Magnitogorsk – Norimberk 1:3 (kon.) | Davos – Třinec 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Norimberk Ice Tigers
Sobota 29.12.2018, 15:10 • Vaillant Arena, Davos (kapacita: 6 300) • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:44
    Pakarinen byl v předbrankovém prostoru poslán k ledu Taylorem Aronsonem, Magnitogorsk má k dispozici minutu a sedm vteřin dlouhou přesilovku pěti proti třem!
     
    55:51
    Dane Fox komplikuje situaci svým kolegům. Dostal trest na dvě minuty + osobní desetiminutový trest za vražení na hrazení. Přesilovka pro Metallurg.
     
    50:12
    Juri Platonov ve vlastním pásmu sekl jednoho z protihráčů, Norimberk si zahraje přesilovku.
     
    37:14
    Sotva Norimberk ubránil jedno oslabení, dostává se do dalšího. Marcus Weber se provinil držením.
     
    35:07
    Metallurg otočil hru na druhou stranu kluziště, tři střelecké pokusy ale úspěšné nebyly. Magnitogorsk nicméně bude hrát další přesilovku, za vysokou hůl je na trestnou poslán Oliver Mebus.
     
    32:06
    Norimberští si nepohlídali počet hráčů na ledové ploše a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Mike Mieszkowski, Magnitogorsk si po komerční přestávce zahraje přesilovou hru.
     
    24:59
    Také Norimberk si zahraje v dvojnásobné výhodě! Nikolaj Kuljomin ve snaze získat kotouč hákoval jednoho z protihráčů. Patnáct vteřin 5 na 3.
     
    23:12
    Norimberk si zahraje první přesilovku, Magnitogorsk totiž hrál v šesti. Trest pro hráčkou lavici odpyká Pavel Varfolomejev.
     
    19:29
    Přesilovka Magnitogorsku bude dvojnásobná! Za hru vysokou holí si jde na dvě minuty odpočinout Brandon Segal. Do konce periody bude ruský tým hrát v pěti proti třem.
     
    18:32
    Signalizovaná výhoda nakonec končí po minutě a půl, Treutle ale ani jednou nemusel zasahovat. V následujících dvou minutách si ale užije dostatek práce, za vysokou hůl je totiž na trestnou lavici poslán Daniel Weiss.
     
    09:41
    Matt Ellison dostal přihrávku za hostující defenzívu, v zakončení mu ale hákováním zabránil Brandon Segal. První přesilovka pro Magnitogorsk.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 22. N. Kuljomin (Varfolomejev) – 5. Reimer (Weiss), 27. Buck, 29. Pföderl (Reimer)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (29. Nečistovskij) – Matuškin, Zajcev, Rylov, J. Birjukov, V. Vasiljev, Vereščagin (A), Igošev – N. Kuljomin (C), Ellison, Varfolomejev – Dorofejev, Rasmussen (A), Pakarinen – Ljubimov, Čibisov, Bulíř – Několenko, J. Platonov, Djukarev – Jazkov.
    Norimberk Ice Tigers: Treutle (Jenike) – Gilbert (A), Weber, Festerling, Aronson, Lalonde, Mebus, Jurcina, Bender – Buck, Bast, Bassen – Reimer (C), Weiss, Pföderl – Ch. Brown, Acton, Mieszkowski – Segal (A), Lerg, Fox.

    Rozhodčí: Stricker, Wiegand – Castelli, Fuchs (všichni SUI)
    bahis siteleri