Magnitogorsk – Norimberk 1:3 (kon.) | Davos – Třinec 3:1 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
Norimberk Ice Tigers
Sobota 29.12.2018, 15:10 • Vaillant Arena, Davos (kapacita: 6 300) • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:28 Leonhard PFÖDERL - 1:3
     
    28:28
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Magnitogorsku se nepovedla kombinace v útočném pásmu, Ice Tigers pak po rychlé protiakci skórují a vyhánějí brankáře Zagidulina na střídačku! LEONHARD PFÖDERL využil přihrávku Patricka Reimera a z první uklidil kotouč za přesunujícího se Zagidulina! Asistence: Patrick Reimer.
    26:29 Brandon BUCK - 1:2
     
    26:29
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Ice Tigers využívají přesilovku a znovu jdou do vedení! Kotouč se pohyboval z jedné strany útočného pásma na druhou, ke střele z levého kruhu pro vhazování se na konci akce odhodlal BRANDON BUCK, jeho pokus si do vlastní sítě nešťastně srazil Birjukov! Bez asistence.
    21:04 Nikolaj KULJOMIN - 1:1
     
    21:04
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Klasickou výhodu už Magnitogorsk využívá, skóre je srovnané! Ruští hráči drželi kotouč v útočném pásmu, od zadního hrazení pak Pavel Varfolomejev přesně našel nehlídaného NIKOLAJE KULJOMINA, který z první vymetl pavučinky v horním růžku Treutleho branky! Asistence: Pavel Varfolomejev.
    04:06 Patrick REIMER - 0:1
     
    04:06
    Norimberk právě vstřelil branku!
    Ice Tigers korunují úvodní aktivitu vedoucí brankou utkání! Magnitogorsk se v podstatě jen bránil na vlastní polovině a čekal, co předvede německý celek. Ten nakonec v útočném pásmu sehrál rychlou a přesnou akci, kdy Daniel Weiss od zadního mantinelu našel nehlídaného PATRICKA REIMERA, který z první poslal kotouč do ruské branky! Asistence: Daniel Weiss.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 22. N. Kuljomin (Varfolomejev) – 5. Reimer (Weiss), 27. Buck, 29. Pföderl (Reimer)


    Metallurg Magnitogorsk: Zagidulin (29. Nečistovskij) – Matuškin, Zajcev, Rylov, J. Birjukov, V. Vasiljev, Vereščagin (A), Igošev – N. Kuljomin (C), Ellison, Varfolomejev – Dorofejev, Rasmussen (A), Pakarinen – Ljubimov, Čibisov, Bulíř – Několenko, J. Platonov, Djukarev – Jazkov.
    Norimberk Ice Tigers: Treutle (Jenike) – Gilbert (A), Weber, Festerling, Aronson, Lalonde, Mebus, Jurcina, Bender – Buck, Bast, Bassen – Reimer (C), Weiss, Pföderl – Ch. Brown, Acton, Mieszkowski – Segal (A), Lerg, Fox.

    Rozhodčí: Stricker, Wiegand – Castelli, Fuchs (všichni SUI)
    bahis siteleri