Vladivostok – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Kunlun – Barys 2:3 (0:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 4:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 7:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 3:5 (kon.)
Soči – HC Slovan 2:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 22.02.2019, 10:00 • Fetisov Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Admiralem Vladivostok a Amurem Chabarovsk. Duel startuje v 10 hodin.
     
    Dnes budeme společně sledovat souboj o předposlední pozici Východní konference. Oba týmy totiž čeká poslední vystoupení v letošním ročníku Kontinentální hokejové ligy a oba týmy mají na svém kontě čtyřicet devět bodů. V lepší formě jde do dnešního střetnutí Chabarovsk, který vyhrál posledních pět zápasů. Naposledy na svém ledě přehrál 2:0 Barys Astana. To Vladivostok po sérii třech vítězných utkání prohrál na ledě čínského Kunlunu.
     
    Vzájemné zápasy

    28. 1. 2019 Vladivostok – Chabarovsk 0:7
    10. 1. 2019 Vladivostok – Chabarovsk 3:1
    14. 9. 2018 Chabarovsk – Vladivostok 0:2
    12. 9. 2018 Chabarovsk – Vladivostok 3:1
     
    Češi a Slováci

    V dresu Admiralu působí dvojice Vojtěch Polák a Karel Kubát. Barvy Amuru pak hájí Jakub Langhamer, Marek Hrbas, Michal Jordán, Jan Kolář a Tomáš Zohorna.
     
    Úvodní sestavy:

    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – Kozlovskij, Miščenko, S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, J. Petrov, V. Butuzov – Konnov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, V. Polák, Koňkov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Zajcev.

    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Kamalov, Jordán, Aťušov, J. Kolář, Hrbas, Korjagin – Rasskazov, T. Zohorna, Fajzullin – Pjanov, Ruděnkov, Gorškov – Dědunov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Železkov, A. Lazarev, Golubev.

    Rozhodčí: Bukin, Cyplakov – Lazarev, Ivanov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Vladivostok bude hrát v modrém, zatímco Amur oblékne bílou sadu dresů.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Chabarovsk se poté ihned vydal do útočného pásma, ale Ivan Miščenko obral v souboji u mantinelu soupeře o puk.
     
    00:35
    Jurij Petrov dojel dlouhou přihrávku na modrou čáru, prosmýkl se mezi kruhy a zakončil. Jeden z obránců se mu položil pod nohy a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    01:06
    Konstantin Glazačev dostal zajímavou přihrávku do útočného pásma. Domácí hokejista ihned zakončil, ale střelou z ostrého úhlu Langhamera neohrozil.
     
    01:28
    Po dalším souboji ve středním pásmu vyletěl kotouč mezi diváky. Rozhodčí nařizují vhazování ve středním pásmu.
     
    02:15
    Ivan Miščenko si nabruslil na parádní přihrávku mezi obránce hostujícího celku, jenže kotouč mu utekl daleko od těla a domácí hráč už nestačil zakončit.
     
    02:37
    Další útok Vladivostoku zastavuje postavení mimo hru. Jeden z hráčů v modrém dresu byl příliš rychlý a projel do ofsajdu.
     
    03:10
    Michal Jordán se stáhl za vlastní branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Nikdo v modrém dresu Admiralu rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    03:27
    Igor Ruděnkov dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, bleskově si přehodil kotouč na forhend, ale Krasotkin jeho pokus ukryl do lapačky.
     
    04:10
    Denis Golubev rozjel další akci Chabarovsku po levém křídle. Hostující hráč hledal Železkova, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    04:19
    Michal Jordán zkusil překvapit domácího brankáře střelou od vlastní modré čáry! Krasotkin však dával pozor a ukryl puk mezi betony.
     
    05:03
    Langhamer si povyjel proti dělovce z pravé strany útočného pásma a pravým betonem vykopl přízemní střelu. K odraženému puku se dostali hráči Vladivostoku.
     
    05:29
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka. Butuzov jen nahodil kotouč do rohu útočného pásma, kde nebyl nikdo v modrém dresu Admiralu.
     
    06:02
    Další nepovedená rozehrávka Vladivostoku. Domácí celek se teď z tlaku svého soupeře vymanil jen za cenu vyhození puku na zakázané uvolnění.
     
    06:33
    Pavel Dědunov projel do útočného pásma a střelou zápěstím prověřil pozornost domácího brankáře. Krasotkin byl připraven a ukryl puk do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    07:05
    Vojtěch Polák projel po levém křídle do útočného pásma, snažil se najít spoluhráče spěchajícího před branku Amuru, jenže jeho přihrávka byla příliš prudká.
     
    07:30
    Alexandr Ugolnikov nahodil puk za branku Amuru, kam raději vyjel hostující brankář Langhamer a bekhendem vyhodil puk za modrou čáru.
     
    08:06
    Denis Vicharev dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže kotouč dlouho držel a jeden z obránců Amuru jej o něj dokázal připravit.
     
    08:32
    Anton Lazarev vymyslel zajímavou přihrávku do útočného pásma, ale obrana Vladivostoku byla připravená a nepustila kotouč na hůl Tomáše Zohorny.
     
    09:10
    Arťom Železkov se z pravé strany prosmýkl před branku domácího celku, jenže bekhendem nedokázal kotouč zasunout kolem betonu brankáře Krasotkina.
     
    09:38
    Kirill Ďjakov nabral rychlost ve středním pásmu, prosmýkl se do pásma útočného, ale ve velké rychlosti si nedokázal seřídit svá mířidla.
     
    10:12
    Anton Lazarev dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho přihrávka skončila na holi obránce v modrém dresu. Zatím kralují defenzivy.
     
    10:35
    Arťom Železkov poslal přihrávku na Marka Hrbase, který zkusil překvapit obranu soupeře pobídkou na levé křídlo, ale pozorný Alexandr Ugolnikov přihrávku vypíchl.
     
    11:10
    Kirill Voronin se dostal do rohu útočného pásma, odkud vyslal přihrávku na modrou čáru, jenže Ivan Miščenko dělovkou příklepem trefil pozorného brankáře.
     
    11:22
    Hokejisté Amuru se nyní ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se hra přestěhuje zpátky před Langhamera.
     
    12:10
    Alexandr Konnov dostal fantastickou přihrávku do jízdy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže bekhendovým blafákem na Langhamera nevyzrál.
     
    12:30
    Zatím sledujeme souboj pozorných obran. Ani jeden z týmů si v dosavadním průběhu úvodní části nedokázal vypracovat brankovou příležitost.
     
    13:10
    Danil Fajzullin dostal přihrávku do útočného pásma, jenže bekhendem vyslal příliš prudkou pobídku, která hosty vyhnala ven z útočného pásma.
     
    13:32
    Kirill Rasskazov vybojoval puk v přetlačované u mantinelu. Nikdo v bílém dresu mu však nepřijel pomoci a hokejisté Vladivostoku puk vydolovali.
     
    14:03
    Langhamer si skvěle povyjel proti rozjetému soupeři a parádním zákrokem ramenem přizvedl kotouč mimo tři tyče hostující branky!
     
    14:29
    Hosté se nyní snaží uklidnit hru postupnou kombinací v obranném pásmu. Oba týmy využili pomalejší pasáž hry k vystřídání.
     
    15:03
    Vasilij Strelcov projel podél mantinelu do útočného pásma, natlačil se zba branku Amuru, jenže důrazní obránci v bílém jej nenechali přihrát.
     
    15:19
    Denis Golubev napadal rozehrávku Vladivostku v jeho obranném pásmu. Hokejista Amuru dostal pod tlak Konnova, ale ten se štěstím rozehrál.
     
    16:00
    V hale panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si jsou vědomi toho, že Admiral dnes hraje poslední zápas v sezóně a náležitě si derby užívají.
     
    16:30
    Vitalij Aťušov nahodil kotouč do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se k němu nedostal. Nadále pokračuje tvrdý souboj s velkým množství osobních soubojů.
     
    17:10
    Vladimir Butuzov projel s pukem do útočného pásma, rychlou kličkou se zbavil obránce, jenže jeho zakončení zápěstím skončilo na brusli pozorného zadáka.
     
    17:29
    Tomáš Zohorna dostal prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže jeden z obránců k němu ihned přistoupil a čistým hitem odstavil českého střelce od puku.
     
    18:05
    Arťom Železkov dostal přihrávku na modrou čáru a bekhendem nahodil kotouč do útočného pásma. Jeho přihrávku však odvrátila obrana Admiralu.
     
    18:25
    Po souboji v rohu obranného pásma se k volnému kotouči nakonec dostal domácí Alexandr Mereskin, který jej vyvezl do pásma útočného, jenže nestačil zakončit.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:20
    Amur si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Kirill Ďjakov.
     
    19:25
    Kirill Rasskazov se z ostrého úhlu pokusil překvapit brankáře domácího celku, jenže Krasotnik se v brankovišti roztáhl a nepustil kotouč za svá záda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka nenabídla zrovna líbivou podívanou! Na ledové ploše kralovaly obě defenzivy a šancí jsme viděli minimum. V té největší se po čtrnácti minutách zjevil domácí Denis Vicharev, ale Langhamer jeho pokus vyrazil ramenem. V závěru třetiny se ještě nechal vyloučit Ďjakov a Amur tak bude v úvodu prostřední periody dohrávat přesilovku. Do kabin se jde za bezbrankového stavu.
     
    Střely na branku: 6 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Chabarovsk v jejím úvodu dohrává přesilovku ze závěru první části.
     
    20:26
    Michal Jordán dojel za branku hostujícího celku a rozjel akci Amuru od své klece. Český obránce našel Zohornu, jenže ten se s pukem daleko nedostal.
     
    21:00
    Domácí hokejisté se znovu dostali ke kotouči a bez váhání jej vyhodili přes všechny čáry za branku Amuru Chabarovsk. Nikdo v modrém se útočit nevydal.
     
    21:20
    Domácí v plném počtu.
     
    22:05
    Pavel Dědunov dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže nikdo v bílém dresu mu nepřijel pomoci a hráč Amuru musel rozehrát dlouhým nahozením.
     
    22:32
    Anton Lazarev dostal přihrávku do středního pásma, jenže hned na modré čáře přišel o puk a daroval možnost k zaútočení domácímu mužstvu.
     
    23:08
    Michal Jordán na modré čáře zastavil nahození Vladivostoku do útočného pásma. Český obránce poté rozjel akci Amuru po pravé straně.
     
    23:28
    Stěpan Zacharčuk se před brankou vlastního celku skvěle otočil s kotoučem, jenže bekhendem nedokázal dostat puk do bezpečného území.
     
    24:06
    Vladivostok se nyní ubránil jen za cenu vyhození do útočného pásma. Nikdo v modrém dresu za kotoučem nespěchal. Amur může znovu zaútočit.
     
    24:23
    Vladimir Butuzov byl při přechodu do útočného pásma příliš netrpělivý a projel přes modrou čáru ještě před pukem. Po zakázaném uvolnění se vhazuje ve středním pásmu.
     
    25:04
    Alexandr Strelcov napřáhl v útočném pásmu od levého mantinelu, jenže jeho dělovka příklepem mířila přímo do míst, kde stál pozorný Langhamer.
     
    25:29
    Konstantin Glazačev dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže jeho přihrávku zadovkou přečetl jeden z obránců v bílém, který puk odehrál do bezpečí.
     
    26:10
    Konstantin Glazačev nahodil puk na pravou stranu, jenže jeho přihrávku nepochopil nikdo v modrém a vyhození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    26:35
    Denis Vicharev dojel nahození do útočného pásma, jenže jeho pokus o forhendový blafák skončil na bekhendu pozorného brankáře Langhamera.
     
    27:10
    Alexandr Černikov vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, nepustil k němu soupeře, jenže přihrávkou na modrou čáru nenašel svého spokuhráče.
     
    27:22
    Právě Černikov byl při průniku do útočného pásma příliš rychlý a ocitl se v ofsajdu. Po postavení mimo hru se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    28:10
    Ivan Miščenko nahodil kotouč do rohu útočného pásma, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu a obrana Amuru tak měla snadnou práci.
     
    28:28
    Alexandr Konnov si před brankou Amuru zaklepal hokejkou o led a dostal přihrávku. Pozorný obránce v bílém k němu ihned přistoupil a nenechal jej zakončit.
     
    29:03
    Pavel Dědunov se na modré čáře dostal k odraženému kotouči, rychlou brzdou se zbavil soupeře, jenže z ostrého úhlu už nedokázal přesně zakončit.
     
    29:25
    Kirill Ďjakov dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho průnik skončil už na modré čáře. Pokračuje defenzivní souboj fantastických obran.
     
    29:50
    Domácí si zahrají přesilovku! Dvě minuty za sekání dostává Marek Hrbas.
     
    30:12
    Vladivostoku se v přesilové hře zatím nedaří. Přihrávka do rohu útočného pásma totiž skončila u Michala Jordána.
     
    30:28
    Hosté se znovu dostali ke kotouči a vyhodili puk přes všechny čáry za branku Admiralu. Domácím se v přesilovce zatím vůbec nedaří.
     
    31:10
    Vladimir Butuzov projel s pukem do útočného pásma, přenechal puk zadovkou Konnovovi, který zakončil příklepem, jenže jeho pokus jen zaduněl o mantinel.
     
    31:50
    Hosté v plném počtu.
     
    32:10
    Anton Lazarev uklidňuje hru Amuru za brankou vlastního celku. Nikdo v modrém dresu Vladivostoku rozehrávku soupeře neatakuje.
     
    32:35
    Alexandr Strelcov projel s pukem do útočného pásma, jenže důrazný Marek Hrbas jej čistým hitem poslal na mantinel a nenechal jej zakončit.
     
    33:10
    Gleb Zajcev dostal dlouhou přihrávku na modrou čáru, ale nepotykal si se zpracováním a puk mu utekl od hokejky k obráncům Amuru.
     
    33:27
    Další akci Amuru zastavuje přihrávka rukou. Nikdo v bílém dresu se hodně dlouhou dobu nedostal do útočného pásma.
     
    34:00
    Bude se vylučovat! Přesilovku si zahraje Chabarovsk. Dvě minuty za hákování dostává Ivan Miščenko.
     
    34:16
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Dvě minuty za podrážení tentokrát dostává Michal Jordán.
     
    35:00
    Tomáš Zohorna se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bekhendem jej vyhodil za modrou čáru.
     
    35:32
    Marek Hrbas dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, poslal zajímavou přihrávku před branku Admiralu, ale nikdo v bílém na přihrávku nedosáhl.
     
    36:00
    Domácí v plném počtu.
     
    36:16
    Hosté v plném počtu.
     
    37:02
    Arťom Železkov poslal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu a hráči Amuru odehráli puk do bezpečí.
     
    37:26
    Tomáš Zohorna se z levého křídla dostal do útočného pásma, jenže jeho rána z ostrého úhlu byla hodně nepřesná a prolétla vysoko nad břevnem.
     
    38:06
    Alexandr Gorškov dostal přihrávku na modrou čáru a zakončil příklepem. Jeho dělovka však skončila na betonu pozorného Krasotkina.
     
    38:43
    Hosté si zahrají další přesilovku. Butuzov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:25
    Vladislav Ušenin se v útočném pásmu dostal k odraženému kotouči, jenže z otočky nedokázal zamířit mezi tři tyče domácího celku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina končí! Ani v prostřední periodě dnešního derby jsme se branky nedočkali! O něco aktivnější byl domácí Vladivostok, ale pozorná obrana v čele s fantastickým brankářem Langhamerem nepouští domácí mužstvo do šancí. Po čtyřiceti minutách tak stále platí bezbrankový stav.
     
    Střely na branku: 12 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí části a ihned se vydali do útoku. Nikdo v modrém dresu se zatím nedostal do zakončení.
     
    40:43
    Domácí v plném počtu.
     
    41:01
    Domácí brankář předvedl parádní zákrok! Pavel Dědunov střílel z mezikruží, jenže jeho ránu Krasotkin parádním zákrokem vyrazil!
     
    41:35
    Denis Golubev dostal přihrávku do útočného pásma, jenže jeho přihrávka skončila na holi pozorného obránce v modrém dresu Vladivostoku.
     
    42:10
    Gleb Korjagin projel do útočného pásma a od modré čáry nahodil puk na branku Vladivostoku. Jeho pokus však domácí brankář vyrazil.
     
    42:23
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali úvodní branky dnešního střetnutí! Vladivostok se dostává do vedení! ALEXANDR MERESKIN projel do útočného pásma, parádně si puk navedl mezi kruhy a střelou zápěstím otevřel skóre! Ivan Miščenko.
    42:23 Alexandr MERESKIN - 1:0
     
    43:10
    Alexandr Černikov vybojoval puk na modré čáře a ihned se pokusil o zakončení. Jeho nahození zápěstím však prolétlo kolem branky Amuru.
     
    43:35
    Také brankář Langhamer si musel připsat další zásah. Český gólman si tentokrát poradil se zakončením ze středního pásma a vykopl puk betonem.
     
    44:10
    Stěpan Zacharčuk dostal přihrávku na modrou čáru, projel s kotoučem do útočného pásma, jenže zakončení příklepem nenadělal gólmanovi moc problémů.
     
    45:00
    V hale nyní panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci si užívají výkon svého oblíbeného celku a ženou Vladivostok za vstřelením dalších branek.
     
    46:15
    Domácí se dostali pod tlak svého soupeře, jenže hráči Admiralu získali kotouč a vyhodili puk do útočného pásma.
     
    46:33
    Krasotkin si dal pozor na nahození ze středního pásma a schoval kotouč do své lapačky. Po komerční přestávce se bude vhazovat po jeho levici.
     
    47:10
    Alexandr Mereskin dojel nahození do útočného pásma, jenže jeho přihrávka mezi kruhy byla příliš prudká a skončila u obránce v bílém.
     
    47:30
    Domácí brankář vyjel za svou branku a zpracoval si prudké nahození po mantinelu. Domácí gólman poté poslal přihrávku na levé křídlo.
     
    48:05
    Jurij Kozlovskij dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, jenže jeho průnik skončil už na modré čáře. Hráči Amuru teď hrají hodně důrazně.
     
    48:28
    Nikita Kamalov se v obranném pásmu dostal k odraženému kotouči a bekhendem odehrál puk za modrou čáru. Nikdo v bílém ale nedokázal odražený puk získat.
     
    49:10
    Denis Vicharev napadal rozehrávku soupeře v rohu útočného pásma. Igor Ruděnkov se před něj natlačil tělem a bekhendem odehrál puk do bezpečí.
     
    49:36
    Vitalij Aťušov zastavil na modré čáře prudkou přihrávku do útočného pásma, jenže následnou rozehrávkou vrátil kotouč zpátky domácím hokejistům.
     
    50:10
    Michal Jordán se s pukem probil do útočného pásma, objel branku Vladivostku, jenže jeho bekhendový pokus domácí brankář Krasotkin zalehl.
     
    50:38
    Krasotkin si skvěle pohlídal mezírku u pravé tyče a zastavil nebezpečné nahození od modré čáry. Domácí brankář dnes podává parádní výkon.
     
    51:06
    Vladivostoku se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a prudké vyhození skončilo na zakázaném uvolnění. Vhazovat se tak bude před Krasotkinem.
     
    51:26
    Tomáš Zohorna dostal fantastickou přihrávku mezi kruhy, zpracoval si kotouč na forhend, jenže jeho dělovka zápěstím prolétla těsně vedle levé tyče!
     
    52:00
    Vladivostok se z tlaku svého soupeře opět vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Krasotkinem.
     
    52:22
    Další zakázané uvolnění Admiralu! Černikov tentokrát spěchal za kotoučem hodně rychle, ale bohužel pro domácí celek to nestihl.
     
    53:02
    Langhamer si pokryl mezírku u pravé tyči své klece a nepustil kotouč za svá záda. Brankář Amuru stále drží šance svého celku nad vodou.
     
    53:28
    Sergej Koňkov poslal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončoval Alexandr Ugolnikov, jenže jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    54:10
    Denis Vicharev dostal prudkou přihrávku do jízdy na pravou stranu ledové plochy, jenže jeho průnik neměl dlouhého trvání.
     
    54:35
    Krasotkin se v brankovišti skvěle roztáhl a nepustil kotouč za svá záda. Domácí celek je blízko k dalšímu vítězství.
     
    55:15
    Kirill Rasskazov dojel kotouč v rohu obranného pásma, rychle se s ním otočil, ale už nedokázal přihrát na rozjetého spoluhráče. Amuru se nedaří.
     
    55:38
    Hosté dostávají dobrou šanci na vyrovnání! Dvě minuty za hákování totiž dostává Alexandr Strelcov.
     
    56:10
    Vojtěch Polák vyhodil kotouč ven z obranného pásma. Amur musí rozjet další akci od vlastní branky. Hostům už moc času nezbývá.
     
    56:27
    Michal Jordán napřáhl ke střele od modré čáry, jenže domácí brankář Anton Krasotkin jeho pokus dobře viděl a bez problémů ukryl puk do lapačky.
     
    57:00
    Domácí znovu dokázali vyhodit puk přes všechny čáry až k Langhamerovi. Nikdo v bílém dresu Amuru se v přesilovce nemůže dostat do šance.
     
    57:38
    Domácí v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:15
    Amur se stále drží na kotouči, jenže domácí hokejisté rozehrávku soupeře skvěle napadají ve středním pásmu a nepouští hráče v bílém do tlaku.
     
    59:10
    Sergej Koňkov na modré čáře získal kotouč na modré čáře a bez problémů jej odrazem o mantinel vyhodil do středního pásma.
     
    59:20
    Langhamer už je na střídačce a hosté se snaží vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    59:34
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Admiral Vladivostok nakonec zvládl poslední utkání letošního ročníku a poráží Amur Chabarovsk těsně 1:0! Domácí o svém vítězství rozhodli až ve třetí třetině, kdy se prosadil Alexandr Mereskin! Chabarovsk se poté sice tlačil do útoku, ale nedokázal využít ani přesilové hry. Obrana Vladivostoku v čele s Krasotkinem dnes předvedla parádní výkon! Už teď je tedy jasné, že Chabarovsk skončí na posledním místě Východní konference.
     
    Střely na branku: 19 – 25
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Polák (VLD) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:25
    Karel Kubát (VLD) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 19:19
    Michal Jordán (CHA) – 0+0, 5 střel, čas na ledě 22:29
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, čas na ledě 24:00
    Marek Hrbas (CHA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:47
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 17:52
    Marek Langhamer (CHA) – 18 zákroků, 1 gól, 94,7%
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 5915 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:26:19)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 43. Mereskin (Miščenko)


    Admiral Vladivostok: Krasotkin (Serebrjakov) – Kozlovskij, Miščenko, S. Zacharčuk, Ugolnikov, Kubát, Ďjakov, Karmaškov – Černikov, J. Petrov, V. Butuzov – Konnov, A. Strelcov, V. Strelcov – Vicharev, V. Polák, Koňkov – Glazačev, Mereskin, K. Voronin – Zajcev.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – Kamalov, Jordán, Aťušov, J. Kolář, Hrbas, Korjagin – Rasskazov, T. Zohorna, Fajzullin – Pjanov, Ruděnkov, Gorškov – Dědunov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin – Železkov, A. Lazarev, Golubev.

    Rozhodčí: Bukin, Cyplakov – Lazarev, Ivanov

    Diváci: 5915
    bahis siteleri