Havlíčkův Brod – Slavia 3:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:4 (1:0, 1:1, 1:3 - 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 28.12.2018, 11:30 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    64:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají brejk k rozhodující brance! V situaci tři na jednoho se ukázala havlíčkobrodská družina, když Marek Kopic naservíroval puk na LIBORA ŠVECE! Útočník Bruslařů měl lehkou úlohu, když trefil odkrytou klec! Asistence: Marek Kopic a Jiří Hromádka.
     
    59:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané opět otáčejí vývoj utkání. Ke kotouči se na modré dostal TOMÁŠ MAREČEK, který ho z první vypálil na Krále! Maskovaný muž Havlíčkova Brodu měl zakrytý výhled, tak jej reflexivně vyrazil vyrážečkou. K radosti hostů se touš dostala přes Krále, a ten nemohl nic dělat! Asistence: David Kižlin a Jakub Janča.
     
    53:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ve dvojnásobném oslabení vyrovnávají! MAREK KOPIC jel sám proti Němečkovi. Havlíčkobrodský forvard byl sice tísněn na poslední chvíli, ale střelou k levé tyči byl úspěšný! Asistence: Dan Fiala.
     
    48:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané otáčejí vývoj utkání na svoji stranu! Lukáš Křenek nahrál před první tyč na MATĚJE HASILA, který vjel mezi obránce! Útočník Slavie střelou z první nedal přesouvajícímu se Králi žádnou šanci! Asistence: Lukáš Křenek.
     
    42:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané hned v úvodu třetí části vyrovnávají! Střela od modré se odrazila od zadního mantinelu příhodně na hůl LUKÁŠE KŘENKA! Útočník Slavie vystřelil do horního rohu, když se brankář Král nestihl včas vrátit ke své štangli! Asistence: Šimon Slavíček a Matěj Hasil.
     
    25:17
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané trestají chybu v rozehrávce a dostávají se na rozdíl jedné branky! Hromádka chtěl nahrát na modrou čáru, ale puk vypíchl ROBIN VŠETEČKA! Útočník Slavie uspěl střelou na vyrážečku i přesto, že mu jeden z domácích hráčů skočil pod brusle! Asistence: Adam Klatt.
     
    20:38
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou po ubránění oslabení do dvoubrankového vedení! JIŘÍ HROMÁDKA přečetl přihrávku a jel sám na brankáře. Domácí útočník byl sice stíhán svým pronásledovatelem, ale i tak stihl zakončit. Michala Pittra překonal střelou mezi betony! Asistence: Štěpán Dudycha a Richard Cachnín.
     
    12:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do vedení a otevírají, tak gólový účet zápasu. Před Pittrem se nacházelo klubko hráčů a volný kotouč shrábl MAREK TECL, který ho dostal do sítě! Asistence: Tomáš Kohout a Jiří Marek.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 13. Tecl (Kohout, Marek), 21. Hromádka (Dudycha, Cachnín), 54. Kopic (D. Fiala), 65. Švec (Kopic, Hromádka) – 26. Všetečka (Klatt), 43. Křenek (Slavíček, Hasil), 49. Hasil (Křenek), 60. Mareček (Kižlin, Janča)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (32. Král) – Dudycha, Dvořák, Pejchal, Kerber, Krejčí, Horák – Kulhánek, Hromádka, Švec – Kohout, Cachnín (C), Tecl (A) – Vaňous, Kopic, D. Fiala – Košťál, P. Vacík, Pártl – Petržilka, Marek
    HC Slavia Praha: Pittr (41. Němeček) – Holý (A), Macek (A), Čapka, Mareček, Bureš, Z. Fiala, Klatt, Srdínko – Turek, Altrichter, Všetečka (C), Kižin, Petrák, Janča, Křenek, Slavíček, Hasil, Labuzík, Jágr, Havrda

    Rozhodčí: Jan Kubát – Jaroslav Žák, Vít Stehlík
    bahis siteleri