St. Louis – Boston 2:1 (2:1 po s.n.) | Dallas – Carolina 0:3 (kon.) | Columbus – San Jose 4:0 (kon.)
Florida – Los Angeles 6:1 (kon.) | Nashville – Colorado 0:5 (kon.) | Toronto – Montreal 6:3 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 0:4 (kon.) | Edmonton – Anaheim 2:1 (kon.)
Washington – NY Rangers 6:5 (po pr.) | Chicago – Dallas 3:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:5 (kon.)
po prodl.
Washington Capitals
6:5 (2:1, 1:1, 2:3 - 1:0)
New York Rangers
Neděle 24.02.2019, 18:30 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:22 Jevgenij KUZNĚCOV - 6:5
     
    64:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak to co se teď dělo na ledě, byla jedna velká šílenost! Kuzněcov z pravého křídla adresoval přihrávku před branku, ale tu zastavil položený Lundqvist. Nicméně puk mu proklouzl a zastavil se těsně před brankovou čarou, kde dorážel Ovečkin a také JEVGENIJ KUZNĚCOV. Asistence: Alexandr Ovečkin a Dmitrij Orlov.
    59:30 Brady SKJEI - 5:5
     
    59:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelný závěr! New Yorku přinesl obrovský tlak zasloužené vyrovnání. BRADY SKJEI od modré pálil z nápřahu a trefil před sebou blokujícího Hagelina. Od jeho hole puk změnil trajektorii a skončil v síti Caps. Asistence: Kevin Shattenkirk a Mika Zibanejad.
    46:01 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 5:4
     
    46:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Přesilová trefa a náskok Caps je opět pouze jednobrankový! Pionk se chytal přihrávat na levé tyč, ale trefil brusle VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, od něhož se puk odrazil za brankovou čáru. Asistence: Neal Pionk a Anthony DeAngelo.
    43:01 Nicklas BÄCKSTRÖM - 5:3
     
    43:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Již podruhé v dnešním utkání dávají Caps dvě branky v řadě. NICKLASU BÄCKSTRÖMOVI se otevřel prostor a ze středu pravého kruhu trefil přesně vzdálenější spojnici branky Rangers.
    42:25 Nic DOWD - 4:3
     
    42:25
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí si berou zpět těsné vedení! Přihrávku Orpika sklepl zadovkou před branku Travis Boyd. Před pravou tyčí si NIC DOWD kličkou hodil puk na forhend a rychle uklidil puk za Lundqvista. Asistence: Travis Boyd a Brooks Orpik.
    40:21 Jimmy VESEY - 3:3
     
    40:21
    Rangers právě vstřelili branku!
    Gól jako přes kopírák a je srovnáno! Domácí se pokusili poslat přes hrazení hru do středního pásma, ale puk napálil naslepo ještě v útočné třetině JIMMY VESEY, jehož střela prošla pod horní tyč Copleyho branky.
    38:18 Brady SKJEI - 3:2
     
    38:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nečekaná kontaktní branka hostů! BRADY SKJEI si vyjel od hrazení na modrou čáru a švihem nahodil puk na branku Caps. Kotouč nabral podivnou rotaci a následně prošel Copleymu mezi lapačkou a přilbou. Asistence: Connor Brickley a Lias Andersson.
    25:09 Tom WILSON - 3:1
     
    25:09
    Washington právě vstřelil branku!
    Rozhodně lépe sehraná přesilová hra než ta první. Eller stáhl hru za branku přihrávkou na Vranu, který z první přiklepl puk před pravou tyč, kde se z první nemýlil TOM WILSON. Asistence: Jakub Vrána a Lars Eller.
    19:04 Michal KEMPNÝ - 2:1
     
    19:04
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí bleskově otáčí vedení na svou stranu. Connolly skrz uličku našel mezi kruhy MICHALA KEMPNÉHO, který po přípravě prostřelil Lundqvista mezi betony. Asistence: Brett Connolly a André Burakovsky.
    18:42 Nicklas BÄCKSTRÖM - 1:1
     
    18:42
    Washington právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Oshie vytáhl hru na modrou čáru, kde po naznačené střele zvolil přihrávku před levou tyč Carlson. U tyče už měl skvěle nastavenou čepel NICKLAS BÄCKSTRÖM, který sklepl puk za Lundqvista. Asistence: John Carlson a T. J. Oshie.
    00:22 Chris KREIDER - 0:1
     
    00:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    Velmi rychlá branka, o kterou se postarali hosté. Zibanejad přesunul hru na pravé křídlo, kam sjel až k pravému rohu Jimmy Vesey. Ten poslal přes brankoviště rychlou přihrávku, kterou sklepl natažený CHRIS KREIDER do betonů Copleyho, od něhož se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jimmy Vesey a Mika Zibanejad.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 19. Bäckström (Carlson, Oshie), 20. Kempný (Connolly, Burakovsky), 26. T. Wilson (J. Vrána, Eller), 43. Dowd (Boyd, Orpik), 44. Bäckström, 65. Kuzněcov (Ovečkin, Orlov) – 1. Kreider (Vesey, Zibanejad), 39. Skjei (C. Brickley, L. Andersson), 41. Vesey, 47. Naměstnikov (Pionk, DeAngelo), 60. Skjei (Shattenkirk, Zibanejad)


    Washington Capitals: Copley (Holtby) – Kempný, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Jensen – Ovečkin, Kuzněcov, T. Wilson – J. Vrána, Bäckström, Oshie – Burakovsky, Eller, Connolly – Hagelin, Dowd, Stephenson – Boyd.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Skjei, Claesson, M. Staal, Pionk, DeAngelo, Shattenkirk, Br. Smith – Kreider, Zibanejad, Vesey – Naměstnikov, R. Strome, Fast – Chytil, L. Andersson, Bučněvič – Nieves, C. Brickley.
    bahis siteleri