New Jersey – Ottawa 5:2 (kon.) | Washington – Buffalo 2:1 (kon.) | Colorado – Chicago 1:2 (kon.)
Philadelphia – Columbus 3:4 (kon.) | Boston – Nashville 5:2 (kon.) | Detroit – Florida 1:2 (kon.)
Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
konec
Boston Bruins
5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Nashville Predators
Sobota 22.12.2018, 19:10 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:01 Sean KURALY - 5:2
     
    58:01
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nashville odvolalo Rinneho z branky, ale nebylo ani v útočné třetině. Jaroslav Halák rychle rozehrál a SEAN KURALY přes více jak polovinu hřiště zakončoval do opuštěné klece, kterou v pohodě trefil a potvrdil domácí vítězství. Asistence: Charlie McAvoy a Jaroslav Halák.
    54:09 David PASTRŇÁK - 4:2
     
    54:09
    Bruins právě vstřelili branku!
    Spojení Marchand – Pastrňák je opravdu neskutečné. Nyní si oba hráči vyměnili role a DAVID PASTRŇÁK byl na konci útočné akce. Marchand mu připravil kotouč a havířovský rodák z levého kruhu i se štěstím prostřelil přesouvajícího se Rinneho. Asistence: Brad Marchand.
    51:23 Brad MARCHAND - 3:2
     
    51:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron se hned v prvních sekundách dostal do zakončení, ale mezi kruhy střílel nad branku. Akce ovšem pokračovala a David Pastrňák našel krásnou přihrávkou BRADA MARCHANDA, jenž se na pravé straně z první nezmýlil a poslal Boston potřetí v duelu do vedení! Asistence: David Pastrňák a Patrice Bergeron.
    49:17 Kyle TURRIS - 2:2
     
    49:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následně se již hostující celek prosazuje a srovnává stav duelu na aktuálních 2:2! KYLE TURRIS dostal přihrávku na pravý kruh, kde si na ránu počkal a pokusem o vzdálenější tyčku dostal Nashville zpátky do hry o dva body! Asistence: Roman Josi a Miika Salomäki.
    41:44 Patrice BERGERON - 2:1
     
    41:44
    Bruins právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná přesilovka gólem neskončila, ta normální už ano! David Pastrňák dostával puk do odkryté branky, ale nezakončil. Rinne ovšem zůstal ležet v brance a PATRICE BERGERON z hranice brankoviště střílel pod víko a prosazuje se podruhé v utkání. Asistence: Danton Heinen a David Pastrňák.
    33:01 Ryan JOHANSEN - 1:1
     
    33:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následně je kouzlo domácího brankáře odčarováno a Nashville srovnává na 1:1! RYAN JOHANSEN dostával přihrávku na pravou stranu, ale nezakončoval hned. Nechal si kotouč odrazit od mantinelu a pokusem na přední tyčku překonal dezorientovaného Haláka v brance. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
    15:10 Patrice BERGERON - 1:0
     
    15:10
    Bruins právě vstřelili branku!
    Návrat krále! PATRICE BERGERON je po zranění zpátky a hned se mu daří skórovat. Charlie McAvoy mu mezi kruhy poslal přihrávku a Bergeron se po rychlé kličce před Rinnem dokázal prosadit, Bruins jdou tak do jednobrankového vedení! Asistence: Charlie McAvoy a Brad Marchand.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 16. Bergeron (McAvoy, Marchand), 42. Bergeron (Heinen, Pastrňák), 52. Marchand (Pastrňák, Bergeron), 55. Pastrňák (Marchand), 59. Kuraly (McAvoy, Halák) – 34. Johansen (C. Smith, Josi), 50. Turris (Josi, Salomäki)


    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Krug, Carlo, Grzelcyk, McAvoy, J. Moore, Kampfer – Marchand, Bergeron, Heinen – Nordström, Krejčí, Pastrňák – Donato, Cave, Backes – Wagner, Kuraly, Acciari.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi, Ellis, Hamhuis, Ekholm, Irwin, Y. Weber – Hartman, Johansen, Fiala – Grimaldi, Järnkrok, C. Smith – Salomäki, Bonino, Watson – F. Gaudreau, Turris, Rinaldo.

    Rozhodčí: O'Rourke, L'Ecuyer – Daisy, MacPherson

    Diváci: 17 565
    bahis siteleri