Magnitogorsk – Norimberk 1:3 (kon.) | Davos – Třinec 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Norimberk Ice Tigers
Sobota 29.12.2018, 15:10 • Vaillant Arena, Davos (kapacita: 6 300) • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:53
    Metallurg hraje v šesti proti třem! Norimberk ale mohl definitivně rozhodnout, Mebus ale přes celé hřiště trefil pravou tyč ruské branky!
     
    56:44
    Pakarinen byl v předbrankovém prostoru poslán k ledu Taylorem Aronsonem, Magnitogorsk má k dispozici minutu a sedm vteřin dlouhou přesilovku pěti proti třem!
     
    55:51
    Dane Fox komplikuje situaci svým kolegům. Dostal trest na dvě minuty + osobní desetiminutový trest za vražení na hrazení. Přesilovka pro Metallurg.
     
    54:53
    Ice Tigers mohli přidat čtvrtou branku, Chris Brown ale v předbrankovém prostoru nedokázal přesně usměrnit pas Mieszkowského. Nečistovskij vytáhl parádní zákrok betonem!
     
    50:12
    Juri Platonov ve vlastním pásmu sekl jednoho z protihráčů, Norimberk si zahraje přesilovku.
     
    37:14
    Sotva Norimberk ubránil jedno oslabení, dostává se do dalšího. Marcus Weber se provinil držením.
     
    35:07
    Metallurg otočil hru na druhou stranu kluziště, tři střelecké pokusy ale úspěšné nebyly. Magnitogorsk nicméně bude hrát další přesilovku, za vysokou hůl je na trestnou poslán Oliver Mebus.
     
    32:06
    Norimberští si nepohlídali počet hráčů na ledové ploše a hráli v šesti. Trest pro hráčskou lavici odpyká Mike Mieszkowski, Magnitogorsk si po komerční přestávce zahraje přesilovou hru.
     
    30:46
    Obrovská šance Metallurgu! Dennis Rasmussen v předbrankovém prostoru perfektním pasem ke střele vyzval Iiro Pakarinena, jeho ránu z první ale skvělým zákrokem vyrazil brankář Treutle!
     
    28:28
    Střídání v týmu Metallurg Magnitogorsk: ze hřiště odchází Arťom Zagidulin, přichází Pavel Nečistovskij.
    28:28 Leonhard PFÖDERL - 1:3
     
    28:28
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Magnitogorsku se nepovedla kombinace v útočném pásmu, Ice Tigers pak po rychlé protiakci skórují a vyhánějí brankáře Zagidulina na střídačku! LEONHARD PFÖDERL využil přihrávku Patricka Reimera a z první uklidil kotouč za přesunujícího se Zagidulina! Asistence: Patrick Reimer.
    26:29 Brandon BUCK - 1:2
     
    26:29
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Ice Tigers využívají přesilovku a znovu jdou do vedení! Kotouč se pohyboval z jedné strany útočného pásma na druhou, ke střele z levého kruhu pro vhazování se na konci akce odhodlal BRANDON BUCK, jeho pokus si do vlastní sítě nešťastně srazil Birjukov! Bez asistence.
     
    24:59
    Také Norimberk si zahraje v dvojnásobné výhodě! Nikolaj Kuljomin ve snaze získat kotouč hákoval jednoho z protihráčů. Patnáct vteřin 5 na 3.
     
    23:12
    Norimberk si zahraje první přesilovku, Magnitogorsk totiž hrál v šesti. Trest pro hráčkou lavici odpyká Pavel Varfolomejev.
    21:04 Nikolaj KULJOMIN - 1:1
     
    21:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Klasickou výhodu už Magnitogorsk využívá, skóre je srovnané! Ruští hráči drželi kotouč v útočném pásmu, od zadního hrazení pak Pavel Varfolomejev přesně našel nehlídaného NIKOLAJE KULJOMINA, který z první vymetl pavučinky v horním růžku Treutleho branky! Asistence: Pavel Varfolomejev.
     
    19:29
    Přesilovka Magnitogorsku bude dvojnásobná! Za hru vysokou holí si jde na dvě minuty odpočinout Brandon Segal. Do konce periody bude ruský tým hrát v pěti proti třem.
     
    18:32
    Signalizovaná výhoda nakonec končí po minutě a půl, Treutle ale ani jednou nemusel zasahovat. V následujících dvou minutách si ale užije dostatek práce, za vysokou hůl je totiž na trestnou lavici poslán Daniel Weiss.
     
    11:24
    Norimberští mohli dvakrát udeřit ve vlastním oslabení! Chris Brown a Will Acton se dvakrát ocitli sami před Zagidulinem, oběma ale v rozhodujícím okamžiku utekl kotouč z hole!
     
    09:41
    Matt Ellison dostal přihrávku za hostující defenzívu, v zakončení mu ale hákováním zabránil Brandon Segal. První přesilovka pro Magnitogorsk.
     
    09:02
    Vladislav Djukarev si pohrál s kotoučem v útočné třetině, natlačil se do prostoru mezi kruhy, svou svižnou ránu ale následně poslal jen do horní tyče norimberské branky!
    04:06 Patrick REIMER - 0:1
     
    04:06
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Ice Tigers korunují úvodní aktivitu vedoucí brankou utkání! Magnitogorsk se v podstatě jen bránil na vlastní polovině a čekal, co předvede německý celek. Ten nakonec v útočném pásmu sehrál rychlou a přesnou akci, kdy Daniel Weiss od zadního mantinelu našel nehlídaného PATRICKA REIMERA, který z první poslal kotouč do ruské branky! Asistence: Daniel Weiss.
     
    02:34
    První větší šance utkání! Brandon Segal dostal průnikový pas za obranu Magnitogorsku, norimberskému útočníkovi ale před Zagidulinem utekl kotouč, Segal se proto zmohl jen pro jednoduché bekhendové zakončení.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 22. N. Kuljomin (Varfolomejev) – 5. Reimer (Weiss), 27. Buck, 29. Pföderl (Reimer)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (29. Nečistovskij) – Matuškin, Zajcev, Rylov, J. Birjukov, V. Vasiljev, Vereščagin (A), Igošev – N. Kuljomin (C), Ellison, Varfolomejev – Dorofejev, Rasmussen (A), Pakarinen – Ljubimov, Čibisov, Bulíř – Několenko, J. Platonov, Djukarev – Jazkov.
    Norimberk Ice Tigers: Treutle (Jenike) – Gilbert (A), Weber, Festerling, Aronson, Lalonde, Mebus, Jurcina, Bender – Buck, Bast, Bassen – Reimer (C), Weiss, Pföderl – Ch. Brown, Acton, Mieszkowski – Segal (A), Lerg, Fox.

    Rozhodčí: Stricker, Wiegand – Castelli, Fuchs (všichni SUI)
    bahis siteleri