Dvůr Králové n. L. – Klatovy 6:4 (kon.) | Letňany – Kobra 1:5 (kon.) | Nymburk – Řisuty 4:5 (po pr.)
Kolín – Sokolov 0:2 (kon.) | Jablonec n/N – Bílina 8:3 (kon.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 7:1 (kon.)
Trutnov – Děčín 3:6 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:3 (4:1, 3:1, 1:1)
HC Draci Bílina
Sobota 03.11.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    56:22
    Jiří Babec se jako blesk z čistého nebe zjevil v samostatném úniku. Bekhendový blafák se mu dotáhnout nepodařilo, a ještě vrazil do gólmana. Trošku nepochopitelně inkasuje dvouminutový trest!
     
    51:29
    Šelmy se už hokejem baví. Po takřka exhibiční kombinaci ještě Lukáš Tondr vybízel před prázdnou brankou stojícího Tomáše Plíhala, jenže tomu pryž projela mezi bruslemi!
     
    50:52
    Jablonečtí pokračovali ve slušném náporu. Po vyražené střele od modré čáry se na brankovišti činil Tomáš Nezbeda, nicméně jeho zakončení Krejčí ve spolupráci s beky do brány nepustil!
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Šmejc – 2 min., vysoká hůl).
     
    48:25
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec si připisuje osmý gól! Velký kus práce odvedl za brankou Kamil Bříška, jenž nalezl na kruhu neobsazeného MICHALA PAVLŮ. Ten vypálil bez přípravy přesně do protipohybu Krejčího, domácí vedou 8:3. Asistence: Kamil Bříška.
     
    43:16
    Další šance Draků! Po rychlé akci zakončoval zblízka Petr Mašek. Nebylo to dneska poprvé, kdy Jakub Jelínek překazil bílinskou radost pomocí hbité lapačky.
     
    40:53
    Draci právě vstřelili branku!
    Bílinští hokejisté krátce po úvodu druhé části snižují na 3:7 z jejich pohledu. Před Jelínkovou klecí byl pořádný provoz, čehož využil ALKHAS KOCHKAREV. Ruský obránce chytře nahodil od modré čáry a Jakub Jelínek našel touš až v síti! Asistence: Jakub Procházka.
     
    37:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté zaslouženě snižují, i když se to Jabloneckým nezamlouvá. Pěkné nahození Jakuba Procházky tečoval JEGOR GNUSIN na hraně vysoké hole, nicméně sudí hraniční situaci uznávají za regulérní! Asistence: Jakub Procházka, Tomáš Urban.
     
    35:52
    Na druhé straně se opět předvedl Jakub Jelínek! Gólman Jablonce se roztáhl na čáře a zlikvidoval příležitost Ondřeje Sýkory, který se pěkně protáhl až před brankoviště.
     
    34:23
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Šmejc – 2 min., hrubost).
     
    33:18
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:59
    Snížení měl na holi Petr Mašek, jenž se objevil přímo mezi kruhy. Škoda pro Draky, že se Jakub Jelínek prezentoval úspěšným zásahem pomocí ramene!
     
    31:27
    Senzační zákrok Jelínka! Ondřej Pajk se jmenovcem Sýkorou ujížděli do přečíslení dvou proti jednomu. Druhý jmenovaný dostal nabito, avšak přesouvající se gólman jasný gól doslova schramstl lapačkou!
     
    28:53
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Švík – 2 min., podrážení).
     
    25:46
    Střídání v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou: ze hřiště odchází Běhula, přichází Krejčí.
     
    25:46
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to je nemilosrdná demolice. Richard Běhula dělal, co mohl. Velkou šanci Tomáše Plíhala ještě vyrazil, avšak za snadnou dorážkou LUKÁŠE ABRAHAMA se mohl pouze ohlédnout! Bílina podruhé střídá gólmany. Asistence: Tomáš Plíhal.
     
    24:52
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Kochkarev – 2 min., faul kolenem).
     
    23:16
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to bylo rychlé, po necelé půlminutě je tu další zásah Jablonce! Tomáš Nezbeda krásně zavezl kotouč do útočného pásma. Tam se Vlci opět usadili a MAREK FRK zblízka překonal Richarda Běhulu. Asistence: Tomáš Nezbeda, Dominik Havelka.
     
    22:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Z přesilovky sice šelmy neudeřily, nicméně téměř souběžně s jejím koncem navyšují vedení! Z levé strany si palebnou pozici vytvořil TOMÁŠ PLÍHAL a trefil se naprosto přesně do dolních poschodí Krejčího klece. Asistence: Lukáš Tondr, Lukáš Abraham.
     
    21:42
    Velká šance Draků v oslabení! Hosté se dostali do přečíslení, které táhl Martin Baránek. Ten to vzal také na sebe, jenže z levého kruhu vypálil přímo do Jelínkova břicha.
     
    20:51
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Novák – 2 min., podrážení).
     
    19:43
    V závěru periody mohl Jablonec přidat už pátý hřebíček do bílinské rakve! Puk se odrazil před odkrytou branku přímo k Lukáši Tondrovi. Ten se jej snažil všemi možnými i nemožnými způsoby dotlačit za čáru, avšak nepodařilo se.
     
    17:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to tady, nedáš – dostaneš! Domácí si vytvořili obrovský tlak. LUKÁŠ TONDR nejprve před poloodkrytou svatyní přestřelil, ale když jej zanedlouho mezi kruhy objevil Kamil Bříška, byl už suverénní. 4:1! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Plíhal.
     
    15:58
    Bílina spálila obrovské šance! Nejprve chyběly Vincentu Keszimu centimetry k dopravení volného puku za dezorientovaného Jakuba Jelínka. To by hosty nemuselo mrzet, kdyby z následné dorážky nevypálil Gevorkian pouze mimo!
     
    14:10
    V zajímavé šanci se zjevil Tomáš Nezbeda, jenž se snažil po pěkné akci zamést kotouč do branky a pravé Krejčího tyčky. Gólman Bíliny tentokráte odmítl kapitulovat!
     
    11:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je tu další gól, domácí vedou 3:1! Tomáš Nezbeda povedenou přihrávkou mezi beky vybídl k úniku MARKA FRKA. Ten, ač zezadu zpracováván, dokázal v krkolomné pozici namést puk na branku. Kotouč se mu od tyčky šťastně vrátil zpět, načež už jej jablonecký forvard snadno doklepl do sítě. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    10:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    V první tutovce Jablonce ještě Tomáš Plíhal mířil v úniku pouze do horní tyčky. Jablonečtí ale neklesli na mysli a dále dobývali branku, až Tomáš Mrkvička nalezl KAMILA BŘÍŠKU. Ten byl před Dušanem Krejčím úplně sám a bez přípravy poslal kus černé gumy spolehlivě za jeho záda! Asistence: Tomáš Mrkvička, Lukáš Tondr.
     
    09:20
    Jablonečtí při přechodu do středního pásma hrubě chybovali a zakončovat mohl z prostoru mezi kruhy Ondřej Sýkora. Jelínek instinktivně vyráží mimo tři tyče!
     
    03:21
    Draci právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno, Bílina využívá početní převahu čtyř proti třem! Vincent Keszi vysunul do šance MARTINA KUČERU. Ten si najel co nejblíže k bráně, načež trefil zcela přesně prostor mezi nohama Jakuba Jelínka. 1:1! Asistence: Vincent Keszi.
     
    02:55
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Procházka – 2 min., podrážení).
     
    02:00
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., sekání).
     
    01:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Frk – 2 min., sekání).
     
    01:10
    Vlci právě vstřelili branku!
    Gól, který téměř nikdo neviděl, znamená rychlé otevření skóre! TOMÁŠ BROKEŠ se zmocnil puku v rohu útočného pásma a okamžitě jej poslal na branku. Nepochopitelný zkrat předvedl gólman Krejčí, jemuž černá guma někudy prošla až za záda. Asistence: Jakub Mulač, Patrik Maďar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Brokeš (Mulač, Maďar), 11. Bříška (Mrkvička, L.Tondr), 12. Frk (Nezbeda), 18. L.Tondr (Bříška, Plíhal), 23. Plíhal (L.Tondr, Abraham), 24. Frk (Nezbeda, Havelka), 26. Abraham (Plíhal), 49. Pavlů (Bříška) – 4. Kučera (Keszi), 38. Gnusin (Procházka, Urban), 41. Kochkarev (Procházka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Švík, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Draci Bílina: Krejčí (11.-26. Běhula) – Cikánek, Kochkarev, Delmarche, Heinzl, Pajk, Novák, Vošta, Jungvirt – Kolíček, Gnusin, Procházka (A), Keszi, Gevorkian, Urban (C), Mašek, Sýkora, Baránek, Kučera, Šmejc.

    Diváci: 324
    bahis siteleri