Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hattrick LUKÁŠE TONDRA je na světě! Zkušený útočník se k penaltě rozjel osou hřiště, před Lukášem Sochůrkem zamíchal s kotoučem na čepeli a forhendem jej zasunul za beton ležícího gólmana! Ten nechal u tyčky škvírku tak akorát pro puk. Bez asistence.
     
    56:50
    Trestné střílení! Lukáš Tondr opustil trestnou lavici, v úniku byl osekáván a bude si tak moci akci v klidu zopakovat.
     
    56:18
    Síly na ledě se na chvíli vyrovnají, Jaroslav Chlouba (LET) totiž za zákrok u mantinelu dostává menší trest, provinil se faulem loktem.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., hákování).
     
    51:28
    Tak to byl možná zlomový moment utkání! Po chybě Mrkvičky se sám na bránu hnal Dominik Barbora, jenž to zkusil drze mezi betony, leč Jelínek ho vyčapal.
     
    50:32
    Lukáš Sochůrek (LET) podrazil domácího útočníka, trest za něj odpyká Martin Gebell.
     
    46:29
    Kamil Bříška opět chvátal ve společnosti Lukáše Tondra do přečíslení proti jedinému bekovi! Po výměně přihrávek se snažil zakončovat první jmenovaný, leč na kotouč už pořádně nedosáhl a pouze ho tak posunul vedle klece.
     
    45:11
    Mohlo to být už o dva góly. Tomáš Nezbeda stál sám před Sochůrkem, který ho ale výtečně vystál, přesunul se, a forhendové zakončení za svá záda projít nenechal!
     
    44:57
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nenápadná situace rozjásala slušně zaplněné ochozy, šelmy znovu vedou! Do vrtícího se puku plácl na modré čáře Michal Pavlů, jehož nástřel s kapkou štěstí tečoval před brankou stojící TOMÁŠ BROKEŠ tak, že Lukáš Sochůrek neměl šanci. Asistence: Petr Pilař, Tomáš Čechura.
     
    41:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je něco, Pražané se ubránili a hned vyrovnávají. Jakub Jelínek se musí pod maskou pořádně červenat, proklouzla mu totiž spíše propagační střela DOMINIKA BARBORY od pravého hrazení! Obrovská chyba gólmana, 3:3! Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Vitouch – 2 min., sekání).
     
    36:27
    Kamil Bříška v přečíslení našel Lukáše Tondra, který se místo střely snažil přihrávat zpátky. To nevyšlo, domácí nyní hráli příliš na krásu, což se fanouškům nelíbí.
     
    31:13
    Neskutečný zákrok Lukáše Sochůrka! Lukáš Tondr si nejprve přehazoval kotouč na bekhend, jenže před poloodkrytou klecí mu soupeř zabránil v zakončení. K dorážce se ovšem dostal Kamil Bříška, jehož vyloženou šanci dokázal maskovaný muž vleže zastavit!
     
    30:33
    Marek Frk se po pravé straně pohledně protáhl až do blízkosti brankoviště. Ještě se rozhodl hledat Tomáše Nezbedu, jenž z úhlu hrnul touš za beton, avšak do klece ho nedostal!
     
    26:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to tady, domácí se dnes poprvé ujímají vedení. Kamil Bříška připravil napříč útočnou třetinou šanci LUKÁŠI TONDROVI, který čekal na levém kruhu a nekompromisní ranou nedal přesouvajícímu se Lukáši Sochůrkovi nárok! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Mrkvička.
     
    23:54
    To bylo pořádně těsné! Už se zdálo, že Michal Pavlů doklepne volný puk z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru, ovšem zřejmě trefil pouze tyčku. Tribuny se radovaly příliš brzy.
     
    22:52
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Uhlíř – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hrubost).
     
    16:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Severočeši za malý okamžik srovnávají se soupeřem krok! Tomáš Mrkvička připravil ideální pozici pro LUKÁŠE TONDRA, jenž z pravého kruhu zamířil za bezmocně se natahujícího Lukáše Sochůrka. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    16:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté podruhé zmrazili jablonecké tribuny a opět si berou na svoji stranu vedení! Michal Steinocher našel zpoza klece na levý kruh najíždějícího ADAMA ŠTĚPÁNKA, jehož nepříliš prudká, ale dokonale mířená střela bez přípravy, zapadla přímo ke vzdálenější tyčce. Asistence: Michal Steinocher, Tomáš Soukup.
     
    13:39
    Z tlaku Severočechů paradoxně plyne jejich vyloučení. Lukáš Tondr (JBL) za soupeřovou brankou zbytečně hákoval a dostává dvě minuty.
     
    11:38
    David Vitouch uháněl ve vlastním oslabení sám na Jelínka! Brankář Jablonce ovšem zlikvidoval dnes už druhý samostatný únik, když včas uzavřel skulinu mezi nohama.
     
    10:20
    Patrik Maďar měl na hokejce svůj druhý gól v utkání. Zpoza branky obdržel přesnou přihrávku mezi kruhy, avšak zblízka trefil pouze vyrážečku pozorného Lukáše Sochůrka!
     
    09:59
    Je tu první přesilová hra Jablonce. Jaroslav Chlouba (LET) totiž míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    08:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec poměrně rychle vyrovnává! Po rychlém přechodu do útočného pásma nabil Tomáš Brokeš mezi kruhy volnému PATRIKU MAĎAROVI, jehož okamžitá střela prosvištěla po ledě mezi betony Tomáše Sochůrka až do brány. Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    06:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla krásná akce, díky které se Pražané dostávají do překvapivého vedení! TOMÁŠ SCHWAMBERGER si z jabloneckých obránců udělal tréninkové kužele, dostal se až před Jakuba Jelínka a chladnokrevně ho prostřelil. Pěkný hokejový moment, 0:1! Asistence: Jaroslav Chlouba, Tomáš Fabiánek.
     
    00:56
    Hned vzápětí významně zahrozili také Letci! Tomáš Schwamberger se objevil za zády všech. Na Jakuba Jelínka to zkusil bekhendovým blafákem, brankář domácích situaci zvládl.
     
    00:42
    Jablonec do zápasu vlétl a už mohl vést. Kamil Bříška přihrál na levé křídlo Tomáši Plíhalovi, který pěknou střelou zápěstím zacinkal na tyčku!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Maďar (Brokeš), 17. L.Tondr (Mrkvička), 27. L.Tondr (Bříška, Mrkvička), 45. Brokeš (Pilař, Čechura), 57. L.Tondr (TS) – 7. Schwamberger (Chlouba, Fabiánek), 17. Štěpánek (Steinocher, Soukup), 42. Barbora (Chlouba)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Letci Letňany: Sochůrek (Hamalčík) – Gebell, Uhlíř, Beran (C) – Štěpánek, Fabiánek, Hanuš, Steinocher, Soukup (A), Barbora, Chlouba, Schwamberger, Vobořil, Vitouch, Pejchal, Valdhans.

    Diváci: 456
    bahis siteleri