Jablonec n/N – Letňany 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
HC Letci Letňany
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:09:15)
     
    Souboj prvního s posledním končí výhrou favorita, Jablonec to ale neměl vůbec jednoduché!

    Ve třetí části nejprve Pražané šťastně vyrovnali, avšak Severočeši dnes i přes trošku komplikovaný vývoj utkání byli lepší. Jejich vítězství je tak zasloužené! Nejvíce k němu přispěl Lukáš Tondr, jenž z trestného střílení završil dnešní hattrick.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Zápas se už pochopitelně pouze dohrává. Šelmy kontrolují černou gumu na svých hokejkách a stadion jim tleská za dnešní ubojované vítězství.
     
    58:48
    Do kombinace Pražanů se vloudila zbytečná nepřesnost. Vitouch poté musel pořádně rozpálit motor, aby soupeři zamezil v brejku do rozevřené defenzivy.
     
    57:50
    Nyní už to Tondr zkusil zápěstím z levého kruhu. Betony Lukáše Sochůrka byly připraveny, hosté už oslabení zřejmě přečkají.
     
    57:22
    Jablonečtí hokejisté pokračují v přesilovce, Lukáš Tondr je znovu na ledě, zatím ale šanci k další trefě nedostal.
     
    56:50
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hattrick LUKÁŠE TONDRA je na světě! Zkušený útočník se k penaltě rozjel osou hřiště, před Lukášem Sochůrkem zamíchal s kotoučem na čepeli a forhendem jej zasunul za beton ležícího gólmana! Ten nechal u tyčky škvírku tak akorát pro puk. Bez asistence.
     
    56:50
    Trestné střílení! Lukáš Tondr opustil trestnou lavici, v úniku byl osekáván a bude si tak moci akci v klidu zopakovat.
     
    56:18
    Síly na ledě se na chvíli vyrovnají, Jaroslav Chlouba (LET) totiž za zákrok u mantinelu dostává menší trest, provinil se faulem loktem.
     
    55:40
    Nyní už Jablonečtí dostávají kotouč pryč ze svého pásma a snaží se ušetřit cenné vteřinky v bezpečných vodách.
     
    55:26
    Hosté si v této početní výhodě vedou slušně. Dominik Barbora pálil zápěstím ze zákrytu na pravém kruhu, Jakub Jelínek si připsal dobrý zákrok.
     
    54:59
    Václav Beran v přesilovce Letňan svižně nahazoval od modré lajny. Kotouč po teči rozvlnil síť, nicméně pouze tu ochrannou.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (L.Tondr – 2 min., hákování).
     
    54:17
    Přízemní střela Lukáše Abrahama projela před brankou nikým netečována, domácí nicméně pokračují v pobytu v Sochůrkově blízkosti.
     
    53:19
    Tomáš Fabiánek zakončil zmatečnou situaci přízemní střelou, která skončila po lehké teči za brankou patřící dezorientovanému Jakubu Jelínkovi.
     
    52:58
    Lukáš Sochůrek si před dojíždějícími Vlky netroufl na rozehrávku a raději nechal přerušit hru. Bude se pokračovat vhazováním po jeho pravačce.
     
    52:10
    Ve zbytku početní převahy se už Severočeši drží před Lukášem Sochůrkem, ale opět váhají se střelbou, což je stojí vytvoření gólových příležitostí.
     
    51:28
    Tak to byl možná zlomový moment utkání! Po chybě Mrkvičky se sám na bránu hnal Dominik Barbora, jenž to zkusil drze mezi betony, leč Jelínek ho vyčapal.
     
    50:58
    Jabloneckou přesilovku otevřel dělovkou od modré čáry Tomáš Mrkvička, jehož pokus prolétl těsně mimo prostor hostující klece.
     
    50:32
    Lukáš Sochůrek (LET) podrazil domácího útočníka, trest za něj odpyká Martin Gebell.
     
    50:14
    Vysoký pozdrav od Patrika Maďara schoval Lukáš Sochůrek v lapačce, ze které kotouč rychle vytřepal a rozehrává na spoluhráče.
     
    49:30
    Střela Pilaře byla sražena mimo útočnou třetinu Jabloneckých. Pražané se tedy mohou pokusit o výlet do brejku.
     
    48:38
    Dominik Havelka schytal dělovku spoluhráče Romana Švíka a zůstal ležet na ledě. Už se ale zvedá na nohy, naštěstí bude zřejmě v pořádku!
     
    48:16
    Marek Frk nabral rychlost a hnán fanoušky se po pravé straně dostal až k bekhendové střele. Tu Lukáš Sochůrek dobře hlídal.
     
    47:42
    Domácím je odpískáno postavení mimo hru, vhazovat se tedy bude v neutrální třetině, kam už se sjíždějí hokejisté obou celků.
     
    47:21
    Michal Steinocher zahrozil na druhé straně. Po pravém křídle se protáhl až do blízkosti klece, avšak na dlouhou hůl zamířil pouze do betonu Jakuba Jelínka.
     
    46:29
    Kamil Bříška opět chvátal ve společnosti Lukáše Tondra do přečíslení proti jedinému bekovi! Po výměně přihrávek se snažil zakončovat první jmenovaný, leč na kotouč už pořádně nedosáhl a pouze ho tak posunul vedle klece.
     
    45:11
    Mohlo to být už o dva góly. Tomáš Nezbeda stál sám před Sochůrkem, který ho ale výtečně vystál, přesunul se, a forhendové zakončení za svá záda projít nenechal!
     
    44:57
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nenápadná situace rozjásala slušně zaplněné ochozy, šelmy znovu vedou! Do vrtícího se puku plácl na modré čáře Michal Pavlů, jehož nástřel s kapkou štěstí tečoval před brankou stojící TOMÁŠ BROKEŠ tak, že Lukáš Sochůrek neměl šanci. Asistence: Petr Pilař, Tomáš Čechura.
     
    44:06
    Letňany pouze vyhazují puky. Domácím se nicméně daří do útočného pásma rychle vracet, avšak jejich kombinace postrádají patřičnou jiskru.
     
    43:17
    Lukáš Abraham tvrdě vystřelil od modré lajny. Brankář Letců měl odkrytý výhled a zasáhl pomocí svých betonů.
     
    42:29
    Petr Pilař vystřelil od modré čáry značně mimo klec, hosté tedy dostávají kotouč ven ze svého obranného pásma.
     
    42:08
    Vlci, kteří byli od druhé části jasně lepší, ale smolně přišli o vedení, se okamžitě snaží dostat zpátky do náskoku a obléhají Sochůrkovu bránu.
     
    41:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to je něco, Pražané se ubránili a hned vyrovnávají. Jakub Jelínek se musí pod maskou pořádně červenat, proklouzla mu totiž spíše propagační střela DOMINIKA BARBORY od pravého hrazení! Obrovská chyba gólmana, 3:3! Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    40:44
    Kamil Bříška přihrával Tomáši Mrkvičkovi nepřesně, domácí obránce se tedy musí vracet pro puk až do neutrální zóny.
     
    40:28
    Jablonečtí hokejisté pokračují v přesilové hře a okamžitě se usazují v útočném pásmu. Kotouč se nakonec dostal na hostující střídačku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:34.
     
    Prostřední perioda už nabídla obrovskou územní převahu Jablonce, Letci se prakticky nedostávali z vlastního defenzivního pásma. Nutno však uznat, že brání velmi dobře. Právě to je společně se spolehlivým Sochůrkem v kleci důvod, proč je pro ně skóre stále hratelné! Ještě není nic rozhodnuto.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:32
    Kamil Bříška si s Lukášem Tondrem znovu vyměňoval tradiční křižné přihrávky, jenže jedna z hokejek Letců do kombinace dobře sáhla a pokazila ji.
     
    39:21
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Vitouch – 2 min., sekání).
     
    38:43
    Jablonec opět svírá svého soka pod tlakem. O pásmo ale přišel a Tomáš Mrkvička se musel rychle vracet až před Jakuba Jelínka.
     
    38:11
    Nahození Tomáše Čechury dokázali hosté zblokovat. Už to vypadalo, že by mohli vyrazit do protiakce, nicméně ani teď se daleko nedostali.
     
    37:40
    Tomáš Brokeš si zpracoval pryž na levém kruhu a rychle pálil. Lukáš Sochůrek si místečko u bližší tyčky dobře hlídal a zapisuje do statistik další úspěšný zákrok.
     
    36:58
    Tomáš Nezbeda se vytočil zpoza klece do kladného úhlu. Ke své smůle musel střílet bekhendem a zamířil mimo prostor tří tyček.
     
    36:27
    Kamil Bříška v přečíslení našel Lukáše Tondra, který se místo střely snažil přihrávat zpátky. To nevyšlo, domácí nyní hráli příliš na krásu, což se fanouškům nelíbí.
     
    35:55
    Kamil Bříška vtrhl za modrou čáru a zkusil štěstí po ledě, Lukáš Sochůrek si betonem připisuje zákrok z kategorie jednodušších.
     
    35:48
    Hned po vyhraném vhazování dobře vystřelil Michal Pavlů. Brankář Letňan si pokus našel a spolehlivě ho ukryl ve výstroji.
     
    35:45
    Sbírka hostujících zakázaných uvolnění se rozrůstá o další kousek...
     
    35:24
    Letci se stále nemohou pořádně dostat do hry, v tuto chvíli se zmohli pouze na vyhození, které znamená icing.
     
    35:09
    Lukáš Tondr hledal křižnou přihrávkou Tomáše Plíhala, Jan Hanuš ovšem vleže dokázal kotouč zblokovat a umístit jej směrem pod Sochůrkovu lapačku.
     
    34:51
    Kotouč se odrazil na modrou lajnu příhodně proti hokejce Lukáše Abrahama, jehož okamžitou jedovku přizvedl spoluhráč až do ochranné sítě.
     
    33:59
    Adam Štěpánek slabou střelou od hrazení vytrhl Jakuba Jelínka ze spánku. Puk už znovu drží Severočeši.
     
    33:19
    Michal Pavlů byl jako první u kotouče za domácí klecí a rozehrává. Vlci se velice rychle přesunuli až před soupeřovu klec.
     
    32:30
    Čechura se musel pro přihrávku vracet do střední zóny. Rychle ale posílá kotouč zpět kupředu, Jablonec ve druhé části zcela dominuje.
     
    31:44
    Lukáš Abraham si sjel až na brankoviště, kde se mu povedlo jemně tečovat nahození spoluhráče. Sochůrek předvádí další důležitý zásah betonem!
     
    31:13
    Neskutečný zákrok Lukáše Sochůrka! Lukáš Tondr si nejprve přehazoval kotouč na bekhend, jenže před poloodkrytou klecí mu soupeř zabránil v zakončení. K dorážce se ovšem dostal Kamil Bříška, jehož vyloženou šanci dokázal maskovaný muž vleže zastavit!
     
    30:33
    Marek Frk se po pravé straně pohledně protáhl až do blízkosti brankoviště. Ještě se rozhodl hledat Tomáše Nezbedu, jenž z úhlu hrnul touš za beton, avšak do klece ho nedostal!
     
    29:45
    Patrik Maďar si na polovině hřiště dobře odmítl napadajícího soupeře, nahazuje do útočného pásma a Jablonec opět tlačí.
     
    29:17
    Michal Pavlů mohl mít na holi velkou šanci, ovšem zradilo ho zpracování a nakonec trefil pouze dobře blokujícího hráče Letců.
     
    28:51
    Jabloneckým hokejistům byl odpískán úmyslný ofsajd, což znamená, že se hra stěhuje až do jejich vlastního obranného pásma.
     
    28:12
    Střela Tomáše Plíhala byla sražena do vzduchu, Severočeši stále dotírají na Sochůrkovu pokladnici.
     
    27:42
    Ze souboje za bránou Sochůrka vyšli úspěšně Vlci. Ti si tak prodloužili nápor, jenže k puku se dostal Tomáš Schwamberger, jehož bekhend přistál až na zakázaném uvolnění.
     
    26:50
    Inkasovaný gól hosty viditelně znovu probral, z pobytu v útočném pásmu si ale v tento moment žádnou příležitost nevytěžili.
     
    26:04
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je to tady, domácí se dnes poprvé ujímají vedení. Kamil Bříška připravil napříč útočnou třetinou šanci LUKÁŠI TONDROVI, který čekal na levém kruhu a nekompromisní ranou nedal přesouvajícímu se Lukáši Sochůrkovi nárok! Asistence: Kamil Bříška, Tomáš Mrkvička.
     
    25:44
    Vypadá to, jako by Vlci hráli přesilovku. Je pouze otázkou času, kdy se jim podaří velkou převahu zužitkovat.
     
    25:33
    Lukáš Tondr si zpracoval puk na levém kruhu a rychle jej vyslal vstříc brance. Lukáš Sochůrek si svým zákrokem nebyl úplně jistý, avšak touš z něj nevypadl.
     
    24:50
    Šelmy krouží v útočném pásmu, nicméně váhají se střelbou a hosté se poměrně v klidu zvládají bránit. Jablonecká územní převaha pomalu roste.
     
    23:54
    To bylo pořádně těsné! Už se zdálo, že Michal Pavlů doklepne volný puk z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru, ovšem zřejmě trefil pouze tyčku. Tribuny se radovaly příliš brzy.
     
    23:30
    Patrik Maďar se po pravé straně probíjel kupředu, avšak poslední obránce Letňan ho při kličce zastavil. Jablonec pokračuje v tlaku.
     
    22:52
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Uhlíř – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mrkvička – 2 min., hrubost).
     
    22:27
    Snaha Kamila Bříšky byla mezi kruhy eliminována, jablonecká útočná hvězda tedy nedokázala svůj výpad zakončit ohrožením Lukáše Sochůrka.
     
    22:10
    Marek Frk zkusil štěstí z ostrého úhlu. Jakub Sochůrek v poklidu přerušuje hru.
     
    21:50
    Další akce už se Letcům nevydařila. Dopustili se totiž zakázaného uvolnění, po kterém se čeká na buly před jejich klecí.
     
    21:23
    Nahození Václava Berana od modré čáry bylo sraženo, Letňany posléze musejí vyklidit pozice v ofenzivní zóně.
     
    20:52
    Nyní už si na puk musel sáhnout Jakub Jelínek, nicméně nejednalo se o nic závažného. Čeká nás vhazování po jeho pravé ruce.
     
    20:19
    Opět se hraje. Kamil Bříška to hned zkoušel zpoza levého kruhu a Bartoloměj Uhlíř jeho střelu zblokoval mimo brankoviště.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:44.
     
    Úvodní dvacetiminutovka rozhodně nenudila. Padly totiž hned čtyři góly, které si mezi sebou oba týmy spravedlivě rozdělily. Herně to je zatím naprosto vyrovnané utkání, poslední Letci dokonce dvakrát vedli, avšak pokaždé o náskok rychle přišli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    Rána Tomáše Čechury od modré lajny se odrazila přímo proti domácí brance, ze které musel Jakub Jelínek rychle vystartovat, aby zamezil možnosti úniku.
     
    18:47
    Po jablonecké chybě v rozehrávce se kotouče chopil Bartoloměj Uhlíř, jehož nebezpečnou střelu obětavě zblokoval jeden z Vlků.
     
    18:18
    Tomáš Plíhal se krásně prokličkoval za útočnou modrou čáru. Ke smůle Jablonce se nepohodl se spoluhráči, Letci tedy obracejí hru na druhou stranu.
     
    17:24
    Domácí si vytvořili silný nápor, skóre mohlo být otočeno. Sochůrek se v brankovišti pořádně oháněl, vše nakonec ukončil právě on úspěšným zalehnutím puku.
     
    16:45
    Vlci právě vstřelili branku!
    Severočeši za malý okamžik srovnávají se soupeřem krok! Tomáš Mrkvička připravil ideální pozici pro LUKÁŠE TONDRA, jenž z pravého kruhu zamířil za bezmocně se natahujícího Lukáše Sochůrka. Asistence: Tomáš Mrkvička.
     
    16:17
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hosté podruhé zmrazili jablonecké tribuny a opět si berou na svoji stranu vedení! Michal Steinocher našel zpoza klece na levý kruh najíždějícího ADAMA ŠTĚPÁNKA, jehož nepříliš prudká, ale dokonale mířená střela bez přípravy, zapadla přímo ke vzdálenější tyčce. Asistence: Michal Steinocher, Tomáš Soukup.
     
    15:30
    David Vitouch se ještě v závěru početní převahy snažil sám nacpat před branku, ale ztratil kontrolu nad kotoučem a soupeř naposledy vyhazuje.
     
    14:53
    Letňany pronikly do útočného pásma na samé hraně postavení mimo hru, na což domácí příznivci nespokojeně reagují. Ovšem, nepískalo se.
     
    14:20
    Přesilovka se hostům zatím úplně nevede, Jablonečtí se dokáží pravidelně osvobozovat.
     
    13:39
    Z tlaku Severočechů paradoxně plyne jejich vyloučení. Lukáš Tondr (JBL) za soupeřovou brankou zbytečně hákoval a dostává dvě minuty.
     
    12:54
    Roman Švík si z pravého rohu kluziště najel až do palebné pozice. Střelu zblokoval jeden z hostujících beků, načež zasahuje Lukáš Sochůrek.
     
    12:21
    Letňany už jsou nějakou chvíli kompletní. Na ledě je to hned cítit a Václav Beran od modré čáry poslal dělovku jen těsně mimo klec.
     
    11:38
    David Vitouch uháněl ve vlastním oslabení sám na Jelínka! Brankář Jablonce ovšem zlikvidoval dnes už druhý samostatný únik, když včas uzavřel skulinu mezi nohama.
     
    11:22
    Jablonečtí svoji přesilovku trošku přehrávají. Mrkvička už mohl střílet, ale místo toho přihrál Lukáši Tondrovi, který už snahou na teč nikoho nenašel.
     
    10:47
    Nyní už se Pražané brání dobře a podruhé v krátkém časovém sledu posílají kotouč daleko do bezpečí.
     
    10:20
    Patrik Maďar měl na hokejce svůj druhý gól v utkání. Zpoza branky obdržel přesnou přihrávku mezi kruhy, avšak zblízka trefil pouze vyrážečku pozorného Lukáše Sochůrka!
     
    09:59
    Je tu první přesilová hra Jablonce. Jaroslav Chlouba (LET) totiž míří na trestnou lavici za podrážení.
     
    09:25
    Pražané se rychle snaží zareagovat se usadili se v pásmu. Domácí vyhazují za cenu zakázaného uvolnění, bude se vhazovat před Jakubem Jelínkem.
     
    08:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec poměrně rychle vyrovnává! Po rychlém přechodu do útočného pásma nabil Tomáš Brokeš mezi kruhy volnému PATRIKU MAĎAROVI, jehož okamžitá střela prosvištěla po ledě mezi betony Tomáše Sochůrka až do brány. Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    08:14
    Kamil Bříška se dostal s pukem na holi až do rohu kluziště, odkud už jej v obležení protihráčů nedokázal odehrát. Hosté obracejí hru.
     
    07:56
    Lukáš Sochůrek v klidu chytil střelu z velké dálky. Ještě za ním dojížděl Kamil Bříška, nicméně gólmana tím nezaskočil.
     
    07:20
    Před domácí klecí to znovu poněkud hořelo. Nyní už Severočeši mohou zkusit rozehrát, avšak jejich cesta skončila už ve středním pásmu.
     
    06:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla krásná akce, díky které se Pražané dostávají do překvapivého vedení! TOMÁŠ SCHWAMBERGER si z jabloneckých obránců udělal tréninkové kužele, dostal se až před Jakuba Jelínka a chladnokrevně ho prostřelil. Pěkný hokejový moment, 0:1! Asistence: Jaroslav Chlouba, Tomáš Fabiánek.
     
    05:43
    Úvod utkání se nese ve znamení jablonecké aktivity, kterou se snaží soupeř otupovat prostřednictvím vyhazovaných puků tak akorát, aby se nepískal icing.
     
    04:55
    Lukáš Abraham si počkal na mladého Pejchala a tvrdým hitem ho poslal na zem. Útočník Letňan statečně vstává a hned se zapojuje do hry.
     
    04:18
    Adam Štěpánek ve středu pole přihrál pouze na domácí hokejky. Jelínek poté musel čelit dalšímu útoku a nepříjemné teči Barbory, proti které zasáhl betonem.
     
    03:47
    Severočeši si vytvořili další zajímavý nápor. Václav Beran si tedy nekomplikoval situaci a poslal kotouč až na zakázané uvolnění.
     
    02:57
    Před Lukášem Sochůrkem se po dorážce natahoval Tomáš Mrkvička, avšak strážce pražské svatyně opět obstál a podržel své barvy.
     
    02:22
    Kamil Bříška si trošku povytáhl Sochůrka z klece. Posléze posílal touš na brankoviště, kde dobře zapracovali hostující obránci.
     
    01:49
    Hosté operovali v útočném pásmu. Jakub Jelínek si poradil se střelou z ostrého úhlu, aby zanedlouho přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    00:56
    Hned vzápětí významně zahrozili také Letci! Tomáš Schwamberger se objevil za zády všech. Na Jakuba Jelínka to zkusil bekhendovým blafákem, brankář domácích situaci zvládl.
     
    00:42
    Jablonec do zápasu vlétl a už mohl vést. Kamil Bříška přihrál na levé křídlo Tomáši Plíhalovi, který pěknou střelou zápěstím zacinkal na tyčku!
     
    00:12
    Na úvodním vhazování získali kotouč domácího hokejisté. Ti se pomocí nahození okamžitě vydávají do ofenzivy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Letňany dnes přijely pouze se třemi obránci, bude to pro ně rozhodně fyzicky náročné. Bojovat budou v modrých dresech, Vlci oblékli bílou barvu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).

    HC Letci Letňany: Sochůrek (Hamalčík) – Gebell, Uhlíř, Beran (C) – Štěpánek, Fabiánek, Hanuš, Steinocher, Soukup (A), Barbora, Chlouba, Schwamberger, Vobořil, Vitouch, Pejchal, Valdhans..
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž nám nabídne první povánoční zápas. Ten se odehraje na severu Čech a favorit v něm bude zřejmý.

    HC Vlci Jablonec zažívají skvělou sezónu. V tabulce skupiny Střed se totiž nacházejí na prvním místě, a to zejména díky domácím zápasům. Ze dvanácti totiž ztratili pouze dva! Zajímavé je, že jako jediný celek v soutěži ještě nezaznamenali ani jednu remízu po základní hrací době. V posledním utkání přivítali před svými fanoušky Řisuty. Zápas to byl poněkud nervózní na ledě i na tribunách, avšak Severočeši si nakonec našli trošku komplikovanou cestu k vítězství. Předvedou dnes lepší výkon?

    HC Letci Letňany ve stejné skupině trčí naopak na nejnižší příčce, za 24 zápasů totiž nasbírali pouhých 17 bodů a od předposledního Dvora Králové je dělí propastná ztráta. Přesto se dá jejich forma označit za dobrou, z předchozích šesti soubojů totiž polovinu vyhráli! Vyplenili například bílinský led, a to brutálním poměrem 9:1. Proti Jablonci se ovšem Pražanům vůbec nedaří. Od postupu do druhé ligy s ním ještě nedokázali bodovat a navíc ve vzájemných setkáních inkasují průměrně šest gólů na zápas. Dočkáme se velkého překvapení?

    To se začneme dozvídat od pátečních 18 hodin, kdy bude na jabloneckém zimním stadionu vhozeno úvodní buly. Buďte u toho s námi!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 9. Maďar (Brokeš), 17. L.Tondr (Mrkvička), 27. L.Tondr (Bříška, Mrkvička), 45. Brokeš (Pilař, Čechura), 57. L.Tondr (TS) – 7. Schwamberger (Chlouba, Fabiánek), 17. Štěpánek (Steinocher, Soukup), 42. Barbora (Chlouba)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Hrstka) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů, Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Švík, Nezbeda, Frk, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    HC Letci Letňany: Sochůrek (Hamalčík) – Gebell, Uhlíř, Beran (C) – Štěpánek, Fabiánek, Hanuš, Steinocher, Soukup (A), Barbora, Chlouba, Schwamberger, Vobořil, Vitouch, Pejchal, Valdhans.

    Diváci: 456
    bahis siteleri