Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0 - N 0:1)
Mountfield HK
Pátek 04.01.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    S konstatováním, že Chomutov se v tabulce přehnal přes Hradec, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (19:35:31)
     
    Konec zápasu.
    60:27 Petr POPPEL - 3:1
     
    60:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bod navíc berou hráči Mountfieldu, kteří využili podklouznutí Denise Zemana. Za brankou se puku tak zmocnil Tadeáš Pinkas, jenž přihrávkou přes brankoviště našel mezi kruhy spoluhráče. PETR POPPEL zamířil do horní části branky, čímž nedal Richardu Běhulovi šanci. Asistence: Tadeáš Pinkas.
     
    Začala nadstavba.
     
    Po šedesáti minutách se z vítězství radují Chomutovští, kteří třemi zásahy zničili východočeský Mountfield a znovu ho přeskakují v tabulce. Za malou chvíli už začíná nadstavba, který z celků získá bod navíc?
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jakub Naar – 2 min., podrážení).
     
    58:48
    Richard Běhula dál živý šanci na čisté konto! Mezi obránce si drze najel Tadeáš Pinkas, který ač atakován, jednou ruku zakončil. Ovšem jeho pokus po ledě domácí brankář chytá.
     
    57:56
    Zatímco spoluhráči jeli střídat, Dominik Šedivý pokračoval v překonání modré čáry. Ovšem z levého vrcholu kruhu vyslal jen nepřesnou střelu.
     
    57:00
    Kryštof Ouřada předvedl u mantinelu rychlé nohy, díky nimž se dostal až za beka. Jeho přihrávku před branku ale nezpracoval Michal Gut, tady by se jednalo o další loženku Pirátů.
     
    55:49
    Mezi kruhy si najel střelec z povolání Petr Chlán, jenž ve výborné pozici selhal. Jeho zakončení totiž zamířilo těsně nad branku Denise Vacka.
     
    55:35
    Vojtěch Síla si najel na levé straně na přihrávku od spoluhráče a mířil mezi ruku a tělo brankáře. Domácí gólman mezeru rychle utěsnil a připisuje si další zákrok.
     
    54:22
    Nahození z od červené čáry vyrazil Richard Běhula před sebe, kam dojel Tomáš Janoušek. Jeho následnou dorážku zablokoval jeden z obránců Chomutova.
     
    53:29
    Dlouhou dobu se nepřerušovalo, i když v rohu kluziště zůstal ležet Josef Koláček. K chomutovské naději už běží lékařská pomoc, po chvilce se hráč sám zvedl a odjel v předklonu na střídačku.
     
    52:58
    Nepřesný pokus od modré čáry vyslal Martin Pěnčík, Chomutovští byli chvíli zavřeni pásmu, přesto obstáli.
     
    52:18
    Přihrávka Mountfieldu mířila na modrou čáru, kde těžký puk nezpracoval obránce. Hra se tak přesunula až za branku Hradce Králové.
     
    51:06
    Rychlými kroky se přes obránce dostal Michal Gut, jenž ještě přihrával na Matyáše Svobodu. Toho černá guma trefila do brusle a odrazila se do betonu východočeského gólmana.
     
    49:42
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Jan Jušta, jenž puk namířil do domácího brankáře. Tomu v zákroku překážel clonící útočník, přesto Richard Běhula se puku zmocnil
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Vaněk (Prokop, Pech), 33. Gut (M. Svoboda, Ouřada), 44. Ouřada (Gut, M. Svoboda) – 61. Poppel (Pinkas)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Dospěl, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    Mountfield HK: Vacek (Dvořák) – Muška, Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík, Kynčl – Šedivý, Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Jušta, Lang, Janda, Šedivý, Marha, Poppel.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org