New Jersey – Pittsburgh 4:2 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 5:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 1:2 (kon.)
Buffalo – Tampa 2:1 (kon.) | Detroit – Arizona 6:1 (kon.) | Minnesota – Washington 2:5 (kon.)
Edmonton – Montreal 6:2 (kon.) | Los Angeles – Toronto 1:5 (kon.) | San Jose – Nashville 5:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Středa 14.11.2018, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:04 Darnell NURSE - 6:2
     
    58:04
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Antti Niemi si sice vleže připsal další fantastický zákrok, jenže DARNELL NURSE ho vzápětí překonal střelou z vrcholu levého kruhu, která zamířila pod víko! Oilers skórovali znovu – 6:2. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.
    56:22 Antti Niemi ukradl gól domácímu Leonovi Draisaitlovi!
     
    56:22
    Leon Draisaitl se snažil po přihrávce přes šířku útočného pásma na vzdálenější pravé tyči skórovat z úhlu do prázdné brány, jenže Antti Niemi předvedl bleskový přesun a na přední tyči puk na brankové čáře zastavil pod lapačkou!
     
    55:50
    Brendan Gallagher dostal dvě minuty za krosček plus dvě minuty za nesportovní chování, stejně jako Alex Chiasson.
     
    52:28
    Ryan Strome dostal dvě minuty za vysokou hůl a Montreal má ještě šanci vykřesat naději na zvrat.
    52:14 Kris RUSSELL - 5:2
     
    52:14
    Edmonton právě vstřelil branku!
    KRIS RUSSELL na pravém křídle po přihrávce podél modré čáry od Kevina Gravela napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad pravým betonem Anttiho Niemiho zamířila ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Kevin Gravel a Jujhar Khaira.
    45:36 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:2
     
    45:36
    Edmonton právě vstřelil branku!
    RYAN NUGENT-HOPKINS si z levého křídla sjel po přihrávce Ryana Stromea na vrchol mezikruží, kde krásně zamíchal s pukem a rychlou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Anttiho Niemiho k levé tyči! Oilers vedou poprvé o dvě branky. Asistence: Ryan Strome a Kris Russell.
     
    42:19
    Kenny Agostino napřáhl na bodu levého kruhu ke krásné střele s příklepem, která se zřejmě ve vzdálenějším pravém horním rohu brány od horní tyče odrazila mimo a od ochranného skla poté do ochranné sítě!
    37:56 Antti Niemi a jeho druhý neuvěřitelný zákrok v zápase!
     
    37:56
    Leon Draisaitl si na vzdálenější levé tyči najel na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma od Connora McDavida a mohl skórovat do prázdné brány, jenže trefil vyrážečku přesouvajícího se Anttiho Niemiho, který předvedl druhý zákrok z říše snů!
    34:55 Jesperi Kotkaniemi mohl skórovat během oslabení
     
    34:55
    Jesperi Kotkaniemi mohl v mezikruží udeřit v oslabení, Mikko Koskinen ale jeho střelu vykopl levým betonem!
     
    33:36
    Noah Juulsen vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal menší trest za zdržování hry. Oilers mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3, na její využití ale mají pouze 6 sekund.
    32:28 Antti Niemi a jeho druhý spektakulární zákrok!
     
    32:28
    Antti Niemi předvedl dva úžasné zákroky, z nichž druhý byl spektakulární! Brankář Montrealu nejprve pravým betonem vyrazil střelu Connora McDavida z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a poté si poradil i s dorážkou z levého křídla, o kterou se postaral Ryan Nugent-Hopkins, jenže Antti Niemi kotouč mířící do prázdné brány po fantastickém přesunu vleže vyrazil!
     
    31:42
    Kenny Agostino byl vyloučen za hákování a také Oilers mají k dispozici druhou přesilovou hru. Zatím jsme nebyli svědky gólu během přesilové hry. Změní se to nyní?
     
    26:24
    Z obrovského tlaku Oilers gól nepramenil a Zack Kassian dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Montreal si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.
    23:05 Drake CAGGIULA - 3:2
     
    23:05
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Alex Chiasson na vrcholu pravého kruhu napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Antti Niemi sice vyrážečkou skvěle vyrazil, jenže padající list si rukavicí zpracoval DRAKE CAGGIULA a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu puk mezi tělem a pravou rukou brankáře Montrealu procedil do sítě! Asistence: Alex Chiasson a Matt Benning.
    21:10 Andrew SHAW - 2:2
     
    21:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    ANDREW SHAW si najel na bekhendovou přihrávku Jonathana Drouina zpoza brány a z blízkosti bez přípravy zamířil k pravé tyči! Montrealu se po přestávce podařilo vyrovnat na 2:2. Asistence: Jonathan Drouin a Jeff Petry.
    19:14 Jujhar Khaira mohl skórovat během hry v oslabení!
     
    19:14
    Jujhar Khaira si z levého křídla krásně sjel před bránu a bekhendem se snažil puk poslat mezi betony Anttiho Niemiho, brankář Montrealu je ale sevřel a neumožnil mu skórovat v oslabení!
     
    17:34
    Adam Larsson byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Montreal si v závěru první třetiny zahraje po krátké reklamní přestávce svou první přesilovou hru.
    16:31 Leon DRAISAITL - 2:1
     
    16:31
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Connor McDavid na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma, ustál tvrdý hit od Davida Schlemka a diagonální přihrávkou z vrcholu pravého kruhu našel na vzdálenější tyči LEONA DRAISAITLA, který si puk v jízdě zpracoval a z úhlu zamířil nad vyrážečkou přesouvajícího se Anttiho Niemiho k přední tyči! Leon Draisaitl dvakrát orazítkoval tyč, nakonec se ale přece jen trefil a je to 2:1. Asistence: Connor McDavid.
    10:12 Leon Draisaitl podruhé v zápase trefil levou tyč brány!
     
    10:12
    Drake Caggiula diagonální přihrávkou z pravého křídla oslovil Leona Draisaitla, který v mezikruží krásně zamíchal s pukem a rychlou střelou zápěstím opět orazítkoval levou tyč, od níž se kotouč odrazil zpět do hry! Obrovská smůla.
    06:48 Leon Draisaitl z blízkosti orazítkoval levou tyč brány!
     
    06:48
    Leon Draisaitl si v mezikruží najel na přihrávku Connora McDavida z pravé strany a rychlou střelou zápěstím chtěl vymést levý horní roh brány, puk ale skončil na tyči! Velká šance!
    05:45 Max DOMI - 1:1
     
    05:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    MAX DOMI po rychlém obratu hry na levém křídle zavezl puk bleskově do útočného pásma a na bodu kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Mikka Koskinena vymetla vzdálenější pravý horní roh brány! Canadiens přečkali oslabení a hned vzápětí se jim rychle podařilo vyrovnat skóre na 1:1. Asistence: Andrew Shaw a Noah Juulsen.
     
    03:39
    Noah Juulsen byl vyloučen na dvě minuty za hákování a Oilers mohou rychle navýšit své jednobrankové vedení.
    03:13 Matt BENNING - 1:0
     
    03:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Leon Drasaitl přihrávkou zpoza brány oslovil v pravém kruhu pro vhazování Connora McDavida, který stejným způsobem přihrál na modrou čáru MATTOVI BENNINGOVI, jenž na ose útočného pásma napřáhl ke tvrdé střele bez přípravy a minul nad ledem pravou tyč, puk se ovšem od hrazení za bránou odrazil do levé nohy Anttiho Niemiho a poté do sítě! Šťastný odraz, po kterém Edmonton vede nad hosty z Montrealu 1:0. Asistence: Connor McDavid a Leon Draisaitl.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Benning (McDavid, Draisaitl), 17. Draisaitl (McDavid), 24. Caggiula (Chiasson, Benning), 46. Nugent-Hopkins (R. Strome, Russell), 53. Russell (Gravel, Khaira), 59. Nurse (McDavid, Draisaitl) – 6. Domi (A. Shaw, Juulsen), 22. A. Shaw (Drouin, Petry)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Klefbom, A. Larsson (A), Nurse, Benning, Gravel, Russell – Caggiula, McDavid (C), Draisaitl – Rieder, Nugent-Hopkins (A), Chiasson – Lucic, R. Strome, Rattie – Khaira, Brodziak, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Montreal Canadiens: Niemi (Price) – Schlemko, Petry (A), Reilly, Juulsen, Jo. Benn, Mete – Tatar, Danault, Gallagher (A) – Drouin, Domi, A. Shaw – Agostino, Kotkaniemi, Lehkonen (A) – Deslauriers, Peca, Hudon. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Francis Charron, Wes McCauley. Čároví: Kiel Murchison, Bevan Mills

    Diváci: 18347
    bahis siteleri