Kunlun – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Kazaň – Jekatěrinburg 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.)
N.Novgorod – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Omsk – Jokerit 3:2 (po pr.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pondělí 17.12.2018, 17:00 • TatNeft Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:37
    Teď už se Avtomobilist usadil v útočné třetině a český reprezentační gólman utekl na střídačku, aby pustil do hry šestého bruslaře.
     
    57:13
    Rob Klinkhammer vysekl Da Costovi hokejku z rukou. Inkasuje za to menší trest a Jekatěrinburg zřejmě zkusí přesilovku šest na čtyři.
     
    54:05
    Zničehonic se hosté dostali k přečíslení dvou na jednoho. Z pravého kruhu zakončoval Gračov, ovšem Garipov kotouč pravou rukou vyrazil.
     
    52:27
    Galijev byl jednoznačně faulován za brankou Jakuba Kováře. Dvě minuty dostal Gurkin a výrazně zmenšil naděje Jekatěrinburgu na vyrovnání.
     
    46:49
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Michail Mamkin – 2 min., podrážení).
    41:16 Arťom MICHEJEV - 3:1
     
    41:16
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars odskakuje na rozdíl dvou gólů a má dobře nakročení k vítězství! Lukojanov přišel o puk v zahuštěném prostoru, kde se dobře zorientoval Potapov a ještě přihrál před brankoviště na ARŤOMA MICHEJEVA, který si dal puk na bekhend a v trochu nepřehledné mele přehodil Kováře. Asistence: Alexej Potapov, Arťom Lukojanov.
     
    30:46
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Justin Azevedo – 2 min., držení hole).
    26:14 Arťom MICHEJEV - 2:1
     
    26:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň má po změně stran mnohem více ze hry a zaslouženě se raduje z obratu! Jarulin moc dobře věděl o probíhajícím střídání Avtomobilistu a poslal dlouhý pas do pravé strany na ARŤOMA MICHEJEVA, který jel víceméně sám na branku a trefil volný prostor u bližší tyče. Asistence: Albert Jarulin, Alexej Potapov.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Jevgenij Česalin – 2 min., podrážení).
     
    18:26
    Smolný okamžik pro Andreje Obidina, který nahazoval ze středního pásma a neuhlídal svou hokejku, která po kontaktu s pukem trefila obličej Andreje Markova. Přesilovka pro Bars!
    11:58 Justin AZEVEDO - 1:1
     
    11:58
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars rovněž využívá přesilovku a podruhé se raduje z vyrovnání. O platnosti této trefy však nemůže být žádný pochyb. Domácí se díky vyhranému buly usadili v útočném pásmu a rozjeli trpělivou kombinaci. JUSTIN AZEVEDO nejprve střelu z vrcholku levého kruhu jenom naznačil a podruhé už nechytatelně vypálil mimo dosah Jakuba Kováře. Asistence: Roman Manuchov, Danis Zaripov.
     
    11:24
    Zaripov se natahoval po přihrávce do gólové šance. Gračov ho přitom zahákoval a zaslouženě vyfasoval menší trest.
     
    09:20
    Domácí gól byl odvolán! Klinkhammer podle videorozhodčího úmyslně kopl do kotouče a Kováře tedy překonal nelegálním způsobem.
     
    09:20
    Osnovin se nedočkal přesné přihrávky od Tkačova, nicméně Jekatěrinburgu se nepodařilo dostat puk do bezpečí. Naopak přišel centr z pravého mantinelu na Roba Klinkhammera. Ten projížděl brankovištěm a nohou dostal puk do sítě. O platnosti branky bude muset rozhodnout až video.
    03:36 Nigel DAWES - 0:1
     
    03:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a ve čtvrté minutě se dostávají do vedení! Višněvskij přihrál z modré čáry do pravého kruu na NIGELA DAWESE, který po menším váhání vyslal přízemní střelu a ta prošla kousíček pod levým betonem brankáře Garipova, jemuž zhoršil výhled vlastní spoluhráč Batyršin. Asistence: Ivan Višněvskij, Francis Paré.
     
    03:23
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Danis Zaripov.
     
    01:57
    Dlouho tahle početní výhoda ale netrvala. Da Costa v boji o vyhozený puk fauloval Lukojanova a za podržení si také odjel sednout na trestnou lavici.
     
    01:42
    A na druhé straně už se faul píská. Roman Manuchov bránil ve hře Chripunovovi a je z toho první přesilová hra pro Jekatěrinburg.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Azevedo (Manuchov, Zaripov), 27. A. Michejev (Jarullin, A. Potapov), 42. A. Michejev (A. Potapov, Lukojanov) – 4. Dawes (I. Višněvskij, Paré)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Podjapolskij) – Markov (A), Jarullin, Batyršin, Manuchov, Ljamkin, Abrosimov – Zaripov (C), Azevedo, Sekáč – Galijev, An. Popov, M. Gluchov – A. Potapov (A), A. Michejev, Lukojanov – Klinkhammer, Osnovin, Tkačov – Kara.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Mamkin, Mišarin, Ljamin, D. Bodrov (A), Kolcov, Pereljajev – Golyšev, S. Da Costa (C), Dawes – Sexton, Paré, Česalin – Chripunov, Kučerjavenko, A. Garejev – Rassejkin, Gračov, Obidin.

    Rozhodčí: Ravodin, Gofman – Černyšov, Ivanov

    Diváci: 7 602
    bahis siteleri