N.Novgorod – Nižněkamsk 2:3 (po pr.) | Soči – Jaroslavl 3:4 (kon.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Neděle 03.02.2019, 15:00 • Nagorny Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:32 Marat CHAJRULLIN - 2:3
     
    60:32
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Prodloužení nakonec trvalo jen 32 sekund, když MARAT CHAJRULIN operoval s pukem u pravé tyče Brusta. S prvním zakončením neuspěl, napodruhé už šťastně od zad kanadského gólmana dostal kotouč do sítě.
    59:22 Andy MIELE - 2:2
     
    59:22
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Denis Paršin se dostal na levém kruhu ke kotouči a vystřelil. Kotouč na branku Ježova neprošel, protože byl zblokován. Poté se k němu opět dostal Paršin, ale také val těl před sebou nepropálil. To se povedlo až ANDY MIELEMU, který se napřáhl a Ježov nemohl zasáhnout, protože přes něj přepadl spoluhráč.
    48:54 Joonas NÄTTINEN - 1:2
     
    48:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Dvě sekundy před navrácením Calofa na led využívají hosté kratičkou přesilovou hru a dostávají se do vedení. JOONAS NÄTTINEN si nabruslil mezi kruhy a neomylně posla puk kousek nad pravý beton Brusta, který byl bez šance.
    36:47 Pavel PORJADIN - 1:1
     
    36:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    A začínáme od znova! Chisamutdinov se za brankou dostal ke kotouči a kolem pravé strany si vyjel před branku. Zkusil zakončit, neúspěšně. Puk se k němu ale opět odrazil a prošel až k levé tyči na PAVLA PORJADINA, který jej zvedl nad marně se natahujícího Barryho Brusta. Asistence: Arsen Chisamutdinov.
    32:59 Michail ORLOV - 1:0
     
    32:59
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým jde do vedení a konečně je zlomen bezbrankový stav. Po prknech se puk dostal na modrou pro MICHAILA ORLOVA, který zkusil vystřelit a puk prošel až do sítě Ježova. Ten měl těžkou pozici, protože se dalo čekat, že kotouč může jít i na teč pro Galuzina, číhajícího před brankou. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 33. Orlov, 60. Miele – 37. Porjadin (Chisamutdinov), 49. Jo. Nättinen, 61. Chajrullin


    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (Molkov) – Orlov, Barancev, Holm, Nazarevič, Aljajev, Volčenkov, Rodionyčev – Paršin, Galuzin, Žafjarov – Varnakov, Miele, Calof – Sabolič, D. Sjomin, Šenfeld – Urakov, Makarenko, Verjajev – Smolin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: I. Ježov (Korotajev) – D. Musin, Šaripzjanov, Polášek, Bryncev, Volgin, Timašov, Ogurcov – Porjadin, Nestrašil, Chisamutdinov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Bikmullin – E. Galimov, P. Kulikov, Chajrullin – Podšendjalov, Padakin, Šiksatdarov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Gamalej, Kislov – Ponamarenko, Černyšev
    bahis siteleri