Vegas – Montreal 3:4 (po pr.) | Calgary – St. Louis 1:3 (kon.) | San Jose – Los Angeles 2:3 (po pr.)
Arizona – Colorado 6:4 (kon.) | Toronto – NY Rangers 5:3 (kon.) | Ottawa – Washington 0:4 (kon.)
Carolina – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Buffalo – Anaheim 3:0 (kon.) | Minnesota – Dallas 1:2 (po pr.)
Edmonton – Tampa 3:6 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 0:1 (kon.) | New Jersey – Columbus 0:3 (kon.)
Carolina – Boston 5:3 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:3 (1:0, 0:1, 4:2)
New York Rangers
Neděle 23.12.2018, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Mitchell MARNER - 5:3
     
    59:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Newyorčané pokračovali ve hře bez gólmana. K ničemu velkému to ale nevedlo, a domácí nakonec přeci jen pojišťují výhru! MITCHELL MARNER zblokoval pokus o střelu v podání Neala Pionka a přes skoro celé kluziště dovezl touš až do klece. Bez asistence.
    56:19 Chris KREIDER - 4:3
     
    56:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pozor, Newyorčané korigují a máme tady zápletku! Kevin Hayes jednoduše nahodil od modré čáry. Kotouč tečoval bránící Ron Hainsey do těla CHRISE KREIDERA, od jehož boku putoval až za překvapeného gólmana! Asistence: Kevin Hayes, Marc Staal.
    52:53 Mitchell MARNER - 4:2
     
    52:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nádherný gól vrací domácí do dvougólového vedení! Brady Skjei při snaze o vypíchnutí puku ze třetiny trefil pouze Johna Tavarese, jenž si černou gumu rychle zpracoval a z otočky ji poslal za sebe. Mezi kruhy ji přijal úplně volný MITCHELL MARNER, který si položil Alexandara Georgijeva a s chladnou hlavou mu zasunul za betony velice důležitý zásah. Asistence: John Tavares, Andreas Johnsson.
    46:34 Kevin HAYES - 3:2
     
    46:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda v podání Filipa Chytila! Český útočník bleskovou fintou obešel Morgana Riellyho a po pravé straně se dostal až před Andersena. Poté se už ocitl v pádu, avšak přesto dokázal posunout kotouč napříč brankovištěm na volného KEVINA HAYESE, který jej dopravil do sítě! Asistence: Filip Chytil, Neal Pionk.
    45:26 Morgan RIELLY - 3:1
     
    45:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Javorové listy odskakují na rozdíl dvou tref! Andreas Johnsson v rohu ledové plochy zvedl hlavu a všiml si, že za kruhy najíždí MORGAN RIELLY. Posléze mu adresoval přesnou přihrávku, po které produktivní obránce neomylně vyhnal pavouky z bližšího horního růžku Georgijeovy pokladnice! Asistence: Andreas Johnsson, Frédérik Gauthier.
    41:37 Andreas JOHNSSON - 2:1
     
    41:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Velká radost Maple Leafs! Jake Gardiner nabídl touš od modré čáry Johnu Tavaresovi na teč. Se změnou dráhy kotouče si Alexandar Georgijev poradil díky betonu, nicméně k dorážce se dostal Mitchell Marner. Kotouč se otřel o tělo na brankovišti klečícího ANDREASE JOHNSSONA a zapadl do brány! Asistence: Mitchell Marner, John Tavares.
    35:00 Neal PIONK - 1:1
     
    35:00
    Rangers právě vstřelili branku!
    Z nenápadné situace těží tým z Manhattanu vyrovnání! Jimmy Vesey přihrál na modré čáře NEALU PIONKOVI, který nic zbytečně nevymýšlel, a po nápřahu vyslal dělovku na branku. Frederik Andersen na prudkou ránu nestihl zareagovat, 1:1! Asistence: Jimmy Vesey, Brady Skjei.
    02:58 Patrick MARLEAU - 1:0
     
    02:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs se i přes na první pohled ospalý nástup na led dostávají rychle do vedení! Mats Zuccarello při pokusu o vyhození puku našel pouze na modré lajně Morgana Riellyho. Ten okamžitě poslal kotouč směrem k brance a PATRICK MARLEAU jej tečoval tak šikovně, že proskákal kolem betonu Alexandara Georgijeva až za čáru! Asistence: Morgan Rielly.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Marleau (Rielly), 42. A. Johnsson (Marner, Tavares), 46. Rielly (A. Johnsson, F. Gauthier), 53. Marner (Tavares, A. Johnsson), 60. Marner – 35. Pionk (Vesey, Skjei), 47. K. Hayes (Chytil, Pionk), 57. Kreider (K. Hayes, M. Staal)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (Sparks) – Hainsey, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, Marinčin, Dermott – Marner, Tavares (A), A. Johnsson – Kapanen, Matthews, Marleau (A) – W. Nylander, Kadri, Co. Brown – Ennis, F. Gauthier, P. Lindholm.
    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Pionk, M. Staal (A), DeAngelo, Br. Smith, McQuaid, Skjei – Zuccarello, Zibanejad (A), Chytil – Bučněvič, K. Hayes, Kreider (A) – Naměstnikov, B. Howden, Vesey – R. Strome, L. Andersson, Nieves.

    Rozhodčí: Joannette, Charron

    Diváci: 19 446
    bahis siteleri