Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
po prodl.
HC Motor České Budějovice
3:4 (1:1, 0:0, 2:2 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 04.01.2019, 18:15DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Bonusový bod tedy nakonec připadl Vsetínským! Z dnešního programu na druhé ledové ploše v Budvar aréně je to vše, děkuji za pozornost! (20:17:46)
     
    Konec zápasu.
     
    60:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Prodloužení netrvalo vůbec dlouho, máme rozhodnuto! Daniel Klímek vyslal do útoku LUKÁŠE JINDRU, který najížděl k brance z levého křídla a nakonec střelou na vzdálenější tyč rozvlnil síťku za Svobodovými zády! Asistence: Daniel Klímek.
     
    60:13
    Pavel Novák viděl najetého Jakuba Čížka, proti přihrávce ale vyjel jeden ze vsetínských hráčů, který domácímu útočníkovi v případné střele a vlastně celé akci zabránil.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Hráči obou mužstev už jsou ve třech na každé straně připraveni k vhazování. Prodloužení tedy může začít.
     
    Máme za sebou vyrovnanou partii, která zřejmě zaslouženě dospěla až do prodloužení, ve kterém se rozhodne, kdo si dnes odnese bonusový bodík.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:11
    Už to vypadalo, že Martin Lašák kotouč na modré čáře nestihne. Stihl. Pak také vypálil. Jeho pokus musel zabrnkat na nervy domácích příznivců, nakonec puk ale končí jen za brankou, když se odráží od mantinelu.
     
    58:11
    Lukáš Frydrych se vrátil na ledovou plochu a rovnou se zapojil do útočné činnosti svého týmu.
     
    57:56
    Tomáš Hubata to měl k brance daleko, přesto vypálil. I jeho dělovka měla solidní razanci, nicméně na branku neletěla, skončila jen v rohu ledové plochy.
     
    57:35
    Ondřej Vaculík stál zády k brance, přičemž dostal přihrávku. Otočit se a případně zakončit ale nestihl. Vrátil se k němu totiž jeden ze vsetínských beků, který ho do zakončení nepustil.
     
    56:53
    Jakub Novák dostal kotouč na modrou čáru, kde měl prostor ke střele. Toho také využil. Jeho dělovka nebyla vůbec zlá, nicméně Sachr ji viděl a vyrážečkou stihl zasáhnout.
     
    56:11
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frydrych – 2 min., držení hole).
     
    55:49
    Lukáš Jindra si najel na levý kruh, kam dostal přihrávku. Jeho pokus byl velmi svižný, ovšem zastavil se jen o plexisklo za brankou. Vsetínští pak pokračují ve svém útočném náporu.
     
    54:35
    Jan Vašenka předvedl krásnou individuální akci! Obhodil si obránce a dostal se sám před branku, v rychlosti ale zakončit nedokázal. Přesto jeho akce zaváněla gólem!
     
    54:05
    Vsetínští hráči se pokusili vniknout do pásma, ovšem nyní je zastavil čárový sudí, který odpískal postavení mimo hru.
     
    53:16
    Václav Prospal dostal přihrávku na modrou čáru, odkud vyslal zajímavý pokus ze zápěstí. Prospalův projektil ale nakonec skončil jen těsně mimo pravou tyč ze Sachrova pohledu.
     
    52:07
    Aleši Řezáčovi už se nyní podařilo procpat až do zakončení. Najížděl si z levého křídla a zkusil zacílit k bližší tyči. Sachr proti jeho pokusu včas zaklekl a střelu udržel bezpečně ve výstroji.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 14. Vaculík (Schwartz), 47. Vávra (Silný), 48. Čížek (Novák) – 4. Klímek (Lukačka), 42. Lukačka (Vašenka), 50. Frydrych (Ondračka), 61. Jindra (Klímek)


    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Vávra, Hubata, Remta, Svach, J. Novák, Prospal – Vaculík, Řezáč, Š. Masopust, Hracholski, M. Masopust, Pouzar, Ryba, Schwartz, P. Novák, Čížek, Silný
    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Lašák, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený – Jindra, Klímek, Vrána, Veselý, Pospíšil, Lukačka, Krupa, Vašenka, Petriska, Frimel, Frydrych, Zemánek

    Rozhodčí: Horáček – Jindra, Kubíček
    ocianews.com