Finsko – Česko 4:3 (kon.)
konec
Finsko
4:3 (3:0, 0:3, 1:0)
Česko
Sobota 29.12.2018, 15:30 • Sportzentrum Zuchwil • Turnaj pěti (U18)
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:45:12)
     
    Utkání je u konce. Nakonec se ve třetí třetině střelecky prosadili Finové a dostali se znovu do vedení. Češi nic nevzdávali a snažili se o vyrovnání, k tomu jim ale nepomohla ani závěrečná powerplay. Měli ideální příležitost v sedmapadesáté minutě, kdy jel trestné střílení Radek Mužík, ale Taponena nepřekonal. Nicméně rozhodně se nemusí český tým do osmnácti let stydět za svůj výkon, ba právě naopak. Češi podali zodpovědný výkon a nebyli daleko od úspěchu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Osm vteřin před koncem třetí periody se znovu vhazuje před Taponenem, nyní po jeho levé ruce.
     
    59:32
    Finové se stále nemohou vymanit ze zámku českého celku, který neustále hrozí před Taponenem, leč zatím marně a bez gólového efektu.
     
    59:16
    Ještě čtyřiačtyřicet vteřin mají čeští mladíci šanci srovnat stav utkání. Vhazuje se v pásmu finského celku, konkrétně po pravé ruce Taponena.
     
    58:55
    A hned zakombinovali před finskou klecí, ovšem obrana Finů dokázala zakročit a nedovolila tak, aby se Češi dostali do šance, která by mohla znamenat vyrovnání stavu skóre.
     
    58:40
    Česká branka je prázdná, český výběr to tedy zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:40
    Oddechový čas si bere lavička českého týmu.
     
    58:13
    Český tým své oslabení ubránil a nyní je už v plném počtu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:30
    Z mezikruží pálil obránce Kalle Loponen a jeho pokus kryje Lukáš Pařík. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    56:59
    Češi dobře napadali střední pásmo a nedovolili Finům dostat se před jejich branku. Poté odpálili puk až před branku Finů, kterou hájí Roope Taponen.
    56:32 Neproměněné trestné střílení Radka Mužíka
     
    56:32
    Radek Mužík si sjel před Taponena, v jeho těsné blízkosti ho však nepřekonal. Nájezd tak neproměňuje a není tedy vyrovnáno. Byla to velká příležitost dostat se zpět do hry.
     
    56:32
    Vyloučení v týmu Finsko (Antti Tuomisto – trestné střílení, nedovolené bránění).
     
    56:32
    Češi se dostali v oslabení do šance a došlo k faulu, sudí pro ně nařizuje trestné střílení!
     
    56:13
    Nyní ale budou pykat za faul čeští hráči a to je voda na mlýn pro Finy, kteří se vynasnaží navýšit své vedení a pojistit ho.
     
    56:13
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Bernovský – 2 min., hákování).
     
    55:20
    Finsko je v plném počtu. Čechům se tak nepovedlo přesilovku využít a naopak hosté ji ubránili a udělali důležitý krok k ubránění těsného výsledku.
     
    54:42
    Až nyní získali Finové puk a osvobozují se. Vyhazují ho až před Paříkovu branku a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    53:52
    Jan Myšák číhal v prostoru mezi kruhy, kde se poté po zisku puku dostal ke střele z otočky. Jeho bekhendový pokus šel však mimo tři tyče.
     
    53:40
    Šance pro český tým, který má k dispozici přesilovou hru při vyloučení Loponena. Podaří se svěřencům Aloise Hadamczika srovnat stav utkání?
     
    53:20
    Vyloučení v týmu Finsko (Kalle Loponen – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:39
    Agilní Češi zakombinovali před finskou klecí, konkrétně znovu Ondřej Pšenička, jenže jeho pokus z prostoru mezi kruhy zastavila pozorná finská obrana.
     
    52:03
    Další útok Finů, nakonec však soupeř českého týmu nedokázal vystřelit na Paříkovu branku a do rychlé akce na druhé straně tak míří zase čeští hráči.
     
    51:31
    Další obléhání branky Finů a Taponen se musel opět zaskvět. Po střele Jonáše Peterky předvedl efektní semafor a po něm pak hru zase přerušil.
     
    51:11
    Češi tak opět musí dohánět jednobrankové manko. Nicméně proti finskému týmu hrají velmi dobře, nyní vystrašil svou střelou z levého kruhu Ondřej Pšenička Taponena, jenž chytá puk do lapačky.
    50:07 Roni HIRVONEN - 4:3
     
    50:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už ale Češi inkasují rozdílovou branku, o kterou se postaral RONI HIRVONEN, jenž zužitkoval přihrávku Kaspera Puutia – 4:3. Finové tak opět strhávají vedení na svou stranu. Asistence: Kasper Puutio a Matias Mäntykivi.
     
    49:39
    Následně pak se do další akce dostal soupeř Česka, který si vynutil další zákrok Paříka a přerušení hry. Vhazuje se po pravé ruce českého brankáře.
     
    49:17
    Češi se poté dostali k puku a hned ho vyvezli pryč z obranného pásma. Nedovolili tak finskému týmu ohrozit Paříkovu branku.
     
    49:06
    Další zastavení hry po dalším zákroku Lukáše Paříka. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:52
    Iivary Räsänen teď vypálil od modré čáry a v brance českého výběru čaroval Lukáš Pařík, který dalším zákrokem podržel národní tým. Spoluhráči mu za to v přerušené hře poděkovali.
     
    47:57
    Svěřenci Aloise Hadamczika podávají velmi sympatický výkon, nevypustí žádný souboj a bojují o každý centimetr ledu. Finům jsou tak velmi důstojným soupeřem.
     
    46:52
    Kasper Puutio dostal nahrávku na pravý kruh, poté okamžitě švihl do střely, která byla zastavena obranou českého celku. Skóre se tak nemění ani na finské straně.
     
    46:29
    Nyní se na modré čáře napřáhl Topi Niemelä, jeho projektil šel až před Lukáše Paříka, který si připisuje další zákrok a hra je znovu přerušena.
     
    46:05
    Roope Taponen se musel opět činit ve svém brankovišti a zastavil další českou střelu. Ta skončila jen na jeho levém betonu.
     
    45:30
    Po krátkém pobytu Finů v českém pásmu se k puku opět dostali Češi a zamířili před finskou branku. Jenže jejich střela šla jen vedle Taponenovy branky.
     
    45:00
    Před finskou brankou to zase vřelo. Taponen musel přerušit hru po jedovce Jana Myšáka. Litvínovský útočník tak nebyl daleko od vedoucí branky.
     
    44:25
    Další pokus českého týmu, který je znovu hodně aktivní a prahne po otočení skóre, které je zatím stále nerozhodné.
     
    43:35
    Z pravé strany to zkusil z otočky Mikko Petman, jeho nepříjemnou střelu zastavil pozorný Lukáš Pařík. Ten poté poslal rozehrávkou kotouč do středního pásma.
     
    43:20
    Ofsajd Čechů a hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    42:30
    Další výpad Finů před branku českého týmu. Tam byl však připraven Lukáš Pařík a střelu Aaltonena zneškodnil.
     
    42:17
    Češi se bleskově museli přesunout zpět do obranného pásma. Finové se dostávali do rychlého brejku, nakonec to pro český výběr dobře dopadlo.
     
    42:00
    Finsko je v plném počtu.
     
    41:20
    Z levého kruhu se napřáhl Jonáš Peterek, ale také jeho střela ztroskotala na Roopem Taponenovi. Ten v krátkém sledu po sobě znovu zastavuje hru.
     
    40:59
    Češi dohrávají už klasickou přesilovou hru, nyní střílel Daniel Poizl, jeho pokus však Taponen zastavil a následně také přerušil hru.
     
    40:22
    Finové jsou ve čtyřech.
     
    40:10
    Po vhazování ve třetí třetině šli Finové ve třech směrem k české brance, ale ke střele se nedostali.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá část je minulostí. V ní jsme viděli také tři branky a všechny do finské sítě. To znamená, že český výběr smazal tříbrankovou ztrátu a dokázal srovnat. Navíc budou Češi v úvodu třetí části hry hrát přesilovku pět na tři. Rozhodně nás tak čeká ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 17:05.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Finsko (Aarne Intonen – 2 min., sekání).
     
    39:45
    Ještě střela Jana Myšáka v těsné blízkosti Taponena, který jeho pokus chytá. Už se tak zřejmě nic nestane.
     
    39:21
    Češi se uhnízdili v pásmu Finů, ale po jejich střele se k puku dostal soupeř a vyhodil ho až před branku Lukáše Paříka.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:24
    A pro Finy může být hůře. Češi v závěru druhé třetiny mají k dispozici přesilovou hru a mohou tak otočit stav utkání ve svůj prospěch.
     
    38:22
    Vyloučení v týmu Finsko (Mikko Petman – 2 min., pozdní dohrání).
    37:17 Martin Hugo Haš - 3:3
     
    37:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno jest! Češi si za svou aktivitu ve druhé třetině dokázali vybojovat vyrovnávací branku a hra je tak pro oba týmy nyní otevřená. MARTIN HUGO HAŠ se svou střelou nemýlil a také Taponen loví potřetí puk ze své sítě – 3:3. Bez asistence.
     
    36:28
    Další střela Finů zamířila na branku Čechů. Lapačku však měl připravenou a střelu Intonena chytil.
     
    35:47
    Na druhé straně se do střely kousek od modré čáry opřel Radek Mužík, ale včas sklapl své betony Roope Taponen a podržel tak finský národní tým.
     
    35:11
    Za brankou českého týmu došlo na souboj o kotouč, který vyhráli Finové a hned se dostali do zakončení před Lukášem Paříkem. Ten však znovu kryje finskou střelu.
     
    34:33
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    34:19
    Jaromír Pytlík se prosmýkl mezi dvěma obránci a dostal se na pravý kruh. Jeho pokus si však cestu mezi tři tyče nenašel.
     
    34:00
    A další nepříjemnou střelu musel zastavovat Pařík. Tomu pomohla i obrana Česka, která následně pak posílá kotouč do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    33:30
    Z pravého kruhu pálil Leevi Aaltonen, jeho pokus Lukáš Pařík srazil do bezpečí. Nicméně Finové stále obléhají jeho branku.
     
    32:55
    Finové se při hře ve čtyřech hráčích na obou stranách dostali před branku českého týmu, ale Lukáše Paříka neohrozili.
     
    32:33
    Vyloučení v týmu Finsko (Kalle Loponen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Česko (Radek Mužík – 2 min., hrubost).
     
    31:47
    Ondřej Volráb si sjel do prostoru mezi kruhy a z otočky vystrašil Taponena, který jeho pokus pohotově chytil. Následně pak ale Češi získali puk a drží se stále před Taponenovou klecí.
     
    31:01
    Na druhé straně si museli dávat pozor obránci Česka, kteří museli zastavit rychlou akci soupeře. Ten tak Paříka neohrozil.
     
    30:32
    Adam Najman tak dvěma brankami vrátil český výběr zpět do hry a má zaděláno na hattrick. Znovu jsou čeští hráči v pásmu Finů, kde kombinují.
    29:54 Adam NAJMAN - 3:2
     
    29:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se Finům dostávají na dostřel jediné branky. Dobře sehráli kombinaci před Taponenem a Mužík poté poslal puk volnému ADAMU NAJMANOVI, jenž pohotově posílá puk za Taponenova záda – 3:2. Asistence: Radek Mužík.
     
    29:21
    Leevi Aaltonen vyslal tradičně z levého kruhu střelu švihem a proti němu efektním semaforem zasáhl Lukáš Pařík. Ten poté nechal přerušit hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    28:54
    Finsko je v plném počtu.
     
    28:39
    Češi ještě dohrávají klasickou početní výhodu. Ovšem Finové se dostali na kotouč a hned ho vyhodili až před Paříka.
    27:52 Adam NAJMAN - 3:1
     
    27:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo a český tým využívá dvojnásobnou početní výhodu. ADAM NAJMAN byl důrazný u finského brankoviště a poté překonává Taponena. Ten tak přišel o čisté konto a český výběr je tak dost možná zpátky ve hře – 3:1. Asistence: Michal Teplý.
     
    27:25
    Zatím stále operují před finskou brankou, kde však jejich střely končí na Taponenovi. Nicméně stále drží útočnou třetinu.
     
    27:00
    Češi mají výhodu dvojnásobné přesilové hry a už kombinují před Taponenem. Podaří se jim snížit nepříznivý stav?
     
    26:54
    Vyloučení v týmu Finsko (Santeri Hatakka – 2 min., hákování).
     
    26:20
    Češi tak mají výhodu další přesilové hry. Zatím se však do útočného pásma nedostali a Finové hned puk vyhazují před českou branku.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu Finsko (Leevi Aaltonen – 2 min., sekání).
     
    26:06
    Ofsajd českého týmu a hra se stěhuje do středního pásma. Navíc došlo k faulu Finů a bude se i vylučovat.
     
    24:55
    Jan Myšák se pokoušel o chvilku později o to samé, leč také neúspěšně. Češi tak znovu ztrácejí puk a musejí se vracet zpátky do obrany.
     
    24:09
    Jonáš Peterek se dostal do prostoru mezi kruhy, tam dostal přihrávku a poté vystřelil, bylo to jen do betonů finského brankáře Taponena.
     
    24:03
    Český tým je v plném počtu.
     
    23:13
    Finové neudrželi puk v útočném pásmu a poté se český celek opět osvobozuje vyhozením kotouče až před Taponena.
     
    22:52
    Další osvobození českého týmu a ten tak šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    22:07
    Leevi Aaltonen si sjel na levý kruh a okamžitě pálil na českou branku. Pařík však zasáhl betonem a odražený puk pak obrana vyhodila před finskou branku.
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Česko (Jakub Žůrek – 2 min., držení).
     
    21:31
    Češi ještě zůstali v útočné třetině, jejich snaha o korekci skóre však byla marná. Finové získali kotouč a hned s ním míří do rychlé akce na druhé straně.
     
    21:17
    Finsko je v plném počtu.
     
    21:04
    To se mu sice napoprvé nepovedlo, podruhé už ano. Finové se oslabují.
     
    20:05
    Češi dohrávají svou přesilovou hru a už jsou v pásmu Finů. Chvilku zde pobyli, ovšem k puku se nakonec dostal obránce Räsänen a snažil se ho vyhodit.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. V ní jsme viděli tři branky a o všechny se postarali Finové, kteří si vypracovali tříbrankový náskok. Češi tak musejí dohánět své manko a pokusí se ve druhé části o korekci skóre. Uvidíme, zda se jim podaří dostat se finskému celku na dostřel jediné branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Další česká přesilovka. Národní tým se už uhnízdil v útočném pásmu a snaží se o první branku v utkání.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Finsko (Roope Taponen – 2 min., nedovolené bránění). Trest odpyká Kalle Loponen.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:34
    Finové se ubránili a jsou už v plném počtu.
     
    18:12
    Nyní čeští mladíci dlouho operovali před brankou Finska, ale opět to nevedlo ke střele, která by Taponena nějak ohrozila.
     
    17:27
    Nyní se to povedlo a přesilovková akce českého týmu měla oči. Michal Teplý střílel z pravého kruhu a jeho pokus musel zastavit Taponen.
     
    16:48
    Češi mají možnost snížit náskok Finů v přesilové hře. Zatím se jim však nepodařilo dostat se do útočné třetiny. Finové jsou na puku a šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    16:34
    Vyloučení v týmu Finsko (Santeri Hatakka – 2 min., držení).
     
    15:36
    Češi se pokusili najít rychlou odpověď na další inkasovanou branku, ovšem finská obrana stála proti a hned na to soupeře českého celku šel do další nebezpečné akce na druhé straně.
    15:00 Veeti MIETINEN - 3:0
     
    15:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A hned z další akce zahrozili Finové, kteří si berou už tříbrankový náskok. VEETI MIETINEN v samostatné akci dokázal prostřelit Lukáše Paříka a ten tak loví puk ze své sítě dnes už potřetí – 3:0. Bez asistence.
     
    14:24
    Jiří Suhrada zavezl puk do útočného pásma, poté ho poslal najíždějícímu spoluhráči, který se ale nedokázal prosadit před Taponenem.
     
    14:06
    Vhazuje se ve středním pásmu blíže české brance. Fini se totiž dopustili postavení mimo hru a tato situace čárovým sudím neunikla.
     
    13:46
    Češi nahodili puk před finskou branku, ten dojel Ondřej Pšenička, jeho následný pokus se však mezi tři tyče nevešel.
     
    13:24
    Český tým je v plném počtu.
     
    13:06
    Další vyhození kotouče až před finskou branku, Češi už toto oslabení zřejmě zvládnou.
     
    12:31
    Vhazovalo se po pravici Paříka a kotouč získali znovu Fini. Ti se už roztáhli před jeho brankou, kde kombinují. Zatím se ale obrana Česka dobře brání.
     
    12:15
    Nyní už jsou Finové zpět v pásmu českého výběru a kombinují před Paříkovou brankou.
     
    11:42
    Češi se dokázali poprvé ubránit a vyhodili puk až před finskou branku. Jejich soupeř se tak musel vracet zpátky do obranného pásma.
     
    11:24
    Vyloučení v týmu Česko (Jan Bernovský – 2 min., krosček).
     
    11:00
    Radek Kučeřík se napřahoval na modré čáře, jeho přízemní pokus tečoval před Taponenem jeden z útočníků českého týmu a brankář Finska se zase vyznamenal.
     
    10:04
    Leevi Aaltonen zamíchal kotoučem před brankou Lukáše Paříka, ten nastavil svůj pravý beton a vyrazil kotouč do bezpečí. Svým zákrokem podržel český tým.
     
    09:20
    Češi vyhráli buly v útočené třetině, po jejich nepřesném pokusu se k puku dostali zase hráči Finska a míří do akce na druhé straně.
     
    08:28
    A také Finové hrají v klasickém počtu hráčů. U puku jsou Češi a rozvíjejí tlak před brankou soupeře.
     
    08:18
    Češi jsou kompletní.
     
    07:58
    Aatu Räty si sjel do mezikruží, klepl si o přihrávku a tu dostal. Jeho následný pokus zaplul jen do lapačky Lukáše Paříka.
     
    07:25
    Ale ani oni nic před Paříkem nevymysleli a rychle hráči v bíločervených dresech míří před finskou klec.
     
    06:42
    Jonáš Peterek zakládal akci podél levého mantinelu, dostal se do útočného pásma, kde však svou přihrávkou spoluhráče nenašel. Finové tak míří do akce.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu Finsko (Antti Tuomisto – 2 min., držení).
     
    06:28
    Češi se v oslabení dostali do útoku a zahrozili před brankou Taponena a vykoledovali si faul soupeře. Hra se tedy srovná a bude se hrát čtyři na čtyři.
     
    06:18
    Vyloučení v týmu Česko (Daniel Poizl – 2 min., sekání).
     
    05:41
    Čeští hráči zakombinovali před klecí Finska, tam byl však připravený Taponen a zlikvidoval střelu Adama Najmana.
    04:05 Aku RÄTY - 2:0
     
    04:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A hned na to přichází druhá branka v české síti. Tentokráte se blýskl pohotovou střelou AKU RÄTY – 2:0. Češi tak musejí dohánět už dvoubrankové manko. Asistence: Aatu Räty.
    03:46 Leevi AALTONEN - 1:0
     
    03:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se ujímají vedení. Po pěkně sehrané kombinaci se k odraženému puku kus před českou brankou dostal LEEVI AALTONEN a prostřelil tak českého brankáře Lukáše Paříka – 1:0. Bez asistence.
     
    02:54
    Jan Myšák dostal nabito do prostoru mezi kruhy, jeho pokus švihem se zastavil na finské obraně a do další útočné akce tak míří soupeř českého výběru.
     
    02:14
    Znovu se českému týmu nepovedlo pobýt déle v útočné třetině a zase tak ztrácí kotouč. Ten mají na holích zase rychlí Finové a míří s ním do útočné akce.
     
    01:35
    Hned na to se do rychlé akce před finskou klecí dostali čeští mladíci, ovšem jejich střela na Taponena se neujala. Brankář Finů pak posílá puk mezi své spoluhráče.
     
    01:21
    Nyní přichází další přerušení hry. Finové se vystavili ofsajdové pasti a hra se tak stěhuje do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    01:02
    Ovšem česká obrana zapracovala velmi dobře a hned zastavila nebezpečnou střelu Aaltonena, jenž střílel z pravého kruhu.
     
    00:17
    Češi se hned vrhli do útoku po vhazování ve středním pásmu, ale příliš dlouho se tam nezdrželi. Finové tak bleskově otáčejí hru na druhou stranu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před samotným utkáním zazní hymny obou zemí. Jako první uslyšíme českou hymnu, po ní hned tu finskou.
     
    Úvodní sestavy:

    Finsko: Taponen (Blomqvist) – Hatakka, Tuomisto, Loponen, Räsänen (C), Puutio, Lehtinen, Niemelä – Aaltonen (A), Pärssinen (A), Simontaival – Miettinen, Räty Aku, Räty Aatu – Intonen, Petman, Tieksola – Mäntikivi, Myllalä, Hakanen – Hirvonen

    Česko: Pařík (Škorpík) – Has, Kučeřík, Suhrada, Poizl, Tureček, Mlčák, Žůrek, Volráb – Teplý (A), Najman, Mužík (C) – Beránek, Peterek, Myšák – Pytlík (A), Pšenička, Rychlovský – Raška, Bernovský, Křemen

    Rozhodčí: Fluri, Hungerbühler – Bachelut, Nater (všichni Švýcarsko).
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Finové nejprve vyhráli 11:0 nad Slovenskem a poté zdolali 6:3 i Švýcary. Češi naproti tomu porazili Slováky 5:1, Svýcary 5:2 a v pátek smetli Němce 7:1. Finský celek tak má ještě jeden zápas k dobru, v nedělní poledne je čekají Němci. Pokud by Češi dnes dosáhli jakéhokoli vítězství, Turnaj pěti by vyhráli. To je velká motivace a dnes, i když to proti Finsku bude těžké, se o to pokusí.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje. Česká osmnáctka odehraje v Zuchwilu své poslední utkání. Bude jí čekat nejtěžší zkouška, utká se totiž s nejsilnějším soupeřem na turnaji, s Finskem. Tímto jste k přenosu srdečně zváni a přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Aaltonen, 5. Aku Räty (Aatu Räty), 15. Mietinen, 51. Hirvonen (Puutio, Mäntykivi) – 28. Najman (Teplý), 30. Najman (Mužík), 38. Haš


    Finsko: Taponen (Blomqvist) – Hatakka, Tuomisto, Loponen, Räsänen (C), Puutio, Lehtinen, Niemelä – Aaltonen (A), Pärssinen (A), Simontaival – Miettinen, Räty Aku, Räty Aatu – Intonen, Petman, Tieksola – Mäntikivi, Myllalä, Hakanen – Hirvonen
    Česko: Pařík (Škorpík) – Has, Kučeřík, Suhrada, Poizl, Tureček, Mlčák, Žůrek, Volráb – Teplý (A), Najman, Mužík (C) – Beránek, Peterek, Myšák – Pytlík (A), Pšenička, Rychlovský – Raška, Bernovský, Křemen

    Rozhodčí: Fluri, Hungerbühler – Bachelut, Nater (všichni Švýcarsko)
    bahis siteleri