Plzeň – Mountfield HK 4:0 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:4 (kon.)
K. Vary – Sparta 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:5 (kon.)
Liberec – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
HC VERVA Litvínov
Pátek 18.01.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:34 Lukáš KAŠPAR - 2:3
     
    43:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté jdou podruhé v zápase do vedení! Filip Helt objel bránu a přihrál na kruh pro vhazování LUKÁŠI KAŠPAROVI, jenž parádní ranou k bližší tyči překonal Romana Willa. Asistence: Filip Helt.
    22:34 Jakub PETRUŽÁLEK - 2:2
     
    22:34
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Roman Graborenko poslal puk do skrumáže před bránou, kde se nejlépe zorientoval JAKUB PETRUŽÁLEK, jenž z bezprostřední blízkosti prostřelil domácího gólmana. Bez asistence.
    15:25 Tyler REDENBACH - 2:1
     
    15:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí otáčí skóre! Michal Birner našel svým pasem od modré před bránu sjíždějícího TYLERA REDENBACHA, který svou tečí sice Januse nepřekonal, jenže kotouč se k němu odrazil zpět a dorážka už byla úspěšná! Asistence: Michal Birner, Marek Zachar.
    13:00 Matěj STŘÍTESKÝ - 1:1
     
    13:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! MATĚJ STŘÍTESKÝ si na modré několikrát vyměnil puk s Martinem Ševcem a poté poslal kotouč směrem na bránu. Jaroslav Janus sice neměl zakrytý výhled, střela Stříteského mu ale propadla do sítě. Asistence: Martin Ševc.
    02:41 Josef JÍCHA - 0:1
     
    02:41
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Do vedení jde ale překvapivě Litvínov! František Lukeš využil zmatků v rozehrávce domácích, zmocnil se puku a přihrál jej JOSEFU JÍCHOVI, jenž z pravého kruhu pro vhazování zamířil přesně do horního rohu! Asistence: František Lukeš.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 13. Stříteský (Ševc), 16. Redenbach (Birner, M. Zachar) – 3. Jícha (F. Lukeš), 23. Petružálek, 44. Kašpar (Helt)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, T. Hanousek, Šmíd (A), Doherty, Ševc, Maier – Lenc, L. Hudáček, Birner – Valský, Filippi, M. Kvapil – Ordoš, P. Jelínek (C), L. Krenželok – M. Zachar, Redenbach, J. Vlach.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Piché, Suchánek, Baránek, L. Doudera – Válek (A), V. Hübl, F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Helt (A) – Petružálek, M. Hanzl (C), Trávníček – Jícha, M. Havelka, Jurčík.

    Rozhodčí: Lacina, Pražák – Kajínek, Zavřel
    bahis siteleri