Plzeň – Liberec 4:3 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 2:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 1:3 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 4:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:3 (1:0, 0:3, 0:0 - N 0:1)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 24.01.2019, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    61:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Do pásma si najel PETR CHLÁN, domácí obrana mu moc nekladla odpor, a tak z mezikruží rozvlnil síť v pravé části Maškovy branky. Asistence: Michal Gut, Kryštof Ouřada.
     
    59:06
    Mladá Boleslav hraje šest na pět, domácí trenéři odvolali brankáře.
     
    56:14
    Piráti vyhodili puk mimo hrací plochu, což znamená dvě trestné minuty. Na lavici sedí Jakub Šuráň (CHM).
     
    54:17
    Diváci byli svědky samostatného nájezdy Kryštofa Ouřady, kterého si boleslavská obrana nepohlídala a jel sám na bránu. Jenže Ouřada téměř nic nevymyslel a brankáře nepřekvapil. Nasměroval puk mezi betony, jenže to David Mašek čekal a včas je sklapl.
     
    53:29
    Domácí měli velký tlak. Od modré vyslal dobrou střelu David Jirásek, následně Bruslaři z několika možných stran doráželi, ale Chomutov podržel brankář Dominik Pavlát.
     
    51:37
    Oddechový čas pro domácí.
     
    51:37
    Další faul. Dvě minuty za hrubost dostal Vít Seeman (CHM).
     
    48:49
    David Jirásek dal málem gól. Vystřelil z levého kruhu a jednu chvíli už se mohlo zdát, že puk projde mezi Pavlátovými betony, chomutovský brankář ho ale na poslední chvíli stihl zastavit.
     
    41:58
    Za držení byl na dvě minuty vykázán Jakub Šuráň (CHM).
     
    39:33
    Piráti právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka. Chomutovští si vyměnili několik přihrávek a z kruhu se trefil KRYŠTOF OUŘADA. Asistence: Denis Zeman, Eric Mežnar.
     
    37:49
    Znovu se vylučuje. Dvě minuty za vysokou hůl dostal Jan Grim (MBL).
     
    33:48
    Dvouminutový trest za sekání dostal Josef Koláček (CHM). Hostující kapitán proti tomu sice protestuje, jenže hlavní rozhodčí Smitka žádnou diskuzi nepřipustil.
     
    27:59
    Utkání sleduje 70 diváků.
     
    23:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná souhra Pirátů. Ti vyhráli vhazování, puk se dostal na hokejku Svobody, který vystřelil, přičemž přes stínící hráče gólman nemohl nic vidět. Puk však ještě mezi tři tyče dokázal tečovat PETR CHLÁN. Asistence: Matyáš Svoboda, Stanislav Vrhel.
     
    23:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se po rychlé souhře dostali přímo před gólmana, odkud jej z blízké vzdálenosti prostřelil JOSEF KOLÁČEK. Asistence: Kryštof Ouřada, Peter Lobodowski.
     
    16:59
    Při slibném zakončení byl Jan Grim faulován, za sekání dostal menší trest Vít Seeman (CHM).
     
    14:43
    Do ŠKOENERGO Arény dorazili další dva zdravotníci z Klaudiánovy nemocnice, zraněný Dominik Vaněk (CHM) je právě nakládán do sanitky a bude pravděpodobně hospitalizován v nemocnici.
     
    14:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Dominika Pavláta, který vyjel z brány a toho využil JAN ZÁVORA, který dostrkal kotouč během skrumáže za brankovou čáru. Asistence: David Sýkora, Jan Grim.
     
    03:13
    Pětiminutový trest plus do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku dostal Andrej Moravčík (MBL). Trest za něj na trestné lavici odsedí petr Šíma. Chomutovský Dominik Vaněk je očividně vážně zraněný, zdravotní sestra s domácím kustodem jej s obtížemi dotáhli na lůžko do ošetřovny, zdá se, že bude muset být převezen do nemocnice.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 15. Závora (Sýkora, Grim) – 24. Koláček (Ouřada, Lobodowski), 24. Chlán (Svoboda, Vrhel), 40. Ouřada (Zeman, Mežnar), 62. Chlán (Gut, Ouřada)


    BK Mladá Boleslav: Mašek (Kmec) – Klikorka, Sýkora, Dotter, Jirásek, Hovorka, Rudolph, Procházka – Schulz, Závora, Simon, Dlask, Moucha, Foerster (A), V. Houška, Grim (C), Vasilev, Moravčík, Šíma
    Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seeman, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Chlán (A), Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada (C), Gut

    Rozhodčí: Smitka – Bosák, Axman

    Diváci: 70
    bahis siteleri