Magnitogorsk – Kuopio 0:1 (po pr.) | Team Canada – Norimberk 6:2 (kon.)
konec
Team Canada
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
Norimberk Ice Tigers
Pátek 28.12.2018, 20:15 • Vaillant Arena, Davos (kapacita: 6 300) • Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:50
    Kanaďané jedno oslabení ustáli, hned vzápětí ale budou hrát další. Patrick Wiercioch se provinil podrážením. Komerční přestávka.
     
    46:23
    Norimberk si zahraje početní výhodu, Kyle Quincey při bránění trefil obličej jednoho z protihráčů.
     
    39:50
    Moore se dostal do dvou slibných příležitostí, v obou ale dokázal Jenike zasáhnout. Kanada si však zahraje přesilovku, Milan Jurčina ve středním pásmu sekl jednoho z protihráčů.
     
    26:25
    Kanada si zahraje přesilovku, Martin Ness byl vyloučen za nedovolené bránění.
     
    21:38
    Kanaďané se dostali do útočného pásma, jejich akci musel nedovoleným způsobem zastavit Oliver Mebus. Přesilovka pro Kanadu.
     
    19:56
    Norimberk si v závěru první periody a na začátku té druhé zahraje další přesilovku. Chris DiDomenico se provinil nedovoleným bráněním.
     
    17:34
    Uvidíme přesilovku Norimberka. Za hákování Segala ve středním pásmu je vyloučen Emmerton.
     
    11:32
    Hráč Norimberka s číslem 8 Shawn Lalonde vyhodil puk z vlastního obranného pásma do hlediště a dává první přesilovku reprezentaci Kanady.
     
    05:58
    Kanaďané nezvládli vystřídat v souladu s pravidly a jejich hráčská lavice bude potrestána menším trestem. Hra se stěhuje před Fucaleho, první přesilovka utkání tak bude na straně Norimberka.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 3. Fabbro (D. Moore), 25. Winnik (Wiercioch, T. Mitchell), 32. Ebbett (D'Agostini, DiDomenico), 34. Dalpe (Winnik), 38. Knelsen (Lapierre, D. Moore), 43. Fabbro (Lapierre) – 21. Reimer (Pföderl, Dupuis), 58. Mieszkowski (Ch. Brown, Jurcina)


    Team Canada: Fucale (Coreau) – Fabbro, Quincey, Després, Noreau (A), Bieksa, Wiercioch, Curran – Ebbett (C), D'Agostini, DiDomenico – Conrad, D. Moore (A), Lapierre – T. Mitchell, Cracknell, Winnik – Dalpe, Boychuk, Emmerton – Knelsen.
    Norimberk Ice Tigers: Jenike (Treutle) – Lalonde, Mebus, Festerling, Aronson, Newton, Gilbert, Jurcina, Bender – Ch. Brown, Acton, Mieszkowski – Buck, Bast, Lerg – Segal (A), Ness, Dupuis (A) – Reimer (C), Weiss, Pföderl.

    Rozhodčí: Watson (CAN), Wiegand – Progin, Wüst (všichni SUI)
    bahis siteleri