Minnesota – Winnipeg 4:2 (kon.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.) | Buffalo – Montreal 3:2 (po pr.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Vegas – Calgary 2:0 (kon.)
Columbus – Toronto 4:2 (kon.) | Boston – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Tampa – Chicago 4:2 (kon.)
Carolina – Florida 4:1 (kon.) | Arizona – Colorado 1:5 (kon.) | Dallas – Ottawa 6:4 (kon.)
St. Louis – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 4:0 (kon.) | NY Rangers – Washington 3:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Vancouver Canucks
Sobota 24.11.2018, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:35 Melker KARLSSON - 4:0
     
    49:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    MELKER KARLSSON před bránou skvěle tečoval zády k bráně nahození Erika Karlssona od modré čáry a puk nad lapačkou Anderse Nilssona zamířil ke vzdálenější pravé tyči! San Jose vede doma už 4:0. Asistence: Erik Karlsson a Brenden Dillon.
    43:43 Erik KARLSSON - 3:0
     
    43:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton na levém křídle po přihrávce Kevina Labanca napříč útočným pásmem zavezl puk na vrchol kruhu pro vhazování a po zvednutí hlavy bekhendovou přihrávkou na slepo oslovil ERIKA KARLSSONA, který na ose útočného pásma napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Anderse Nilssona v přesilové hře vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Asistence: Joe Thornton a Kevin Labanc.
    19:50 Timo MEIER - 2:0
     
    19:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Joe Thornton po přihrávce Brenta Burnse od modré čáry mířil z bodu levého kruhu pro vhazování mezi betony Anderse Nilssona a po zákroku brankáře Canucks se dostal k dorážce, místo střely ale přišlo nahození do brankoviště, kde se puk od hole TIMA MEIERA ve vzduchu odrazil pod horní tyč! Vše ale začalo u Kevina Labanca, který parádní zadovkou mezi bruslemi jednoho z hráčů Vancouveru z pravého kruhu oslovil Brenta Burnse. San Jose využilo druhou přesilovou hru ze tří a vede nad Canucks o dva góly. Asistence: Joe Thornton a Brent Burns.
    10:54 Logan COUTURE - 1:0
     
    10:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kevin Labanc po vyhraném vhazování na pravém křídle našel zadovkou Erika Karlssona, který rychle přenesl hru od modré čáry doleva, a LOGAN COUTURE na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou roztaženého Anderse Nilssona zamířila ke vzdálenější pravé tyči! Druhé vyloučení Antoinea Roussela vyšlo Canucks draze. Asistence: Erik Karlsson a Kevin Labanc.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Couture (E. Karlsson, Labanc), 20. Meier (J. Thornton, Burns), 44. E. Karlsson (J. Thornton, Labanc), 50. M. Karlsson (E. Karlsson, Dillon)


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Heed, Burns, Dillon, E. Karlsson, Vlasic, Braun – E. Kane, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture (A), Meier – Sörensen, J. Thornton (A), Labanc – Goodrow, Radil, M. Karlsson. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Vancouver Canucks: A. Nilsson (Markström) – B. Hutton, Gudbranson, Del Zotto (A), Ch. Tanev (A), D. Pouliot, Stecher – Roussel, Horvat (A), Gagner – Goldobin, Pettersson, Eriksson – Motte, M. Granlund, Virtanen – Schaller, Gaudette, Leipsic. Hlavní trenér: Travis Green.

    Rozhodčí: Tom Chmielewski, Ian Walsh. Čároví: Michel Cormier, Derek Nansen

    Diváci: 17056
    bahis siteleri