Columbus – Vegas 1:0 (kon.) | Pittsburgh – Anaheim 2:4 (kon.) | Montreal – Boston 0:4 (kon.)
Ottawa – Nashville 4:3 (po pr.) | Colorado – NY Islanders 1:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:4 (2:0, 0:3, 0:1)
Anaheim Ducks
Úterý 18.12.2018, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Ryan GETZLAF - 2:4
     
    59:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je dobojováno a rozhodnuto! Adam Henrique prohodil Marcuse Petterssona, čímž vyslal do útočného pásma kapitána Anaheimu. RYAN GETZLAF už bekhendem nepohrdl nabídkou a připisuje si další branku v kariéře. Asistence: Adam Henrique a Pontus Åberg.
     
    58:26
    Casey DeSmith míří na střídačku a pouští do hry šestého bruslaře. Pittsburgh už nemá na co čekat!
     
    53:18
    Sidney Crosby měl hlavu nahoře a přesně přihrál na osamoceného spoluhráče. Jake Guentzel byl už sám před brankářem, ale John Gibson zavřel rychle mezeru mezi rukou a tělem.
     
    46:12
    Rus Jevgenij Malkin vyslal tvrdou ránu z pravé strany na zadní tyč, k vyraženému puku se dostal ještě Jake Guentzel, který chtěl rychle zakončit, ale branku o pár centimetrů netrefil.
     
    45:54
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Manson – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:11
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Ondřej Kaše – 2 min., hákování).
     
    42:28
    Nádherná akce Zacha Astona-Reeseho, který se protáhl kolem soupeře a mantinelu. Poté se domácí hráč dostal ke stahovačce, ale zakončil jen do ramene gólmana.
    38:47 Ondřej KAŠE - 2:3
     
    38:47
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf z vhazování okamžitě přihrával před branku, kde se ocitl ONDŘEJ KAŠE. Bývalý hráč Pirátů z Chomutova si stáhl černou gumu, kterou následně uklidil za "vykoupaného" Caseye DeSmitha. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    36:05
    Bryan Rust vletěl do pásma, kde střílel z pravé strany. Jeho pokus John Gibson vyrazil k zadnímu mantinelu. Ovšem Rust byl u kotouče opět první a snažil se o brankáře poslal černou gumu do branky, což se mu málem také povedlo.
     
    32:50
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Carter Rowney – 2 min., držení).
     
    30:52
    Pontus Åberg získal puk, s nímž se od mantinelu dostal až za branku, odkud přihrál mezi kruhy. Tam si najel Hampus Lindholm, jehož pokus z jedničky zastavil Casey DeSmith betonem.
    25:33 Kiefer SHERWOOD - 2:2
     
    25:33
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A začínáme od začátku! KIEFER SHERWOOD se odhodlal ke střele přes Jacka Johnsona, čímž puk za obránce schoval a poslal jej za bezmocného Caseye DeSmitha. Asistence: Carter Rowney a Josh Manson.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Sidney Crosby – 2 min., podrážení).
    22:07 Adam HENRIQUE - 2:1
     
    22:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    V závěru přesilové hry se Kačeři prosazují a už je to o jedinou branku. Nick Ritchie se dostal k vyraženému kotouči, který poslal pod sebe. Mezi kruhy se naházel osamocený ADAM HENRIQUE, jenž vystřelil do šibenice. Asistence: Nick Ritchie a Daniel Sprong.
     
    21:30
    V přesilové hře se nu levé tyče objevil Ryan Getzlaf, který okamžitě zakončoval. Jenže Casey DeSmith skočil do pokusu a vyrazil jej.
     
    20:13
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Aston-Reese – 2 min., hákování).
     
    17:17
    Daniel Sprong v přečíslení našel u vzdálenější tyče Nicka Ritchieho, který okamžitě vystřelil. Ovšem Casey DeSmith proti němu povyjel a zasáhl betonem.
     
    16:53
    Obrovská šance Kačerů končí neuvěřitelným zákrokem Bryana Rusta. V předbrankovém prostoru byl volný Jakob Silfverberg, jenž už mířil do odkryté branky. Ovšem vracející se útočník Penguins do střely skočil a srazil ji k zadnímu mantinelu.
    14:32 Bryan RUST - 2:0
     
    14:32
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sidney Crosby přihrál před branku, kde se nacházel jeho spoluhráč. John Gibson reagoval na první pohyb a chtěl se přesouvat, a tak BRYAN RUST viděl místečko u první tyče, kam také poslal černou gumu. Asistence: Sidney Crosby.
     
    10:38
    Mezi kruhy se ocitl v dobré pozici chvíli nehlídaný Bryan Rust, jehož zakončení prolétlo jen těsně vedle pravé tyče. Pokud by domácí hráč trefil, John Gibson by neměl šanci zasáhnout.
    09:38 Jevgenij MALKIN - 1:0
     
    09:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Ducks už mohli vyhodit, ale Kris Letang puk zachytil. Akce pokračovala dále a na vrcholu levého kruhu si našel střeleckou pozici JEVGENIJ MALKIN. Pokus ruské hvězdy zamířil přesně mezi lapačku a beton hostujícího brankáře a zaplul do branky. Asistence: Kris Letang a Phil Kessel.
     
    08:47
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Josh Mahura – 2 min., sekání).
     
    06:38
    Jevgenij Malkin zachytil puk na vlastní modré čáře a vysunul spoluhráče do samostatného úniku. Zach Aston-Reese se hnal sám na brankáře, ale střelou k tyči trefil jen vyrážečku Johna Gibsona.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 10. Malkin (Letang, Kessel), 15. Rust (Crosby) – 23. Henrique (N. Ritchie, Sprong), 26. Sherwood (Rowney, Manson), 39. O. Kaše (Getzlaf), 60. Getzlaf (Henrique, Åberg)


    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang (A), Dumoulin, Oleksiak, Määttä, J. Johnson, M. Pettersson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kessel, Malkin (A), Aston-Reese – Sheahan, Brassard, Pearson – G. Wilson, Cullen, D. Grant.
    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – Montour, H. Lindholm, Manson (A), Ja. Larsson, Dotchin, Mahura – O. Kaše, Getzlaf (C), Åberg – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Sprong, Henrique (A), N. Ritchie – Gibbons, Rowney, Sherwood.

    Rozhodčí: Hebert, Walsh – Mach, Barton

    Diváci: 18 575
    bahis siteleri