Vladivostok – Chabarovsk 1:0 (kon.) | Kunlun – Barys 2:3 (0:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Kazaň 4:0 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 1:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 3:0 (kon.) | Omsk – Novosibirsk 7:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 3:0 (kon.) | Dynamo Moskva – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Jokerit – Minsk 3:5 (kon.)
Soči – HC Slovan 2:0 (kon.) | Viťaz – Jekatěrinburg 1:5 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
HC Dinamo Minsk
Pátek 22.02.2019, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Alexej TĚREŠČENKO - 3:5
     
    58:49
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Power play domácím nevyšla a ALEXEJ TĚREŠČENKO v poklidu vyvezl puk a bez problémů zakončuje do prázdné branky. Asistence: Quinton Howden.
    48:42 Teemu PULKKINEN - 3:4
     
    48:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté dnes hrají se svým protivníkem opravdu vyrovnanou partii a potřetí v zápase se dostávají zpět do vedení! TEEMU PULKKINEN vystřelil od levého mantinelu a puk zapadl nakonec k pravé tyči a Zapolski máchl svou lapačkou jen naprázdno. Asistence: Jevgenij Lisovec a Maxim Parfejevec.
    37:40 Geoff PLATT - 3:3
     
    37:40
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Po hodně dlouhém rozhodování je to nakonec uznaná branka! Autorem je GEOFF PLATT, který po delším brankovém půstu přidává do svých statistik další zásah. Asistence: Alex Grant.
    27:05 Quinton HOWDEN - 2:3
     
    27:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Obrana Jokeritu dnes nefunguje zrovna nejlépe a hosté si vrací zpět své vedení. Autorem branky je QUINTON HOWDEN. Asistence: Alexandr Kogaljov a Jevgenij Lisovec.
    21:54 Nicklas JENSEN - 2:2
     
    21:54
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Brzké vyrovnání je na světě. NICKLAS JENSEN si parádně narazil puk s Mosesem a prvně jmenovaný se trefuje a vyrovnává na 2:2! Asistence: Steve Moses.
    17:05 Alexej TĚREŠČENKO - 1:2
     
    17:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsku dnes přesilovky jdou náramně a již dávají druhou branku z této dovednostní hry. ALEXEJ TĚREŠČENKO byl dobře postavený před brankou a tečuje střílený puk do branky. Asistence: Patrik Wiercioch a Jonathon Blum.
    03:21 Patrik WIERCIOCH - 1:1
     
    03:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk vyhrál buly, což bylo hodně důležité. Alexej Těreščenko našel na středu kluziště PATRIKA WIERCIOCHA, který zamířil přesně do branky. Asistence: Alexej Těreščenko.
    00:48 Jesper Jensen Aabo - 1:0
     
    00:48
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Dlouho to netrvalo a domácí favorit se ujímá vedení. Brian O'Neill zavezl puk, elegantně se obtočil a přihrál za sebe na najíždějícího JESPERA JENSENA AABA, který prostřeluje překvapeného brankáře Minsku k levé tyči. Asistence: Brian O'Neill.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 1. Jensen Aabo (O'Neill), 22. Nicklas Jensen (Moses), 38. Platt (A. Grant) – 4. Wiercioch (A. Těreščenko), 18. A. Těreščenko (Wiercioch, Blum), 28. Q. Howden (Kogaljov, Lisovec), 49. Pulkkinen (Lisovec, Parfejevec), 59. A. Těreščenko (Q. Howden)


    Jokerit Helsinky: Zapolski (Kalninš) – Lepistö, Lööv, Jensen Aabo, A. Grant, Stollery, Kivistö, E. Räsänen – O'Neill, Norman, Vesalainen – Manninen, Moses, Nicklas Jensen – Jormakka, Platt, Regin – Anttila, Niemi, Pihlström – H. Ikonen.
    HC Dinamo Minsk: M. Karnauchov (Chmyz) – Znacharenko, Wiercioch, Jevenko, Bokun, Blum, Lisovec, Chenkel – Litvinov, Kitarov, A. Volkov – Parfejevec, Pulkkinen, Kovyršin – A. Těreščenko, Kogaljov, Q. Howden.
    bahis siteleri