Chabarovsk – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Spartak Moskva 4:1 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jaroslavl 4:2 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 0:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 2:3 (kon.) | Riga – Kazaň 1:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
Spartak Moskva
Pondělí 10.12.2018, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:49 Nigel DAWES - 4:1
     
    57:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Domácí totiž jdou už do tříbrankového vedení. Mamkinova rána sice byla zblokována Hudáčkem, ale na dorážku NIGELA DAWESE už hostující brankář nestačil. Asistence: Michail Mamkin a Denis Bodrov.
    49:43 Arťom GAREJEV - 3:1
     
    49:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení a tento gól může být zlomový! Hostující obránce udělal velkou chybu, když ztratil kotouč na své modré čáře a Jekatěrinburg se tak dostal do šance, ve které Kučerjavenko poslal kotouč na pravou stranu, kde jej vrátil před prázdnou bránu Chripunov a následně tak zakončil z bezprostřední blízkosti do prázdné svatyně ARŤOM GAREJEV. Asistence: Stěpan Chripunov a Alexandr Kučerjavenko.
    35:59 Francis PARÉ - 2:1
     
    35:59
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí si berou vedení zpět na svou stranu a jdou tak znovu do vedení! FRANCIS PARÉ si najel z levé strany na střed a posléze vypálil mezi betony Hudáčka. Asistence: Ivan Višněvskij.
    34:25 Ilja ZUBOV - 1:1
     
    34:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    Hosté se nakonec dočkali a srovnávají na 1:1 v přesilové hře! Kaspars Daugavinš to nejprve zkusil z pravé strany, s jeho pokusem si Jakub Kovář poradil, ale na dorážku ILJI ZUBOVA už nestačil. Asistence: Kaspars Daugavinš.
    26:37 Alexej VASILEVSKIJ - 1:0
     
    26:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Nyní už je to gól a domácí tak využívají přesilovou hru! ALEXEJ VASILEVSKIJ vypálil z první od modré prudkou ránu po ledě k levé tyči a Július Hudáček byl krátký. Asistence: Arťom Garejev.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 27. Alexej Vasilevskij (A. Garejev), 36. Paré (I. Višněvskij), 50. A. Garejev (Chripunov, Kučerjavenko), 58. Dawes (Mamkin, D. Bodrov) – 35. Zubov (Daugavinš)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – I. Višněvskij, Gurkin, Mišarin, Alexej Vasilevskij (A), Mamkin, D. Bodrov (A), Pereljajev, Ljamin – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, Česalin – Chripunov, Kučerjavenko, A. Garejev – Rassejkin, Torčeňuk, Obidin.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – D. Višněvskij, Kutějkin (A), Grišin, Dyblenko, Kalinin (C), Provolněv, Kulik – Zubov (A), Karsums, Daugavinš – Fjodorov, R. Hanzl, Chochlačov – Maxwell, Nikoncev, Leščenko – Kruženkov, Cyplakov, A. Voronin – Truňov.

    Rozhodčí: Anton Kislov, Anton Lavrentyev – Ilnur Galimov, Maxim Stroganov
    bahis siteleri