Jokerit – Kazaň 2:3 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 0:1 (kon.) | Spartak Moskva – Čerepovec 4:3 (kon.)
Viťaz – N.Novgorod 0:6 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Středa 23.01.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:58 Pekka JORMAKKA - 2:3
     
    40:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí hned na úvod třetí části díky přesilovce snižují. PEKKA JORMAKKA na první pokus Podjapolskijho ještě nepřekonal, ale dostal se k dorážce a s trochou štěstěny zamířil na vzdálenější tyč, kde bylo volné místo.
    Asistence: Kristian Vesalainen.
    33:31 Alexej POTAPOV - 1:3
     
    33:31
    Kazaň vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš. Domácí fatálně chybovali v rozehrávce, kotouč jim vypíchl ALEXEJ POTAPOV, který se dostal do samostatného nájezdu a zamířil do volného místa soupeřovy svatyně.
    Bez asistence.
    19:46 Anton LANDER - 1:2
     
    19:46
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté ještě před odchodem do kabin dokonávají obrat. Sekáčova rána od modré se odrazila od zadního mantinelu před bránu, ke kotouči dojel ANTON LANDER, který nebyl zrovna ve výhodné palebné pozici, přesto se mu povedlo dostat puk do brány, Podjapolskij se už nestačil včas přesunout.
    Asistence: Jiří Sekáč a Albert Jarullin.
    19:33 Stanislav GALIJEV - 1:1
     
    19:33
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tento gól si Zapolski za rámeček rozhodně nedá. STANISLAV GALIJEV spíš jen tak nahodil puk od pravého rohu, vypadalo to, že Zapolski jej v klidu schová mezi betony, avšak neposlušný touš mezi nimi projel a dostal se až za brankovou čáru. Teď musí být domácí gólman červený až za ušima.
    Asistence: Paul Postma.
    13:49 Nicklas JENSEN - 1:0
     
    13:49
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Teď už je to gól zcela regulérní NICKLAS JENSEN nachytal hostujícího gólmana střelou mezi betony, tomu se povedlo kotouč pouze tlumit, čisté svědomí mít určitě nebude.
    Asistence: Sakari Manninen a Steve Moses.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 14. Nicklas Jensen (Manninen, Moses), 41. Jormakka (Vesalainen) – 20. Galijev (Postma), 20. Lander (Sekáč, Jarullin), 34. A. Potapov


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Ratilainen (A)) – Lepistö (A), Lööv, A. Grant, Kivistö, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Stollery (A) – O'Neill, Norman, Jormakka – Nicklas Jensen, Manninen, Moses – Vesalainen, Regin, Platt – Anttila, Niemi, Pihlström.
    Ak Bars Kazaň: Podjapolskij (Šaryčenkov) – Judin, Postma, Markov (C), Jarullin, Abrosimov, Batyršin – Azevedo (A), Lander, Sekáč – Galijev, Osnovin, M. Gluchov – A. Potapov (A), An. Popov, Lukojanov – Klinkhammer, Malychin, Tkačov.

    Rozhodčí: A. Ravodin, A. Sojn – J. Ivanov, A. Černyšev

    Diváci: 9543
    bahis siteleri