Skalica – Trnava 6:3 (kon.) | Prešov – Pov. Bystrica 0:3 (kon.) | Osmos Bratislava – Humenné 4:3 (kon.)
Dubnica – Topoľčany 5:3 (kon.) | Nové Zámky B – Martin 0:16 (kon.)
konec
HC Osmos Bratislava
4:3 (1:2, 0:1, 3:0)
HC 19 Humenné
sk Středa 19.12.2018, 18:001. liga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:43
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Už tretí gól v tretej tretine strieľa domáci tím a predvádza veľký obrat! Sidor si na strelu MICHALA ŠALKU siahol, no puk aj tak končí v sieti. Asistencie: Kroni Musliu, Peter König
     
    48:24
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Je vyrovnané! Postaral sa o to DUŠAN KLUČIAR, asistencie si pripisujú Juraj Prokop a Peter König.
     
    46:57
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    FILIP VIDOVIČ strieľa kontaktný gól! Po prihrávke Prokopa napriahol a puk sa po ľade aj so šťastím dostal pomedzi Sidorove betóny!

    Asistencie: Juraj Prokop, Daniel Rzavský
     
    24:14
    Humenné dáva gól! Lakosil nestačil zareagovať na prudkú strelu FILIPA HUDÁKA, ktorému prihrával Jakub Cibák. Hostia vedú už 3:1.
     
    13:15
    Humenné dáva gól! Bratislavčania si nedali pozor na priestor pred bránou, kam si nakorčuľoval GLEB BYLINA a pohotovým zakončením zvyšuje na 2:1.

    Asistencie: Marcel Baláž, Vladislav Solomonchak
     
    09:52
    Osmos Bratislava práve strelil gól!
    Domácim sa darí skórovať v oslabení! LUKÁŠ PÉK urobil vpredu penzum práce a bol to práve on, ktorý si potom nakorčuľoval na prihrávku medzi kruhy, odkiaľ z prvej skóruje!

    Asistencia: Daniel Rzavský
     
    05:39
    Humenné dáva gól! Ako blesk z jasného neba prišiel úvodný gól zápasu, o ktorý sa postaral hosťujúci hráč DENIS MARKUŠ, asistovali mu: Roman Žitný a Filip Vaško.

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 10. Pék (Rzavský), 47. Vidovič (Prokop, Rzavský), 49. Klučiar (Prokop, König), 55. Šalka (Musliu, König) – 6. Markuš (Žitný, Vaško), 14. Bylina (Baláž, Solomonchak), 25. Hudák (Cibák)


    HC Osmos Bratislava: Lakosil – Hedera, König, Vidovič, Valjent, Juriga, Pavešic, Vyskoč, Ficel – Musliu, Prokop, Danišovský – Rzavský, Pék, Ondris – Klučiar, Smolka, Šalka – Trudman, Mlynčár, Bednarič
    HC 19 Humenné: Sidor – Ondrej, Michalčin, Palacko, Mačkovič, Cibák, Krempaský, Majerník – Solomonchak, Bylina, Baláž – Jokeľ, Krajňák, Fedorko – Vaško, Markuš, Žitný – Šiňanský, Hudák, Babynets

    Rozhodčí: Jonák, Valachovič – Šefčík, Jedlička

    Diváci: 156
    bahis siteleri