keszi vysunul do šance MARTINA KUČERU. Ten si najel co nejblíže k bráně, načež trefil zcela přesně prostor mezi nohama Jakuba Jelínka. 1:1! Asistence: Vincent Keszi.
     
    03:59
    Vlci už hrají v plném počtu. Hosté se i v oslabení pokusili o útočnou akci, avšak díky postavení mimo hru je přerušeno. Bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    04:38
    Lukáš Tondr obdržel přihrávku na levý kruh. Krátce po zpracování vypálil, leč Dušan Krejčí si nyní bližší tyčku pohlídal už o poznání úspěšněji a pokus vytěsnil.
     
    04:48
    Krátce na to zkoušel štěstí i další jablonecký špílmachr, Kamil Bříška. Jeho rána bez přípravy byla obětavým obráncem sražena do rohu kluziště, šelmy pokračují v náporu.
     
    05:19
    Tomáš Brokeš se stal krátce po skončení přesilovky obětí nevybíravého zákroku u hrazení, Vylučovat se nebude, což jablonečtí příznivci rozdýchávají jen velice těžko.
     
    05:34
    Petr Pilař si od modré čáry udělal dva kroky vpřed a vypálil ze zápěstí. Projektil vypadal zajímavě, ale mířil příliš vysoko, Krejčí teď zasahovat nemusel.
     
    06:33
    Domácí hráči se poměrně dlouho drželi v útočném pásmu, Draci je ovšem do zakončení nepustili. V dobré pozici byla Marku Frkovi zablokována hůl.
     
    07:16
    Hra konečně nabrala spád. Na druhé straně musel do práce Jakub Jelínek, když na něj po nahození od modré čáry dotíral Ondřej Sýkora. Brankáři kotouč nevypadl.
     
    07:32
    Kamil Bříška se prohnal po pravé straně až do pásma. Posléze zkoušel nabít křížem volnému spoluhráči, nicméně dobře zasáhl obránce, jenž zažehnal hrozbu.
     
    08:28
    Patrik Maďar si vzpomněl na Brokešovu trefu a snažil se nachytat Krejčího z podobného prostoru. Gólman hostů do akce nemusel. Vzápětí Bílina vyhazuje na icing.
     
    09:20
    Jablonečtí při přechodu do středního pásma hrubě chybovali a zakončovat mohl z prostoru mezi kruhy Ondřej Sýkora. Jelínek instinktivně vyráží mimo tři tyče!
     
    10:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    V první tutovce Jablonce ještě Tomáš Plíhal mířil v úniku pouze do horní tyčky. Jablonečtí ale neklesli na mysli a dále dobývali branku, až Tomáš Mrkvička nalezl KAMILA BŘÍŠKU. Ten byl před Dušanem Krejčím úplně sám a bez přípravy poslal kus černé gumy spolehlivě za jeho záda! Asistence: Tomáš Mrkvička, Lukáš Tondr.
     
    10:38
    Vlci pokračují v aktivitě. Zajímavá střela Tomáše Brokeše skončila na Krejčího masce. Poté už se puku zmocnili Bílinští a pomalu obracejí hru na druhou stranu.
     
    11:13
    Po souboji v blízkosti hrazení zamířil kotouč mimo hrací plochu. Rozhodčí už poprosili o nový, pokračovat budeme po vhazování ve střední třetině.
     
    11:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je tu další gól, domácí vedou 3:1! Tomáš Nezbeda povedenou přihrávkou mezi beky vybídl k úniku MARKA FRKA. Ten, ač zezadu zpracováván, dokázal v krkolomné pozici namést puk na branku. Kotouč se mu od tyčky šťastně vrátil zpět, načež už jej jablonecký forvard snadno doklepl do sítě. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    12:28
    Filip Šmejc zachytil na útočné modré čáře nepovedené vyhození Jablonce, Možná trošku zbytečně ale ještě přenechával spoluhráči do tandemu a z akce nebylo vůbec nic.
     
    12:54
    Krátce poté už hosté donutili Jakuba Jelínka k zásahu. Ten byl z kategorie těch snažších, hráči se už chystají na vhazování před jeho pokladnicí.
     
    13:27
    Tomáš Brokeš nyní potěšil domácí fanoušky pěkným hitem, kterým čistě seslal ve středním pásmu k zemi jednoho z protihráčů. Povedený hokejový moment!
     
    14:10
    V zajímavé šanci se zjevil Tomáš Nezbeda, jenž se snažil po pěkné akci zamést kotouč do branky a pravé Krejčího tyčky. Gólman Bíliny tentokráte odmítl kapitulovat!
     
    14:29
    Lukáš Abraham dvojicí střeleckých pokusů zaměstnal Krejčího. Ten obě zakončení úspěšně zkrotil. Vzápětí se Draci vydali do brejku a od Jelínka doputoval kotouč až do ochranné sítě.
     
    15:12
    Michal Pavlů na úrovni kolen zpracoval vysokou přihrávku soupeře. Poté vyslal do průniku po pravé straně Patrika Maďara, který se ještě neúspěšně snažil obtočit kolem brány.
     
    15:58
    Bílina spálila obrovské šance! Nejprve chyběly Vincentu Keszimu centimetry k dopravení volného puku za dezorientovaného Jakuba Jelínka. To by hosty nemuselo mrzet, kdyby z následné dorážky nevypálil Gevorkian pouze mimo!
     
    17:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to tady, nedáš – dostaneš! Domácí si vytvořili obrovský tlak. LUKÁŠ TONDR nejprve před poloodkrytou svatyní přestřelil, ale když jej zanedlouho mezi kruhy objevil Kamil Bříška, byl už suverénní. 4:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Plíhal.
     
    17:39
    Draci se v těchto chvílích trošku krkolomně drží v útočném pásmu, nicméně kotouče nemají zrovna dvakrát pod kontrolou. K žádným šancím tedy náznak tlaku nevede.
     
    18:24
    Jablonečtí už opět obrátili hru. Tomáš Nezbeda se zkoušel drze vytočit zpoza klece a puk se odrazil k Babcovi, jehož zakončení hosté stihli zblokovat.
     
    18:56
    Kamil Bříška od mantinelu pozdravil Dušana Krejčího. Ten měl betony připraveny, ale úlevu to pro Draky neznamená, následuje totiž icing z jejich strany.
     
    19:43
    V závěru periody mohl Jablonec přidat už pátý hřebíček do bílinské rakve! Puk se odrazil před odkrytou branku přímo k Lukáši Tondrovi. Ten se jej snažil všemi možnými i nemožnými způsoby dotlačit za čáru, avšak nepodařilo se.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V zápase Bíliny to opět vydatně padá, avšak znovu v její neprospěch. Draci prohrávají v Jablonci po dvaceti minutách vysoko 1:4, a nutno říct, že zaslouženě, domácí výběr je totiž víceméně po všech stránkách lepší. Nadechnou se bílinští hokejisté ke zdramatizování, nebo se domů budou poroučet s debaklem?
     
    Další třetina začne přibližně v 18:51.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Opět se hraje. Bílina se okamžitě vydala až za Jelínkovu branku. Tam už její útok dále nepokračoval, dobře totiž zasáhl pozorný Mrkvička.
     
    20:51
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Novák – 2 min., podrážení).
     
    21:02
    Pavlů předal na modré čáře puk Čechurovi. Ten rychle vystřelil zápěstím, avšak Krejčí zasahovat nemusel, pokus mířil daleko mimo prostor tří tyčí.
     
    21:42
    Velká šance Draků v oslabení! Hosté se dostali do přečíslení, které táhl Martin Baránek. Ten to vzal také na sebe, jenže z levého kruhu vypálil přímo do Jelínkova břicha.
     
    22:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Z přesilovky sice šelmy neudeřily, nicméně téměř souběžně s jejím koncem navyšují vedení! Z levé strany si palebnou pozici vytvořil TOMÁŠ PLÍHAL a trefil se naprosto přesně do dolních poschodí Krejčího klece. Asistence: Lukáš Tondr, Lukáš Abraham.
     
    23:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, po necelé půlminutě je tu další zásah Jablonce! Tomáš Nezbeda krásně zavezl kotouč do útočného pásma. Tam se Vlci opět usadili a MAREK FRK zblízka překonal Richarda Běhulu. Asistence: Tomáš Nezbeda, Dominik Havelka.
     
    24:27
    V ponechané výhodě se dostal ke střele z levého kruhu Tomáš Plíhal. Ze slušné pozice ale branku míjí, výhoda domácích tak bude ještě nějakou dobu pokračovat.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Kochkarev – 2 min., faul kolenem).
     
    24:58
    Hned v úvodu početní výhody zaměstnal Běhulu nahozením od modré lajny Mrkvička. Hostující gólman přerušuje hru, buly proběhne po jeho levé ruce.
     
    25:25
    Další rána Mrkvičky, nyní prudší bez přípravy. Znovu to neznamenalo práci pro Běhulu, kotouč byl totiž sražen mim prostor brankoviště.
     
    25:46
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je nemilosrdná demolice. Richard Běhula dělal, co mohl. Velkou šanci Tomáše Plíhala ještě vyrazil, avšak za snadnou dorážkou LUKÁŠE ABRAHAMA se mohl pouze ohlédnout! Bílina podruhé střídá gólmany. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    25:46
    Střídání v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou: ze hřiště odchází Běhula, přichází Krejčí.
     
    26:33
    Před brankou hostů bylo opět živo. V nepřehledné situaci se puk odrazil od projíždějícího Čechury přímo do brankoviště a Krejčí měl štěstí, že včas přitiskl beton k ledu.
     
    27:25
    Draci teď zažívají slušnou pasáž. Kochkarev od modré čáry zakončil těsně vedle, bílinští hokejisté však zůstávají nastěhováni v blízkosti ostražitého Jakuba Jelínka.
     
    28:44
    Už se dlouho hraje bez přerušení. Oba týmy se střídají v držení kotouče a kupí velké množství nepřesností. Je to momentálně spíše taková nahazovaná, než pořádný hokej.
     
    28:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Švík – 2 min., podrážení).
     
    29:22
    Po sraženém nahození od modré lajny se před brankou pral o kotouč Jegor Gnusin. Souboj pro něj ovšem dopadl neúspěšně, přesto nedokázali domácí hokejisté vyhodit.
     
    29:52
    Teď už musel Jakub Jelínek přerušit hru. Početní výhoda Draků je přibližně ve své polovině, a zatím není sehrána úplně špatně. Uvidíme, jak bude pokračovat.
     
    30:19
    Nyní hosté trošku zbytečně otálejí se střelbou, takto branky nedosáhnou. Jablonecký čtyřlístek k tomu přispívá velice slušným pohybem.
     
    30:48
    Roman Švík už se chystá k návratu na led, hosté stále nezakončují. To už by měli Vlci zvládnout, což dalším snadným zákrokem podtrhává brankář Jelínek.
     
    31:27
    Senzační zákrok Jelínka! Ondřej Pajk se jmenovcem Sýkorou ujížděli do přečíslení dvou proti jednomu. Druhý jmenovaný dostal nabito, avšak přesouvající se gólman jasný gól doslova schramstl lapačkou!
     
    32:07
    Teď už se opět hraje spíše podle vlčích not. Dušan Krejčí bez větších potíží polapil dalekonosné nahození. Hra je tak přerušena, vhazovat se bude po pravé ruce gólmana.
     
    32:43
    Před Krejčím je živo. Po další skrumáži vyplavala černá guma na dosah hostujícímu brankáři, jenž ji schoval pod rukavici a vyčkal na hvizd sudího.
     
    32:59
    Snížení měl na holi Petr Mašek, jenž se objevil přímo mezi kruhy. Škoda pro Draky, že se Jakub Jelínek prezentoval úspěšným zásahem pomocí ramene!
     
    33:18
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:39
    Bílinští v početní výhodě krapet uspěchali rozehrávku, a tak skončí pouze zakázaným uvolněním. Šelmy tak při vlastním oslabením získávají buly v útočném pásmu.
     
    34:02
    Procházka se prodral s kotoučem za modrou čáru. Vlkům se nepodařilo vyhodit a právě Procházka tak mohl střílet z levého kruhu. Trefil však pouze ve formě chytajícího Jelínka.
     
    34:23
    A opět nás čeká vhazování před svatyní Bíliny. Kamil Bříška totiž spěchal za nahozeným pukem a donutil Krejčího nechat přerušit hru.
     
    34:23
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Šmejc – 2 min., hrubost).
     
    34:50
    Vlci zatím oslabení zvládají na jedničku. Nyní se znovu osvobozují, tentokráte díky vyhození po mantinelu v podání Lukáše Tondra.
     
    35:23
    Jablonečtí jsou kompletní a vydali se kupředu. Dominik Havelka se prohnal až do oblasti pravého kruhu, odkud vypálil jen těsně nad horní tyčku.
     
    35:52
    Na druhé straně se opět předvedl Jakub Jelínek! Gólman Jablonce se roztáhl na čáře a zlikvidoval příležitost Ondřeje Sýkory, který se pěkně protáhl až před brankoviště.
     
    37:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté zaslouženě snižují, i když se to Jabloneckým nezamlouvá. Pěkné nahození Jakuba Procházky tečoval JEGOR GNUSIN na hraně vysoké hole, nicméně sudí hraniční situaci uznávají za regulérní! Asistence: Jakub Procházka, Tomáš Urban.
     
    37:43
    Na další práci nemusel Jelínek dlouho čekat. Tomáš Kolíček jej totiž prozkoušel z pravého křídla. Strážce jabloneckého chrámu přerušuje hru, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    38:10
    Po tuhém souboji v rohu bílinského obranného pásma sudí ztratili kotouč z dohledu. Hra je tedy přerušena, buly proběhne před Dušanem Krejčím.
     
    39:00
    Pilař se zajímavou střílenou přihrávkou snažil najít před bránou volného Frka. Ten ale tuto pobídku zpracovat nedokázal, čímž, zdá se, jablonecký tlak nekončí.
     
    39:43
    V závěru ještě sledujeme tuhou bitvu daleko od obou klecí. Zdá se, že už před pauzou žádný gól neuvidíme, za což může být pochopitelně radši domácí Jablonec.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední perioda už přinesla o poznání vyrovnanější hokej. Jablonečtí vlétli na led ve velkém stylu, a už ve 26. minutě vedli 7:1. Poté se gólostroj zadrhl a ke slovu se začali hlásit také Draci. Z poměrně slušného množství šancí ale vytěžili jen jedinou branku, domácí tak drží před startem třetí části zřejmě nedostižitelný náskok!
     
    Další třetina začne přibližně v 19:42.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Kamil Bříška poslal žabku do útočné třetiny na Tomáše Plíhala. Ten se poté trošku utopil ve vlastních kličkách, díky čemuž může Bílina založit protiakci.
     
    40:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílinští hokejisté krátce po úvodu druhé části snižují na 3:7 z jejich pohledu. Před Jelínkovou klecí byl pořádný provoz, čehož využil ALKHAS KOCHKAREV. Ruský obránce chytře nahodil od modré čáry a Jakub Jelínek našel touš až v síti! Asistence: Jakub Procházka.
     
    41:51
    Vlci se vymanili z vlastního obranného pásma, avšak o kotouč rychle přišli. Přesto se rychle vydali zpátky do útoku, načež Dominik Havelka lehkou střelou prověřil Krejčího.
     
    42:33
    Bílina působí v úvodu třetí části svěžím dojmem, ale nyní se bude muset bránit, vyprodukovala totiž zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravé ruce Dušana Krejčího.
     
    42:58
    Hru v těchto chvílích sužují technické přestupky obou mužstev. Domácí výběr nyní předvedl postavení mimo hru, buly proběhne v neutrální zóně.
     
    43:16
    Další šance Draků! Po rychlé akci zakončoval zblízka Petr Mašek. Nebylo to dneska poprvé, kdy Jakub Jelínek překazil bílinskou radost pomocí hbité lapačky.
     
    43:55
    Adam Novák nezabránil nahození Jablonce do útočného pásma. Puk se posléze objevil před Krejčím, nicméně nablízku byl Ondřej Pajk a odhodil jej obloučkem na icing.
     
    44:25
    Icingy střídají ofsajdy, teď nezvládl přechod modré lajny Martin Baránek. Bude se tedy vhazovat ve střední třetině, kam už se sjíždějí hokejisté obou týmů.
     
    44:44
    Lukáš Tondr převedl pohlednou kličku, načež se před brankou snažil nalézt Kamila Bříšku. Ten na jeho přihrávku k domácí smůle neměl velkou šanci dosáhnout.
     
    45:21
    Několik desítek sekund se o kotouč bojovalo u mantinelu. Nakonec jej získali Jablonečtí, za které zahrozil ranou od modré Melovič. Nemířil ale přesně.
     
    46:27
    Michal Pavlů se sám proháčkoval až za útočnou modrou čáru. Tam si na něj počkal Alkhas Kochkarev, jenž mu nastavil tělo a k zakončení jej tím pádem odmítl pustit.
     
    46:50
    Tomáš Nezbeda se, jakožto osamocený Vlk, vydal kupředu. Ondřej Pajk jej od puku odstavil, ale přesto se domácí dostali ke střele, kterou namířil Havelka pouze na zadní hrazení.
     
    47:42
    Bílina se pěkně vykombinovala ze svízelné situace ve vlastním pásmu. Poté se dostal ke střele Tomáš Urban, jenž donutil Jelínka rychle uzavřít mezeru mezi rukou a tělem.
     
    48:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec si připisuje osmý gól! Velký kus práce odvedl za brankou Kamil Bříška, jenž nalezl na kruhu neobsazeného MICHALA PAVLŮ. Ten vypálil bez přípravy přesně do protipohybu Krejčího, domácí vedou 8:3. Asistence: Kamil Bříška.
     
    49:17
    Vlčí smečka si vytvořila další obrovský nápor. Žádná z interesantních situací další změnou skóre neskončila, ale domácí si po konci výhody zahrají přesilovou hru!
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Šmejc – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:15
    Po přihrávkách mezi Pilařem a Havelkou vyslal dělovku z levého kruhu druhý jmenovaný. Dušan Krejčí se skvěle přesunul a vyrazil ránu maskou.
     
    50:52
    Jablonečtí pokračovali ve slušném náporu. Po vyražené střele od modré čáry se na brankovišti činil Tomáš Nezbeda, nicméně jeho zakončení Krejčí ve spolupráci s beky do brány nepustil!
     
    51:29
    Šelmy se už hokejem baví. Po takřka exhibiční kombinaci ještě Lukáš Tondr vybízel před prázdnou brankou stojícího Tomáše Plíhala, jenže tomu pryž projela mezi bruslemi!
     
    51:59
    Bílina oslabení s dávkou hokejového štěstíčka ustála. Filip Šmejc se vrací zpátky na led, hosté jsou tedy opět kompletní. Stále však zůstávají pod pokličkou.
     
    52:53
    Draci se také pokusili ukázat, že se s nimi ještě musí počítat. Přihrávku ale domácí obrana srazila mimo mantinely, na šanci si tak musejí Bílinští ještě počkat.
     
    53:08
    Vincent Keszi už Jakuba Jelínka ohrozil, bylo to však spíše symbolické. Domácí brankář bez větších potíží skryl lehkou střelu v rukavici.
     
    53:45
    Jakub Mulač číhal před brankovištěm na křižnou přihrávku. Ta byla jemně ztečována, Mulač tedy zakončovat nemohl. Šelmy přesto nadále dobývají soupeřův chrám.
     
    54:11
    Jiří Babec si sám najel až do útočného pásma, načež pálil z dálky. Dušan Krejčí neměl větší potíže a relativně snadno tedy přerušuje hru, která bude pokračovat vhazováním.
     
    55:02
    Na ledě znovu úřaduje elitní domácí formace. Lukáš Tondr po průniku podél pravého mantinelu centroval před branku, kam mířil Kamil Bříška. Kousek mu ovšem chyběl.
     
    55:57
    Patrik Maďar odvedl skvělou práci za hostující klecí, když se ladně prosmýkl přes dva protihráče. Poté nabízel přihrávku do ohně, toto však Draci zdárně ustáli.
     
    56:22
    Jiří Babec se jako blesk z čistého nebe zjevil v samostatném úniku. Bekhendový blafák se mu dotáhnout nepodařilo, a ještě vrazil do gólmana. Trošku nepochopitelně inkasuje dvouminutový trest!
     
    56:23
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    56:40
    Gnusin v rohu ledové plochy přechytračil Pilaře. Draci chvíli kombinovali v útočném pásmu, avšak brzy z něj byli čtveřicí domácích Velků vyštváni.
     
    57:31
    Přesilová hra Bíliny zatím nenabízí nic zajímavého. Jablonečtí se v poklidu brání, a dokonce drží kotouč o něco více, než jejich soupeř. Zřejmě už se projevuje i skóre.
     
    57:59
    V oslabení Kamil Bříška svým aktivním přístupem zatopil Dušanu Krejčímu. Ten tak musel přerušit hru buly proběhne po jeho pravé ruce.
     
    58:25
    Šelmy jsou v plném počtu. Zápas už se nám pouze dohrává. Jakub Mulač vystřelil z téměř nulového úhlu, přesto nebyl zásah Dušana Krejčího zrovna nejpřesvědčivější.
     
    58:58
    Vhazuje se před brankou Draků, do konce dnešního utkání zbývá pouhá minuta. Domácí příznivci si ještě žádají jubilejní desátý gól, ale na dvě trefy už Vlkům moc času nezbývá.
     
    59:42
    Petr Pilař si dojel pro puk za svoji klec. Trošku zbytečně rozehrál pouze tak, že zde máme ještě jedno přerušení z důvodu zakázaného uvolnění. Diváci už odpočítávají poslední sekundy.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Bílina ve své obraně opět pořádala den otevřených dveří, což Vlci potrestali osmi góly. Pro hosty ovšem nakonec dopadlo utkání relativně přijatelně, vzhledem k tomu, že ve 26. minutě prohrávali už 1:7. To Jablonečtí dnes naplno potvrdili roli favorita, a opět si tak mohou užít vítěžnou děkovačku. Po středeční výhře 8:6 nad týmem Letňan opět excelovali v ofenzivě.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce se s vámi loučím, přeji příjemný večer, a někdy příště opět na počtenou! (20:19:23)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Brokeš (Mulač, Maďar), 11. Bříška (Mrkvička, L.Tondr), 12. Frk (Nezbeda), 18. L.Tondr (Bříška, Plíhal), 23. Plíhal (L.Tondr, Abraham), 24. Frk (Nezbeda, Havelka), 26. Abraham (Plíhal), 49. Pavlů (Bříška) – 4. Kučera (Keszi), 38. Gnusin (Procházka, Urban), 41. Kochkarev (Procházka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Draci Bílina: Krejčí (11.-26. Běhula) – Cikánek, Kochkarev, Delmarche, Heinzl, Pajk, Novák, Vošta, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Procházka (A), Keszi, Gevorkian, Urban (C), Mašek, Sýkora, Baránek, Kučera, Šmejc.

    Diváci: 324
    bahis siteleri