Dvůr Králové n. L. – Klatovy 6:4 (kon.) | Letňany – Kobra 1:5 (kon.) | Nymburk – Řisuty 4:5 (po pr.)
Kolín – Sokolov 0:2 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 8:3 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 7:1 (kon.)
Trutnov – Děčín 3:6 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:3 (4:1, 3:1, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 03.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec si připisuje osmý gól! Velký kus práce odvedl za brankou Kamil Bříška, jenž nalezl na kruhu neobsazeného MICHALA PAVLŮ. Ten vypálil bez přípravy přesně do protipohybu Krejčího, domácí vedou 8:3. Asistence: Kamil Bříška.
     
    40:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílinští hokejisté krátce po úvodu druhé části snižují na 3:7 z jejich pohledu. Před Jelínkovou klecí byl pořádný provoz, čehož využil ALKHAS KOCHKAREV. Ruský obránce chytře nahodil od modré čáry a Jakub Jelínek našel touš až v síti! Asistence: Jakub Procházka.
     
    37:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté zaslouženě snižují, i když se to Jabloneckým nezamlouvá. Pěkné nahození Jakuba Procházky tečoval JEGOR GNUSIN na hraně vysoké hole, nicméně sudí hraniční situaci uznávají za regulérní! Asistence: Jakub Procházka, Tomáš Urban.
     
    25:46
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je nemilosrdná demolice. Richard Běhula dělal, co mohl. Velkou šanci Tomáše Plíhala ještě vyrazil, avšak za snadnou dorážkou LUKÁŠE ABRAHAMA se mohl pouze ohlédnout! Bílina podruhé střídá gólmany. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    23:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, po necelé půlminutě je tu další zásah Jablonce! Tomáš Nezbeda krásně zavezl kotouč do útočného pásma. Tam se Vlci opět usadili a MAREK FRK zblízka překonal Richarda Běhulu. Asistence: Tomáš Nezbeda, Dominik Havelka.
     
    22:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Z přesilovky sice šelmy neudeřily, nicméně téměř souběžně s jejím koncem navyšují vedení! Z levé strany si palebnou pozici vytvořil TOMÁŠ PLÍHAL a trefil se naprosto přesně do dolních poschodí Krejčího klece. Asistence: Lukáš Tondr, Lukáš Abraham.
     
    17:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to tady, nedáš – dostaneš! Domácí si vytvořili obrovský tlak. LUKÁŠ TONDR nejprve před poloodkrytou svatyní přestřelil, ale když jej zanedlouho mezi kruhy objevil Kamil Bříška, byl už suverénní. 4:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Plíhal.
     
    11:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je tu další gól, domácí vedou 3:1! Tomáš Nezbeda povedenou přihrávkou mezi beky vybídl k úniku MARKA FRKA. Ten, ač zezadu zpracováván, dokázal v krkolomné pozici namést puk na branku. Kotouč se mu od tyčky šťastně vrátil zpět, načež už jej jablonecký forvard snadno doklepl do sítě. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    10:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    V první tutovce Jablonce ještě Tomáš Plíhal mířil v úniku pouze do horní tyčky. Jablonečtí ale neklesli na mysli a dále dobývali branku, až Tomáš Mrkvička nalezl KAMILA BŘÍŠKU. Ten byl před Dušanem Krejčím úplně sám a bez přípravy poslal kus černé gumy spolehlivě za jeho záda! Asistence: Tomáš Mrkvička, Lukáš Tondr.
     
    03:21
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Bílina využívá početní převahu čtyř proti třem! Vincent Keszi vysunul do šance MARTINA KUČERU. Ten si najel co nejblíže k bráně, načež trefil zcela přesně prostor mezi nohama Jakuba Jelínka. 1:1! Asistence: Vincent Keszi.
     
    01:10
    Vlci právě vstřelili branku!
    Gól, který téměř nikdo neviděl, znamená rychlé otevření skóre! TOMÁŠ BROKEŠ se zmocnil puku v rohu útočného pásma a okamžitě jej poslal na branku. Nepochopitelný zkrat předvedl gólman Krejčí, jemuž černá guma někudy prošla až za záda. Asistence: Jakub Mulač, Patrik Maďar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Brokeš (Mulač, Maďar), 11. Bříška (Mrkvička, L.Tondr), 12. Frk (Nezbeda), 18. L.Tondr (Bříška, Plíhal), 23. Plíhal (L.Tondr, Abraham), 24. Frk (Nezbeda, Havelka), 26. Abraham (Plíhal), 49. Pavlů (Bříška) – 4. Kučera (Keszi), 38. Gnusin (Procházka, Urban), 41. Kochkarev (Procházka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Draci Bílina: Krejčí (11.-26. Běhula) – Cikánek, Kochkarev, Delmarche, Heinzl, Pajk, Novák, Vošta, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Procházka (A), Keszi, Gevorkian, Urban (C), Mašek, Sýkora, Baránek, Kučera, Šmejc.

    Diváci: 324
    bahis siteleri